Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.756
Поени од реакции
9.533
Ај со среќа...Ве чекаме во ЛШ:helou:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
TONIGHT’S TEAMS:

CELTIC (4-2-3-1) Boruc; Hinkel, Caldwell, Loovens, Fox; Donati, NGuemo; Brown, McGeady, Maloney; Samaras
Subs: Zaluska, O’Dea, Naylor, McDonald, Fortune, Flood, McCourt

ARSENAL (4-3-3) Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy; Fabregas, Song, Denilson; Arshavin, Bendtner, Van Persie

Извадено од страната на Селтик

И ајде вечер да ги наполниме со голови :afc::arsenal2::arsenal3::general::general:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бендтнер не е добар играч,подобро нека го стави Едуардо,во претсезонава беше во одлична форма,сега даде гол и со Хрватска против Белорусија и против Евертон,а и добро играше на двете утакмици и мотивиран е.
Бентднер е во Животна Форма а Дуду не би можел целиот меч да го изигра така да.... ќе го очекувам Бендтнер во првиот тим а на крај Дуду да влезе 15 20 минути :smir:

Т

Топџија

Гостин
Еве ги и резервите: Маноне, Гибс, Ебуе, Силвестре,Дијаби, Рамзи, Едуардо.

Се е исто како со Евертон со таа разлика што на клупата наместо Вела сега е Дијаби.
Се надевам Ебуе ќе изигра некоја минута, за да се стави крај на шпекулациите околу неговото заминување.
Се надевам дека Арсенал ќе се врати со победа и ќе биде единствената англиска екипа покрај Нотингем Форест која се вратила со победа од Селтик Парк (тоа било 80тите некаде).
Со среќа.:helou:

Член од
18 август 2009
Мислења
23
Поени од реакции
2
ајде арсенал со среќа чекаме голеви од Fabregas,
Arshavin, Bendtner, Van Persie

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Oвој Вермален да не го урочам али добар играч е...

ЕДИТ : Галас како Инзаги во Атина :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Одличнооооооооооо :vozbud:
Па дали ова е предзнак за уште наши погодоци... и никако пак Да ни поништат :baeh:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Браво 0-1 за Арсенал!!! Галас малку несакајќи даде гол бегајќи да не ја закачи топката :icon_lol:

I

InF3cTeD

Гостин
се криеше да не ја удри ама сета среќа ја удри и во гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom