Незнам кој кого вреѓа овдека, ама и не сум паднат од Марс. Јас навивам за Арсенал, не за Венгер, имам правено муабет со постари навивачи и сите ми рекоа дека Венгер не е толку добар тренер, барем не за Арсенал, првите сезони беше изненадување, донесе нова филозофија, нова игра, ама сега го научија и нема повеќе резултати. Па и противниците не пасат трева, играат фудбал, Арсенал има многу недостатоци и останатите не се будали да не знаат да ги искористат, па нормално, ќе собираат бодови против нас, а нашиов "менаџер" нема повеќе решенија, или пак можеби повеќе се грижи за новата швалерка. Господине Венгер, или повеќе милуваш Месје, сеедно, ако имаш приватни проблеми, земај одмор и решевај ги подалеку од Арсенал, и дај потроши некоја пара и донеси некој салам играч, маливе потфрлија, ова ти е предвреме пропадната филозофија ако не повлечи се или врати се во Нагоја или како што предложив вчера отвори Академија во Африка па таму прави пари, ОТИ ВЕЌЕ ЗАСЛУЖУВАШ ДА ТЕ ТРЕСНАТ ОД ЗЕМЈА А НАВИВАЧИТЕ ПОЧНУВААТ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВААТ ЗА ТВОЈАТА КОМПЕТЕНЦИЈА.
П.С Ако има некој нешто да каже радо би дебатирал за "НЕСПОСОБНИОТ" оти веќе не е "ПРОФЕСОР", МАКАР ШТО АКО ПОЧНЕ ДА МЕ ДЕМАНТИРА ,ВЕНГЕР, САКАМ ДА КАЖАМ СО РЕЗУЛТАТИ ДА МЕ ДЕМАНТИРА, ЌЕ ГО ПОВЛЕЧАМ СЕКОЈ ЗБОР И ЌЕ СЕ ИЗВИНАМ. Дали е ова доволно фер? Пошто веќе е срамота да се кажеш дека навиваш за Арсенал, ни се смеат.