Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Jas bi igral na Clichy, Robin, Toure ili Fabregas. Nekoj od ovie.
[zEUs];1888176 напиша:
НЕ ми се веруе тој да би можел да биде капетан :toe:
зошто да не ?

100 години е во клубот клучен играч ....

ама најверојатно во право е оли - алмунија ќе ги предводи :):smir:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
зошто да не ?

da brat za utre sigurno e almunija potvrdeno

mi javi arsen ( mala sala)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
зошто да не ?

За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента за него! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
зошто да не ?

Zaso on da nemoze a Fabregas da moze?
Па вака ја мислим...
- не може фудбалер кој е релативно млад а и нема авторитет над другите играчи како што има Туре и Фабрегас на пример тија двајца мн појче збора со судие се буна и сл.. а пак Клиши мн ретко го прави тоа а и ги советува своите играчи а пак Фабрегас и Туре викаа нон стоп по некој :pos: а истото важи и за Алмунија :zver:

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.
Toa e edna poseriozna greska i plus ne bese penal. Najkonstanten,najmnogu se bori i e klucen igrac na Arsenal momentalno spored mene.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
[zEUs];1888303 напиша:
Па вака ја мислим...
- не може фудбалер кој е релативно млад а и нема авторитет над другите играчи како што има Туре и Фабрегас на пример тија двајца мн појче збора со судие се буна и сл.. а пак Клиши мн ретко го прави тоа а и ги советува своите играчи а пак Фабрегас и Туре викаа нон стоп по некој :pos: а истото важи и за Алмунија :zver:
Klisi bil mlad i nemal avtoritet a Fabregas ne e mlad i on ima avtoritet? Nikoj nema avtoritet od koga zamina Henry.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Toa e edna poseriozna greska i plus ne bese penal. Najkonstanten,najmnogu se bori i e klucen igrac na Arsenal momentalno spored mene.
Повеќе пати му се има десено.

Според мене, Алмуниа би бил идеален избор за капитен.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Klisi bil mlad i nemal avtoritet a Fabregas ne e mlad i on ima avtoritet? Nikoj nema avtoritet od koga zamina Henry.
Повеќе пати му се има десено.

Според мене, Алмуниа би бил идеален избор за капитен.
Golman e, koj ke ima tepacka na sprotivna strana ke nemoze da istrca 100 metri i da go reshi problemot. :vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
ДА точно е дека никој нема авторитет :nesum: ама Фабрегас има доста поголем од Клиши бидејќи тој е плеј мејкер тој ја води играта и тој е најголем конкурент а пак Туре според мене игра најмногу со срце и мислам дека тој га заслужува :toe:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
За што е клучен играч? За Минатата година со Бирминген? Ова сватиго како пример.. дека нее за капитенската лента за него! Иначе, не оспорувам дека е добар играч.
Епа сега.. има повеќе кандидати за тоа, па ке видиме шо како.
ooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy

а примерот што веќе 6-та сезона е во тимот и никогаш не се кренало никаква прашина за или околу негово заминување ???

бирмингам ???
не беше истиот тој бирмингам и за останатите 10 души ???

или цесц ( шпанецот ) е миленик па ај да не се лути и да не си замине --- прав му пат на кој каде сака !!!!!

арсенал бил и без таквите немора да му се симнува капа , сака - оди !

во право е Боки , зошто цесц ??? а не Гаел ? јас лично повеќе сакам клиши да биде , од каде знаеш какви ораторски , лидерски способности има ????

ама сето е слама од муабетов - оти коло е детето :):helou:

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Koj znae ke vidime so ke bide.Mora da se donese pravilna odluka inace ke zalicime na cirkus sekoj den ako se menuva kapiten.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom