Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Абе веќе кога Шити го дава Мика Ричардс,може да го земеме,добар е

--- надополнето ---

Ajax centre back Jan Vertonghen has sent a message to Arsene Wenger. Come and get me!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не,зашто треба замена за Чави.А моментално,Фабрегас е едиствениот што има слични карактеристики како него.
Иначе,нема да си иде Фабрегас,не се плашете(освен ако Венгер не го даде за 40м€):tv:
Не ви треба до толку замена колку што се понашате како цигани. Сепак имате играчи за сеонава и нема потреба да се служите со ниски работи. Затоа изгледате како цигани (ова не е наменето кон Ромите или таа нација туку како особина за некои). Ќе го добиете можеби некогаш затоа ако имаат барем грам респект тогаш ќе престанете со вакви работи, а се додека се однесувате на ваков начин цигани за вас ќе е убав збор

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе веќе кога Шити го дава Мика Ричардс,може да го земеме,добар е

--- надополнето ---

Ajax centre back Jan Vertonghen has sent a message to Arsene Wenger. Come and get me!!
Таа ми е желбата.Неколку пати го спомнав.Само што во интервјуто баш и не го вели тоа.Венгер ке зема некој подобар ваљда,да му веруваме...:)

--- надополнето ---

пс:Циганите ќе се навредат,доста ги споредувате со Фарса.:tv:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
[/COLOR напиша:
пс:Циганите ќе се навредат,доста ги споредувате со Фарса.:tv:

хахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаха

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Sol otide u Newcastle ! Stekelenburg izlea ke ni bide golman ali nema nis pokonretno !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сол најверојатно ке потпише за Њукасл,според ESPN.Епа Венгер сега ќе мора побрзо да најде и да купи уште еден квалитетен дефанзивец.
За Стекеленбург некако сум скептичен,сепак мислам дека не е класа голман...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
И на Скај спорт пишува за Кембел тамо ми се најверодостојни значи најверојатно ќе е во Њукасал, значи мора уште не еден двајца ќе треба затоа што заминуваат тројца (Кембел, Галас и Силвестре) а дојде само лорен, освен ако Венгер смета на младиве па од нив да ги игра по куповите.

А за Стекелнзбург и јас сум резервиран можеби ќе биде таман но сепак ми изгледа како киксер бидејќи го пратам Ајакс и не е баш топ. Прима доста глупи голови и тоа во Холандса лига каде што е далеку послаба од англиска, а ако дојде незнма дали ќе е подобар нешто од тоа

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За Federico Marchetti ....
"The only real club that is pushing for his signature is Arsenal."
A statement on the club's official website also confirmed that the player had been made available.
Значи Венгер дефинитивно бара голман и одбранбен.До крајот на неделата барем едно засилување сакам..:))
Сега кога веќе е на трансфер листата,може да го земаме,само ако е ефтин..:)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
"Arsenal don't want to sit down and negotiate with us. It's not a problem with the wishes of Cesc or of Barca - they simply don't want to negotiate," he told reporters on Monday evening.

Е НЕ ЌЕ ВЕ ЕБАВААТ! ЕБЕМ ВИ ЈА СВЕ, ТРИ ПОКОЛЕНИЈА УНАПРЕД!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Незнам на кој начин треба да им се објасни. Изгледа не разговараат на ист јазик. Ова веќе преоѓа во ретардација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom