[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
НЕ ми се веруе тој да би можел да биде капетанJas bi igral na Clichy, Robin, Toure ili Fabregas. Nekoj od ovie.
НЕ ми се веруе тој да би можел да биде капетанJas bi igral na Clichy, Robin, Toure ili Fabregas. Nekoj od ovie.
Jas bi igral na Clichy, Robin, Toure ili Fabregas. Nekoj od ovie.
зошто да не ?[zEUs];1888176 напиша:НЕ ми се веруе тој да би можел да биде капетан
da brat za utre sigurno e almunija potvrdenoзошто да не ?
100 години е во клубот клучен играч ....
ама најверојатно во право е оли - алмунија ќе ги предводи :smir:
Zaso on da nemoze a Fabregas da moze?[zEUs];1888176 напиша:НЕ ми се веруе тој да би можел да биде капетан
За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента за него! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.зошто да не ?
зошто да не ?
Па вака ја мислим...Zaso on da nemoze a Fabregas da moze?
Toa e edna poseriozna greska i plus ne bese penal. Najkonstanten,najmnogu se bori i e klucen igrac na Arsenal momentalno spored mene.За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.
Klisi bil mlad i nemal avtoritet a Fabregas ne e mlad i on ima avtoritet? Nikoj nema avtoritet od koga zamina Henry.[zEUs];1888303 напиша:Па вака ја мислим...
- не може фудбалер кој е релативно млад а и нема авторитет над другите играчи како што има Туре и Фабрегас на пример тија двајца мн појче збора со судие се буна и сл.. а пак Клиши мн ретко го прави тоа а и ги советува своите играчи а пак Фабрегас и Туре викаа нон стоп по некој а истото важи и за Алмунија
Повеќе пати му се има десено.Toa e edna poseriozna greska i plus ne bese penal. Najkonstanten,najmnogu se bori i e klucen igrac na Arsenal momentalno spored mene.
Toa e edna poseriozna greska i plus ne bese penal. Najkonstanten,najmnogu se bori i e klucen igrac na Arsenal momentalno spored mene.
Klisi bil mlad i nemal avtoritet a Fabregas ne e mlad i on ima avtoritet? Nikoj nema avtoritet od koga zamina Henry.
Golman e, koj ke ima tepacka na sprotivna strana ke nemoze da istrca 100 metri i da go reshi problemot.Повеќе пати му се има десено.
Според мене, Алмуниа би бил идеален избор за капитен.
Епа сега.. има повеќе кандидати за тоа, па ке видиме шо како.Golman e, koj ke ima tepacka na sprotivna strana ke nemoze da istrca 100 metri i da go reshi problemot.
ДА точно е дека никој нема авторитет :nesum: ама Фабрегас има доста поголем од Клиши бидејќи тој е плеј мејкер тој ја води играта и тој е најголем конкурент а пак Туре според мене игра најмногу со срце и мислам дека тој га заслужуваKlisi bil mlad i nemal avtoritet a Fabregas ne e mlad i on ima avtoritet? Nikoj nema avtoritet od koga zamina Henry.
За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента за него! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.
ooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyЕпа сега.. има повеќе кандидати за тоа, па ке видиме шо како.