Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еј сме примиле гол? Хмм тоа не го видов... 82ра минути глеав ... али нивни гол хмм... ако не е битно тоа... одличен беше мечот севкупно... 3-1 .. нов голем триумф ... против Манчестер со одморени и засилени сили влегуваме и се надевам ќе продолжиме само со победи :pipi:
Бентнер - ќе напраеше кикс у напад а после како за чудо па у одбрана ќе се вратеше одлично ќе се поставеше ќе спасеше... незнам ама не му беше толку лош мечов само што Фитнес тренинг мора да лупне... по секој старт , дуел... тој губеше сила... тоа му е проблемот видливо е...
Другите сите одлични...
и очекувам Робин против Манчестер конечно да проработи :pipi:
Едит: Овој почеток на сезонава многу ме присеќа на 2004 и на почетокот на 2005 ... секој меч беше со по 3 4 постигнати погодоци ако се сеќавате !
Можеби се навестува нешто Големо !!!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Добро де се збунив двете ги гледав. Извинете ај.:back:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Прво честито за новата победа и само победи да продолжиме да редиме и понатаму
За натпреварот нема што да кажам многу уште една изворедна партија на нашиот тим со доминација низ текот на целиот натпревар само да продолжиме вака.Одлични голови постигнаа и Андреј и посебно ме радува голот на Ебуе (со тоа Венгер дава до знаење дека смета на него и во иднина)и одличната пета на Ники,секако голот на Дуду кои беше се мислам од непосточки пенал (конечно и во наша полза да досудат нешто судијте и само нека продолжат така хахах)
сега ни следува големото дерби против ман.ј. се надевам дека нашиот капитен ќе биде подготвен за натпреварот во сабота...поззз

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Good old Arsenal,we are proud so say that name
while we sing this song we'll win the game!!

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе Гала, мене на потегон ми се сврте у глава :):)

Иначе, Марјан сакаше да каже дека Фиорентина ги згаси Спортинг . :pos2:
Гарант не ги гледал ни двете :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Еве што изјави Венгер за Цеск..
Cesc looks to be short for Saturday.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Аршесавин стварно почнуваш да ме нервираш (по коментарот на Бс плеер каде не го препозна гаел клиши на неговион аватар ми го крена притисоков 200(големиот))затоа молимте немој ептен нуубски коментари како Овај јадел г... или не давале голови напаѓачиве итнт и за крај да ти кажам дека најпаметен си кога молчиш и не пишуваш на форумов:tapp:

пс марјан е изгубен во преводот

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.846
Поени од реакции
499
Однапред супер игра на сите фудбалери , ебуе со овој настап и официјално ќе остане , и дали знае некој што пишуваше на маичката на ебуе ?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
пс2 За Фабре- His scan was quite reassuring as he has no muscular strain but it will take a few days to settle down. There's a chance he'll be fit for Old Trafford." нема голема повреда на мускулот само гребнатина се е можно за со ман утд...

Т

Топџија

Гостин
Маестрално. :je::je:

Галас со голгетерскава форма и дриблингон ја оправдува 10ката на дресот.:pos2: :pos2: Јез да рикна на крај малце и го примивме голот пошо не се извлече на офсајд, али нималку не е битно тоа, повторно беше маестрален.
Ебуе-Ѕвер, што друго да кажам, ораше по теренот, лево, десно, централно, насекаде беше.
Сите беа одлични без исклучок!!!
Сега со ладни глави да изиграат достојно со Манчестер, па зашто да не ги изненадиме и со некоја победа.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дали некој сеуште мисли дека Ебуе не ни е потребен играч? И дека Сонг или Дени не биле калибар на тим ко Арсенал А?
И добро е без карања на фан клубов ако може ...
Друго Фабрегас... одлично... Знаев дека ќе биде на крај спремен... мора !!!
Алмунија
Сања - Вермален - Гала - Клиши
Сонг - Дени
Фабрегас
РвП Арша Дуду
Можеби овој состав ќе настапи на мечот со Манчестер или можеби поофанзивно Диаби место Денилсно ... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom