Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Сеа збориме за повредава на Ван Перси, и маките што ќе ги видиме у наредни месец/ месец ипол без него, а ти ми збориш Вела што ќе правел после 6 години.
епа види првин што цитирав и што напишав ама овој пат убаво :smir:
он: добро е што не е најлошото ама пак ке фали во составот.таман почна да влегува во форма :(

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па Вела никогаш нема да биде достојна замена за РВП, убаво ти кажаа. Да му прави конкуренција, чисто сумљам барем уште 3 до 4 години.

На крај краева, тоа не е ни битно, муабетот беше за периодот дур е РВП повреден, а једини што може да го замени е Едуардо. Така да... сеуште не е дојдено „времето“ на Вела.

Супер што е потврдена веста од ЕуроСпорт, шест - шест... ќе се издржи. :)

Dudu baby! :vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ќелини убиец маме му ебам го повреди Ван Перси навистина ми се свиѓа како играше Ван Перси и целиот Арсенал во последниве утакмици но сепак имаат играчи што се враќаат Насри,Росицки..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Океј,ја немаат видено изјавата на РвП.До вечер ке сменат.:helou:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Јас мислам дај боже да не подречувам Едуардо да не се повреди овие 6 недели и да игра како класичен шпиц очекувам многу голови, до сега некако играше како крило и за тоа не можеше да дојде во вистински израз , сега е време за него да се докажи дека вреди

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Напишано од zokiarsenal
Сеа збориме за повредава на Ван Перси, и маките што ќе ги видиме у наредни месец/ месец ипол без него, а ти ми збориш Вела што ќе правел после 6 години.

Zoki brat !!! Mozebi Sunu i Watt mozat da pomognat !!!! Ili mozebi da pocekame uste 6 god da pravi a povredava ke ja odlozime za togas !!!!

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Dosadašnje Van Persiejeve ozljede:

Siječanj 2006: slomljeni palac noge protiv Cardiffa u FA Cupu (mjesec dana pauze)

Siječanj 2007: slomljena metastarzalna kost u stopalu protiv Manchester Uniteda (pauza do kraja sezone)

Listopad 2007: iščašeno koljeno prilikom nastupa za Nizozemsku (pauza od dva mjeseca)

Prosinac 2007: obnovljena ozljeda koljena iz listopada (nova dvomjesečna pauza)

Значи кои малер е РвП т.е целиот тим на АРСЕНАЛ неможеме да се куртулиме од овие повредите
на колку порасна сега бројот на повредени:РвП,Тео,Џуру,Велшер,Ники,Денилсон,Клиши,Фабијански,Траоре (ама мислам дека се опорави не сум сигурен) :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom