Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/30/2329913/arsenal-striker-nicklas-bendtner-aspires-to-become-the-next

Ова знаеш кога? Коа ќе дава 2 гола од 3 шанси.... моментално е на 1 од 6 така да у превод никогаш...
Ко да не го знаеш Бетнер, секогаш има вакви изјави, на чоекот ич не му недостига самодоверба, секогаш е вака нафуран.
Иначе на натпреваров и не изигра лошо, влегува во шанси, што ме изненадува и ко да работел на брзината......Иначе да имаше повеќе чисти шанси али немаше среќа....
Денес се случи и едно чудо на натпреваров, Аршавин спаси чиста шанса за гол на противикот, да видиш да не веруваш ...Браво, браво почна и по малце назад да се враќа чоекот...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Друже Бендтнер од секогаш влегувал во шанси... работата е што он тие шанси не ги користи т.е. користи мн мал дел од нив... таа кога му ја намести Аршавин напаѓач од светска класа (како што он сам мисли дека е) ќе ја шутнеше од прва.
Имавме мноооогу среќа на овој натпревар и само поради таа среќа ние поминавме понатаму... да имаа тие малце повеќе среќа ќе беше катастрофално за нас.

Требаше Скилачи да остане повреден... барем Венгер ќе купеше некој друг кој без разлика кој и да беше ќе беше подобар од него... гнаса невиден...

Денилсон е дрво неделкано и никогаш нема да научи да игра... Барса го барала? па нека иде таму бе нека земат 15-20 милиони за него можеме да си купиме квалитетен дефанзивец.

Оваков состав на терен никогаш веќе нејќам да видам, освен Насри сите други беа тотално без идеја, од кога излезе он се виде колку ни фали креативец (кој за жал Росицки и баш не е)... пред да влезе Фабрегас во игра имаше период од едно добри 10 минути кога топка не фативме... неможеа да сврзат 5 додавања како што треба.

Се обидувам да извлечам нешто позитивно од овој натпревар, ама неможам што и да ми текне одма се поништува со тоа што Насри може да биде повреден дури месец дена.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Друже Бендтнер од секогаш влегувал во шанси... работата е што он тие шанси не ги користи т.е. користи мн мал дел од нив... таа кога му ја намести Аршавин напаѓач од светска класа (како што он сам мисли дека е) ќе ја шутнеше од прва.
Имавме мноооогу среќа на овој натпревар и само поради таа среќа ние поминавме понатаму... да имаа тие малце повеќе среќа ќе беше катастрофално за нас.

Требаше Скилачи да остане повреден... барем Венгер ќе купеше некој друг кој без разлика кој и да беше ќе беше подобар од него... гнаса невиден...

Денилсон е дрво неделкано и никогаш нема да научи да игра... Барса го барала? па нека иде таму бе нека земат 15-20 милиони за него можеме да си купиме квалитетен дефанзивец.

Оваков состав на терен никогаш веќе нејќам да видам, освен Насри сите други беа тотално без идеја, од кога излезе он се виде колку ни фали креативец (кој за жал Росицки и баш не е)... пред да влезе Фабрегас во игра имаше период од едно добри 10 минути кога топка не фативме... неможеа да сврзат 5 додавања како што треба.

Се обидувам да извлечам нешто позитивно од овој натпревар, ама неможам што и да ми текне одма се поништува со тоа што Насри може да биде повреден дури месец дена.
Абе така е, али во моментов Бентнер е подобра опција од Чамак. Иако не ми е по кеиф, повеќе сакам Чамак да игра, али го гледав денес ептен ми е некако спор.
За Скилачи не ми се збори, мислам повреден Вермален да влезе во игра подобро ќе изигра од него.....

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Леле Насри во аут 2-3 недели што значи ке биде густо за со Барса. А ако не игра (не дај Боже) ич нема да биде фер спрема нас, затоа што и лани и сега по се изгледа нема да играме со најдобриот состав против нив.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
ЈАс уште неможам да сфатам зашто Денсилсон игра во Арсенал... Значи убедливо најслабиот средњак кој сме го имале во задниве 5 години... катастрофален... да беше Сонг место него во средина оној од Хадерсфилд никогаш немаше да стигне од нивна половина до Скилачи...

Со Скилачи убедливо најслабите поединци на натпреварот... Гибс тука негде и тој...
И после Венгер ќе ќаже сме имале 25 играчи кои се еднакви и може да играат во прв тим? Глупости...
А да, кај се сеа сите хејтери на Фабрегас? Видовте задниве неколку натпревари каков импакт има Фабрегас на играта на Арсенал? Без него немаме ама баш никакви шанси за титула...

Има уште два дена Венгер да земе некој дефанзивец, се надевам денешниов настап на Скилачи ќе го охрабри...
Штета за Насри да се надеваме дека сепак ќе може против Барса пошто и те како ни е потребен лево место Аршавин иначе сме наебале исто ко да имаме играч мање

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Пуууууу јазк. Штета за Насри, неверојатен баксуз. Да се надеваме дека можеби ќе се врати за Барса. А и да се врати ќе биде опасно да се ризикува со него толку рано.....
Победава денес ич не ја осетив заради повредата на Насри...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ц Ц Ц, би менувал пласман понатаму во ФА куп само за Насри да не се повредеше, ама тоа е...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Море шо малер сум.Псоле голот на Бентднер заспав. :toe:Важно победа си е победа.Дајте тоа хајлатс да видам шо се се случило.-Фала однапред :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Во оваа мизерија што беше денес на терен единствено нешто добро е тоа што нема да се игра уште еден плус натпревар. За акцијата при црвениот повторно Денилсон како да му е сеисто дали ќе поминат покрај него или не, ич не се замара. Аман веќе незнам што бара во клубов. Како најмизерни од сите ќе ги издвојам Денилсон и Скилачи. Скилачи со неговите игри и поставувања ми изгледа ко некој младинец а не некој 30годишен што имал многу искуство. Неможам ни да замислам што ќе му прави Барса ако недај боже игра против нив. Венгер катастрофално. Значи го чува Насри во премиерлигашка утакмица со Виган, го вади на повеќе утакмици пред крај за да одмори, а сега ми го игра против екипа од трета лига кога имаме првенствен натпревар за 2 дена. Сите знаеме дека ни е еден од клучните играчи во екипата, па зошто ли мораше да го игра сега???? :( Најверојатно ја пропушта утакмицата со Барса и најверојатно ќе го гледаме повторно Аршавин прва постава. Како ли само ќе го трпиме Аршавин против Евертон кога изигра цела утакмица сега...Секоја чест за Хадерсфилд со прикажаната игра. Да дојде екипава во Македонија со ваква игра сигурно освојува. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Пак ли бе овие Зевзециве од Барселона ќе се провлечат на сметка нанаши повредени играчи, абе све да им Титнам!!!
Насри веројатно 3 недели, Вермаелен уште 5-6 без овие двајца сме пола тим!

Kajgana Shop

На врв Bottom