Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Дај бе нека прати некој понуда до овој Денилсон :icon_lol:

Сеа па Сонг се стабилизира, некако посигурен е.

Многу грешки од средината, али ипак одбраната перфектна и немаше некој проблеми. Вермален одличен во тандем со Галас, дефинитивно мислам дека нема потреба Венгер да фрла пари за дефанзивец. Тука како алтернативи ги имаме Џуру, Силвестер, Сендерос, и евентуално Сонг.

Голот, типична Арсенал акција, Фабрегас за малце ќе го утнеше голот али нема везе :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Дај бе нека прати некој понуда до овој Денилсон :icon_lol:

Сеа па Сонг се стабилизира, некако посигурен е.

Многу грешки од средината, али ипак одбраната перфектна и немаше некој проблеми. Вермален одличен во тандем со Галас, дефинитивно мислам дека нема потреба Венгер да фрла пари за дефанзивец. Тука како алтернативи ги имаме Џуру, Силвестер, Сендерос, и евентуално Сонг.

Голот, типична Арсенал акција, Фабрегас за малце ќе го утнеше голот али нема везе :)
не бре не му е време има леб во тој човек ...

ако алал нека им е ...

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
kоја акција само ... :salut:

браво браво ... никлас со одличен пас ... вака некако ако се игра за некое време би било одлично :) :pos2:

браво наши !!!

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Прво да му посакам среќа на КОЛО ќе ни недостига многу и му посакувам среќа во понатамошната кариера па еден дена да се врате на Емирати како тренер

За денешниот натпревар шо да се каже 1 натпревар на капитенот одма гол добар одиграа сите

п.с.се надевам на брзо пронаоѓање на замена за Коло би сакал тоа да е Хангеланд

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
kako prvo KOLO odlicen fudbaler edna od legendite na nasiot klub i eden od moite omileni igraci i zatoa nema da kazam ni eden los zbor za nego. po se izgleda deka mu dojde vremeto da zamine od kaj nas i toa e toa.
no sepak so sreka neka mu e vo city .
za natprevarov vecerva sto da se kaze ne vidovne kojznae sto osven golot odlicna akcija tipicno arsenalovska no i deckite i ne zapinaja bas nesto se na se rutinski izigraa.me raduva nikls koj e nekako posiguren od lani ima podobar pregled na igrata isto taka ebue bese odlicen kako i song odlicno izigra na pozicija DM iako go zavrsi natprevarot kako centralen defanzivec
me zagrizuva malku povredata na vermalen no se nadevam deka ne e nisto seriozno
znaci se na se dobra igra rutinska bez rizik sto bi se reklo zatoa i imase samo eden gol a mislam i deka ne sakaja nasive da gi demoliraat poso ne znam dali bese prostalen ili bese nekoj jubilej na eden nivni igrac Tarnat mislam deka bese

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Каква замена бре луѓе? Замената си е Вермален, и се кладам дека Венгер нема да купи друг дефанзивец. :)

За киксеров не ми е жал, ама за Ебуе ми е... :/

Глејте после 4:15.

Ипак, најдобра опција е да си иде.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
se pozdravi ferski so navivacite..go postuem coekov, mnogu sakam da dojde vo fiorentina, a rabotata e 90% zavrsena

Каква замена бре луѓе? Замената си е Вермален, и се кладам дека Венгер нема да купи друг дефанзивец. :)

За киксеров не ми е жал, ама за Ебуе ми е... :/

Глејте после 4:15.

Ипак, најдобра опција е да си иде.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Нема да ви дое премногу...туре..аде и ебуе?

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20

Според ова дефинитивно си оди и Ебуе. :toe: Сега нема бекап за Сања.

Овие на Вики го ставиле Марчена во Арсенал. Инаку има шпекулации дека Арсенал се договорил за него со Валенсија, а како дел од договорот бил и пријателскиот натпревар на 8 Август.

Едит: Кога Рајт рече дека Мајкл Овен ќе оди во Манчестер Јунајтед никој не му веруваше, сега го рече истото за Виера... плус Гардијан напиша:

"Arsenal have refused to comment on the reports about Vieira, who is keen to leave Internazionale. But the former Arsenal striker Ian Wright said on his TalkSport radio show: "I'm hearing Vieira, pay-as-you-play, back at Arsenal. That's what I'm hearing, and that's what I'm hoping.""

Бидејќи Арсенал одбил да коментира, тогаш сметајте дека Патрик е на пат кон Лондон. :vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Нема да се најде никогаш замена за Туре. Тој е единствен. Со среќа нака му е новиот тим.
Може да се најде некој подобар или полош.
А пак мие имаме доста добри млади играчи од одбраната кои се желни да покажат нешто. Што значи дека не треба да се паѓа у депресија .:smir:

Arsenalka

In Arsene We Trust
Член од
30 јули 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
Не знам како стојат работите но сепак Јас како прва Навивачка на Арсенал на нашиот омилен форум, сакам да кажам дека не жалам премногу што Туре не напушти...Сепак има и други играчи и се надевам дека ке најдеме достоинствена замена, преку Вермален..

Првенствено се зачленив овде, бидејки тренирам во Женската фудбалска репрезенатиција, и се воодушевувам од фактот дека Жените на Арсенал немаа пораз толку долго време, но го пратам и првите тим, од мојата 9 година, за кој и навивам....

Се надевам дека ке се сложуваме добро и дека секој ке го даде своето мислење, на секаков начин...:pipi:

Росицки се повреди ?!
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a24085f3-905e-4249-ada9-43455918d0c5&ln=3&typeBack=Последни Вести

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Не знам како стојат работите но сепак Јас како прва Навивачка на Арсенал на нашиот омилен форум, сакам да кажам дека не жалам премногу што Туре не напушти...Сепак има и други играчи и се надевам дека ке најдеме достоинствена замена, преку Вермален..

Првенствено се зачленив овде, бидејки тренирам во Женската фудбалска репрезенатиција, и се воодушевувам од фактот дека Жените на Арсенал немаа пораз толку долго време, но го пратам и првите тим, од мојата 9 година, за кој и навивам....

Се надевам дека ке се сложуваме добро и дека секој ке го даде своето мислење, на секаков начин...:pipi:

Росицки се повреди ?!
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a24085f3-905e-4249-ada9-43455918d0c5&ln=3&typeBack=Последни Вести
Најпрво добредојде,и си втора навивачка :)

Инаку за Росицки таа повреда е нормална ,истото му се случуваше и на Дуду кога се врати од долга пауза,така да без загриженост :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom