Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Т

Топџија

Гостин
Браво дечки ГАЗИТЕ...секоја чест..
Само едно прашање, шутот на архавин при шестиот гол со ефе ли беше или удри во некој играч бидејќи феноменално изгледа.:smir:
Спортски поздрав. :helou:
Не удри шутот во никого, али точно имаше едно интересно ефе, со кој го смени правецот по ударот во земја. Нешто слично на ракометарските крилни потези. Ако таква му била идејата секоја чест, стварно тежок шут за изведба.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Браво дечки ГАЗИТЕ...секоја чест..
Само едно прашање, шутот на архавин при шестиот гол со ефе ли беше или удри во некој играч бидејќи феноменално изгледа.:smir:
Спортски поздрав. :helou:
шутот на аршавин беше со левата нога со надворешно ефе и не закачи во никој, тоа беше една од многу те мајстории на арша :vozbud:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Udri u stativata....Logix i za Arshavin nemase mesto kako sto znam ali najde venger...Cim go bara Venger znaci ima nesto...Moze go zima za zamena na Nasri..Da pojaca klupata...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Udri u stativata....Logix i za Arshavin nemase mesto kako sto znam ali najde venger...Cim go bara Venger znaci ima nesto...Moze go zima za zamena na Nasri..Da pojaca klupata...
Kaj vide deka go bara Wenger?
Citas ti sto pisuva u tekstot?
Pretpostavuvaat deka eden od timovite vo PL,koj e zainteresiran za Vart e Arsenal.
I zamena za Nasri,zar nemame?:back:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Wenger: 'We look like we have matured'

on being applauded by the Everton fans...
"Well it was a good team performance. I feel overall there is still room for improvement, not on the scoreline but in what we did today. But overall I am very happy with the team attitude basically, and we look like we have matured. And it’s a good basis to continue to improve and to work on what we want to do."
on responding to the doubters...
"W
e have gone from being ruled out by everybody, to now becoming a super favourite, I think these two extremes are good. It was an interesting first game and we want to show that we have the squad. If you see that Nasri, Rosicky, Diaby, Walcott today… and Senderos, for example, stayed at home. You see that, and considering who was on the bench, we do have quite a big squad."
on the lack of threat from Everton...
"
I felt that we took every chance we created in the first half and Everton were maybe a bit disturbed by the international week - you will be flat physically. Usually the energy level here is very, very high. Did that not happen because we had domination in the game or because they were flat physically? That is difficult for me to answer."
onThomas Vermaelen's debut...
"I
am pleased with his contribution because he has shown that in the air and on the ground he has all you need to play in the Premiership."
on Cesc Fabregas' contribution to...
"
You cannot single one player out today for an average performance. What is very interesting for me is that the cohesion of the team, the fact that we played for each other, and if we can keep that in the team we have a chance."
on getting a good result ahead of the Celtic tie...
"I
t is important. It lifted our confidence and that is good. But we are on alert as well. We know that every game is different. That is the way we can show we have matured. People are surprised, but you know that we were last year the team that scored more goals than anyone away from home. And we had a long unbeaten run in the Premiership away from home. Of course it is a surprise to win with such a score. But we know we can do it away from home."

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Фабрегас: Оваа победа несмее да не залаже Kапитенот на Арсенал, Цеск Фабрегас ги смируваше тензиите по високата победа на гостински терен кај Евертој (6-1) во првото коло на англиското фудбалско првенство.
Силно ја посакувавме победата и за нас овој резултат е одличен, но не смееме да летнеме во облаци и да очекуваме дека ке победуваме само со 6-1. Овој резултат не е баш нормален, иако одигравме прекрасен натпревар и шесте голови беа плод на одличната тимска игра“- порача Фабрегас, од кого подоцна беше побаран коментар за трансферите на едни од најдобрите негови, сега веке, екс-соиграчи Емануел Адебајор и Коло Туре, кој исто така имаа одлично деби со новниот нов клуб, Манчестер Сити.

Тие се одлични играчи, но имаа проблеми. Не сакаа да останат со нас и затоа за нив најдобра работа, како и за нас, беше да си заминат бидејки во нашиот тим ни требаат фудбалери кој ке работат сложно со тимот, и да бидат единствено посветени на целите на клубот.“- објасни Фабрегас.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
abe a znae li nekoj so mu zna4i dresov na fabregas oti ja ne razbiram:toe::toe:

a zaboraviv aj neka ni e cestito pobedata so everton

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.153
Поени од реакции
46.222
Селтик -Арсенал ке биде директно пренесуван на Канал 5 телевизија, во Среда од 20 : 45 . :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Dresot na Fabregas mu znaci deka e posveten golot za Toj so umre Spanecot kapitenot na Espanyol mislam...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
После долго време да пишам на фан клубов.... Нека ни е честито победава , но да не се залажуваме дека све е толку бистро ... изгубивме вистински борец во Туре ... и секако ... имаме одличен тим но не и замени така да мора да се зајакне тимот...
Браво за сите на вчерашниот меч и највеќе ми е мило што гол серијата ја отвори токму Дени со одличниот негов погодок... браво ... сега со ова се надевам на сите шо збореа против него им затна малку устите :pipi:
Ајде само дајбоже да се продолжи вака ии секако... со Селтик не очекува еден претежок меч со огромно значење...да не летаме во ваздух и да се спремиме убаво за тој дуел е потребно сега :smir:
ПС: мило ми е за Аде што го здена голот вчера... нека ги и он и Туре нека си изиграат одлично во Сити... си земафме пари за него сега нека блесне ако сака ;) само против нас да не играат добро... секако Туре ќе го боли срце против нас коа ќе игра :smir: Али другиов незнам што ќе чувствуе хахаха :helou:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Jas mislam deka ima potreba od zajaknuvanje na klupata...A prav igrac e Van Der Vaart...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom