Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
А кога некој тренер рекол да примаат по 3 гола при водство од 2-0? Никој. Сваќам дека го браниш Венгер и јас му верувам колку-толку, ама му веруваме едно 3-4 години и ништо. Нема фајда од верување. Требаше порано да го внесе РвП, Чамак се забележа дека не му е денот на почетокот на второто полувреме. И секако дека ќе се грижиме за другите тимови кога губат, затоа што ние да си ја завршевме работата немаше толку многу да се радуваме на поразот на Челзи.
++++++1

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Баш напротив. Ова ти што го направи е комплекс. Поздрав
Оти се понижих да флезам на вашио фан клуб ли? или не флезех? :) ме болат јајцата дали арсенал е тепал или изгубил, не се радувам на поразите на конкуренцијата, туку на победите на Јунајтед. :)

Нели гледаш оти цел пост ми е ироничен ? -.-
јасно мее,нема кој да ти каже..
Сакаш да кажеш оти не ги гледа Манчестер? :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
No matter how often Chelsea or ManU slip up this season, never, EVER under-estimate Arsenal's ability to f*ck it up even more. :jaj:
Ај уште ќе анализираме што се случува со тимот....

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Многу сте се засекирале вие. Па фала богу ако не земеме титула оваа година другата сигурно. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А кога некој тренер рекол да примаат по 3 гола при водство од 2-0? Никој. Сваќам дека го браниш Венгер и јас му верувам колку-толку, ама му веруваме едно 3-4 години и ништо. Нема фајда од верување. Требаше порано да го внесе РвП, Чамак се забележа дека не му е денот на почетокот на второто полувреме. И секако дека ќе се грижиме за другите тимови кога губат, затоа што ние да си ја завршевме работата немаше толку многу да се радуваме на поразот на Челзи.
Ако гледаш така, шо фајде имаш ти од навивањето ? Нема фајде ни од навивање...

--- надополнето ---

Многу сте се засекирале вие. Па фала богу ако не земеме титула оваа година другата сигурно. :)
Оптимист...:pos2:

--- надополнето ---

Туку, озбилно, сеа ја изгледав снимката, и иако некои велеа дека сами сме се победиле, не е така... Тотенхем, не победи и тоа сосема солидно... Само кој к.р му даде жолт на Ван Дер Варт, и така ми донесе само 30 поени, тој на фантазу..:pos2:

И убеден сум дека, Венгер е најмалку крив за поразот... Да не требаше тој да влези на местото на Скилачи или Лорен ? Уствари, да влезеше сигурно, дека гол ќе даеше... Така да, крив е, оти не е играч-менаџер... Ах Венгере Венгере...

Патетично е, нешто во фанклубов, но не знам шо... Можи до мене е

--- надополнето ---

И Едит: Да напрајме група на фејс која ќе гласи : „Да му се забранат шишиња во близина на Венгер, кога Арсенал губи ?“ А, шо викате ? Ај да се собериме, 10 души и да отвориме...:pos2::pos2::pos2:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ако гледаш така, шо фајде имаш ти од навивањето ? Нема фајде ни од навивање...

--- надополнето ---

Оптимист...:pos2:

--- надополнето ---

Туку, озбилно, сеа ја изгледав снимката, и иако некои велеа дека сами сме се победиле, не е така... Тотенхем, не победи и тоа сосема солидно... Само кој к.р му даде жолт на Ван Дер Варт, и така ми донесе само 30 поени, тој на фантазу..:pos2:

И убеден сум дека, Венгер е најмалку крив за поразот... Да не требаше тој да влези на местото на Скилачи или Лорен ? Уствари, да влезеше сигурно, дека гол ќе даеше... Така да, крив е, оти не е играч-менаџер... Ах Венгере Венгере...

Патетично е, нешто во фанклубов, но не знам шо... Можи до мене е

--- надополнето ---

И Едит: Да напрајме група на фејс која ќе гласи : „Да му се забранат шишиња во близина на Венгер, кога Арсенал губи ?“ А, шо викате ? Ај да се собериме, 10 души и да отвориме...:pos2::pos2::pos2:
Ајде отварај ја и праќај покани

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Дел од изјавите на Арсен после мечот

...but we lost it and we can only look at ourselves.”

...we had some heavy legs in the second half.

And we couldn’t take our third chance.

....whether Arsenal was slow to react to Spurs’ changes in the second half...“Maybe.I felt that they were more open in the second half and we had more room to play and to create chances...

If three home defeats is too many at this stage of the season…“Yes I agree.... opportunity to go to the top of the league and when we have to deliver we can’t. That’s worrying because that’s part of our job.”

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
ТОП дискусија....пички мајчини...се има :pos2:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Дел од изјавите на Арсен после мечот

...but we lost it and we can only look at ourselves.”

...we had some heavy legs in the second half.

And we couldn’t take our third chance.

....whether Arsenal was slow to react to Spurs’ changes in the second half...“Maybe.I felt that they were more open in the second half and we had more room to play and to create chances...

If three home defeats is too many at this stage of the season…“Yes I agree.... opportunity to go to the top of the league and when we have to deliver we can’t. That’s worrying because that’s part of our job.”
Ама која е поуката????!
И што сега, после секоја изгубена утакмица јадет трици истово и што смени???!
Ма ти се молам ВЕНГЕР батали се доста беше СТВАРНО!

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Незнам кој кого вреѓа овдека, ама и не сум паднат од Марс. Јас навивам за Арсенал, не за Венгер, имам правено муабет со постари навивачи и сите ми рекоа дека Венгер не е толку добар тренер, барем не за Арсенал, првите сезони беше изненадување, донесе нова филозофија, нова игра, ама сега го научија и нема повеќе резултати. Па и противниците не пасат трева, играат фудбал, Арсенал има многу недостатоци и останатите не се будали да не знаат да ги искористат, па нормално, ќе собираат бодови против нас, а нашиов "менаџер" нема повеќе решенија, или пак можеби повеќе се грижи за новата швалерка. Господине Венгер, или повеќе милуваш Месје, сеедно, ако имаш приватни проблеми, земај одмор и решевај ги подалеку од Арсенал, и дај потроши некоја пара и донеси некој салам играч, маливе потфрлија, ова ти е предвреме пропадната филозофија ако не повлечи се или врати се во Нагоја или како што предложив вчера отвори Академија во Африка па таму прави пари, ОТИ ВЕЌЕ ЗАСЛУЖУВАШ ДА ТЕ ТРЕСНАТ ОД ЗЕМЈА А НАВИВАЧИТЕ ПОЧНУВААТ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВААТ ЗА ТВОЈАТА КОМПЕТЕНЦИЈА.

П.С Ако има некој нешто да каже радо би дебатирал за "НЕСПОСОБНИОТ" оти веќе не е "ПРОФЕСОР", МАКАР ШТО АКО ПОЧНЕ ДА МЕ ДЕМАНТИРА ,ВЕНГЕР, САКАМ ДА КАЖАМ СО РЕЗУЛТАТИ ДА МЕ ДЕМАНТИРА, ЌЕ ГО ПОВЛЕЧАМ СЕКОЈ ЗБОР И ЌЕ СЕ ИЗВИНАМ. Дали е ова доволно фер? Пошто веќе е срамота да се кажеш дека навиваш за Арсенал, ни се смеат.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Добро бе се читате што пишувате ??? Прво форумов служи за дискусија а не само за честито и срање кога ке изгубиме....

Ако некој е најмногу крив за поразов ,само на момент да заборавиме на сите успеси пред 2006(финале во лш го сметам за успех),тоа е самиот Венгер и никој друг.

Прво никаде нема да спомнувам смена за Арсен но спротивно од вас нема да бегам од вистината во постов .

Второ-
Кој го состави овај тим пред почеток на сезоната ? Сигурно не бордот на директори,сигурно не јас ти итнт,туку самиот Венгер.Повторно ја направи истата грешка( читај непонуден нов договор на Пирес,Кешли,фламини ) со тоа што не му понуди задоволителен одговор на црнчугата Галас (оставете каде отиде и колкава корист има тој од тоа туку колку имавме ние корист) и го заменува со еден Косш/ч/елни кој самиот е едноставно крајната спротивност од она што беше лани Вермален.Потполно е изгубен на теренот,безпотребно прави лоши стартови(видете кој е прв на листа според жолти и црвени картони),кога е најпотребно да реагира како одбранбен играч прави киксови. Прво со блекбурн па со сандерленд во кооперација со клиши ...тако даље се до денешниот натпревар. Еден Џуру и те како е подобар играч во овај арсенал од него.

Да се надоврзам со другото купување летоска- Чамак. Некој кој гледа статистички како бројот на постигнати голови ке каже каков напаѓач но од друга страна фан на арсенал кој ја прател секоја утакмица сезонава сигурно знае и макар забележал дека има закочено многу акции и играта со нога која арсенал ја негува под водство на венгер му е не послаба туку најслаба страна...лош тајминг на пасови,често не прецизни и на крај останатото го видовте вчера,2 пати прими топка надвор од шеснаесетник и требаше само да ја упати топката кон голот пошто одбранбените играчи беа 2 метри зад него и двата пати исто изреагира.Она што арсенал го има со РвП во тимот го нема со Чамак(кој за разлика од него дава голови со глава и чат пат кога ке прими топка во шеснаесетник знае да го пронајдет патот до мрежичката)

И последно замерка што Венгер беше тој во соблекувалната и лошо ги мотивирал пред почетокот на второ полувреме...играчите беа само еден украс на овај неуспех,и повторно ке повторам дека на крај краева тој е тој што ги постави и што не ги замени кога беше најпотребно...

Заклучок-Потребна е промена во арсенал,дали во нападот ,дали во одбраната самите проценете затоа што вака овај тим на арсенал останува во границите на просечноста а не екипа која би ја испишала историјата на арсенал,англиската премиер лига и на крај краева во европа -лш.

постот беше инспириран не од еден,не два туку од трите порази на домашен терен.

--- надополнето ---

Читајќи го Жанчи ...тешко Македонија со ваква војска ...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Редно е почесто Бендтнер да игра место Чамак.

Kajgana Shop

На врв Bottom