Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
AW: Едуардо за една недела починња со Тренинзи

:vozbud::vozbud::vozbud:

"Eduardo напредува сјајно и следната недела се враќа на тренинзи ", - кажа Венгер на денешната конференција за новинари.

--------------------------------------------------------------

Ščežni ги скрши двете раци...:uvo:

Овој е прв голман на вториот тим.
Едуардо би можеле да го видиме во Премиер лигата некаде пред Нова година.:vozbud: Пред тоа ќе игра во резервниот тим.

Како бе ова за Шчежни? Имаше огромен потенцијал во него, не ми се верува дека ова му се случило, но сеуште не ми е јасно како. :(

Адебајор: Фабрегас треба да биде капитен на Арсенал

П.С. Не се секирајте, Бендтнер утре нема да биде стартер.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Со која екипа, не се сеќавам. али знам дека има играно десен бек. Така да немаме некој кој знае колкав избор за утре, некој играчи ке мораат принудно да бидат ротирани на некој позиции, ме сваќаш?
Да Зоки ,и јас го имам гледано Џуру како десен бек ,не се секавам на натпреварот(мислам дека беше лани против Шефилд во купот) -како и да е ,не е ништо ново ако игра Џуру на "новата" позиција

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Џуру на неколку пати досега го има покажано својот квалитет на десната бековска позиција, па така не е некое големо „чудо“ ако Венгер го постави таму бидејќи стварно сите тројца фудбалери кои играат на таа позиција се повредени, а и не верувам дека младиот Хојт ќе добие шанса на волку важен натпревар.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
po se izgleda na galas mu e odzemena kapitenskata lenta i ne e sigurno dali ke nastapi utre
Од кј разбра :nesum:

инаку :
Адебајор: Фабрегас треба да биде капитен на Арсенал :vozbud::vozbud::vozbud:
- во идина би мо=ел за неколку години ама сеа мислим дека е млад иако свите са млади у Арсенал тој е еден од најстарите :vozbud:

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
tocno e deka na gallas mu e odzemena lentata i mislam deka i mu zavrshi karierata vo Arsenal pa i realno gledano i za ocekuvanje bese i btw pod misteriozni okolnosti ja dobi taka ja zagubi so znaci Not Big deal ocekuvam Toure da ja dobie a zasluzeno bi ja dobil kako i da e ke vidime .. :helou::helou:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Да сега видов. Абе како ке се излезе од проблемиве, кој знае...
Iako ne bese za kapiten, mislam deka galas e eden od podobrite defanzivci vo evropa i ne treba da zamine od arsenal a kapiten treba da bide fabregas spored moe mislenje, so toa mislam deka ke se stavi kraj na spekulaciite deka ke zamine od arsenal

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Iako ne bese za kapiten, mislam deka galas e eden od podobrite defanzivci vo evropa i ne treba da zamine od arsenal a kapiten treba da bide fabregas spored moe mislenje, so toa mislam deka ke se stavi kraj na spekulaciite deka ke zamine od arsenal
НЕ ја мислим дека капитен најубоо да биде Туре :zver: најдобар е за таа работа а негова замена да биде Фабрегас :wink:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
tocno e deka na gallas mu e odzemena lentata i mislam deka i mu zavrshi karierata vo Arsenal pa i realno gledano i za ocekuvanje bese i btw pod misteriozni okolnosti ja dobi taka ja zagubi so znaci Not Big deal ocekuvam Toure da ja dobie a zasluzeno bi ja dobil kako i da e ke vidime .. :helou::helou:
и јас би играл така -
- цесц - јеп - ама втор избор
- капитен со лавовско срце - кој докажал во минатото дека гине за тимот , дека е достоен за таа функција - ако се прашувам јас
- или РвП - малиот е фан од дете :)

а вили сетете се како си замина од челзи ( јас го почитувам ко играч ко топџија уште повеќе ... ама ако тера ромски работи подобро нека се упати на прав пат )

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
[zEUs];1888086 напиша:
НЕ ја мислим дека капитен најубоо да биде Туре :zver:најдобар е за таа работа а негова замена да биде Фабрегас :wink:
kako i da e utre ke ne vodi almunija kako najstar clen na timot
i mislam deka trebase i poorano da se sluci ova
a za sleden kapiten mislam deka ke e toure do krajot na ovaa sezona a od slednata se razbira cesk fabregas

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
kako i da e utre ke ne vodi almunija kako najstar clen na timot
i mislam deka trebase i poorano da se sluci ova
a za sleden kapiten mislam deka ke e toure do krajot na ovaa sezona a od slednata se razbira cesk fabregas
Се сложувам :smir: Туре баш игра со срце и треба да ја добие лентата оваа година а наредната ако не замина фабрегас што чисто сумљам да ја носи тој :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom