Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.571
Не знам зошто не ви се допаѓа Тулалан,според мене еден корисен играч кој е мотор на екипата и доволно интелегентен за да може да се вклопи во начинот на кој игра Арсенал мислам дека после заминувањето на Виера Арсенал не најде сличен профил на играч кој дава 100 % од себе константно на секоја утакмица.
Јас би рекол дека Тулалан е Гатузо со повеќе интелегенција и елеганција во игра и дека ќе биде огромно засилување зошто Арсенал е тенок на таа позиција после заминувањето на Виера и Силва донекаде се експериментираше со Диаби и Денилсон ама изгледа дека се премногу млади да го понесат товарот на заден везен и разбивач на игра.
Se vide kako izigra Tulalan na evropskoto Francija gol ne dade:):),a on bese najkamen od cela ekipa, ako ne se lazam na edna utakmica go vnesoa i odma go izvadija za nekolku min:):)
Jas imam golemi ocekuvanja od denilson ovaa godina

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Епа вака . Ако дојде Тулалан ќе се МОЛИМЕ за 4то место повторно зашто тој НЕМА мозок.... тој игра само онака... ко некој старец кој го изгубил бастунот и го бара по терен. е тоа е Играта на Тулалан , и се дур е во тимот на Француската Федерација ... ќе има ФФФ проблеми а за тоа е крив никој друг сем Доменех, затоа Венгер не е прост и нема да го донесе Тулалан:pipi:
Подобро ќе ги гледам Сонг и Дени отколку да игра Тулалан на таа позиција, така да има уште други опции како Цана , Диара и така натаму, ако мисли да земе Венгер ЌЕ земе некој немора ние ништо да збориме и правиме бунтови. Тој ако наумил ќе исполни но ако све се трачеви тогаш Ништо :helou:
Neli ti bese dosta so tresenje gluposti? vaka iskreno da te prasam :)

Denilson i Song mozat dvajcata voda da mu nosat na Tulolan.
Daj be dosta be...

J

Johnny Stulic

Гостин
Se vide kako izigra Tulalan na evropskoto Francija gol ne dade:):),a on bese najkamen od cela ekipa, ako ne se lazam na edna utakmica go vnesoa i odma go izvadija za nekolku min:):)
А бе не му е работа на Тулалан гол да даде,искрено и не ја гледав Франција кога тој играл ама сепак Франција е репрезентација која има огромен фонд на играчи со извонреден квалитет и сам можеш да видеш колкави звезди не се земени ни во првите 25.
Аналогијава ти е на нивоу како може да биде најкамен кога изиграл само неколку минути.
Денилсон е добар потенцијал кој ќе се развива но сеуште е далеку од тоа да биде на ниво на Тулалан ако си го гледал низ лига шампиони за Лион ќе промениш мислење јас по мое мислам дека е еден од најдобрите маркери на денешницива тој е еден од ретките што можат да неутрализираат средни играчи од типот на Кака,Лампард,Жерард и слични на нив.
Зошто сметам дека е добар избор зато што е релативно млад кој има огрооомно искуство во копачките како репрезентативно така и клубско едноставно е готов продукт не е некој кој треба да се чека за да се развие како играч.
Доста е веќе од потенцијали Арсенал ги има и премногу му недостасува токму некој поискусен играч од таков калибар ако мене би ме запрашале јас веднаш би го купил Роналдињо само за да го донесе тој победнички менталитет и лидерство во екипата не да се одвои како квалитет над другите мислам дека Фабрегаш е премногу млад за тој товар на плеќи.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се согласувам :smir:
Кај морам да го трпам за Франција коа игра и одвај глеам.... уше и у Арсенал да го имам тој да го гледам и ајде.... знам ... пиши пропала дур е Тулалан во тимот ... :helou:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Се гледа дека не си гледал европско првенство доста добро како прво Тулалан ги изигра сите натпревари од прва до последна минута, како второ негова задача не е да даде гол туку да спрече противничка акција и како трето онака колку да знаиш играчот кој го внесоа во игра и одма испадна беше Насри кој влезе поради повредата на рибери а излези поради црвениот картон на Абидал на утакмицата против италија ако добро се сеќавам:smir:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
ЈАс сум со двете раце за тоулалан...човекот е стварно ѕвер...многу трчи и се залага за тимот...мислам дека треба да дојде у арсенал...а вие ако гледате кој колку е јак спрема постигнатите голови стварно немате врска од фудбал...тој не е за да дава голови

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
ЈАс сум со двете раце за тоулалан...човекот е стварно ѕвер...многу трчи и се залага за тимот...мислам дека треба да дојде у арсенал...а вие ако гледате кој колку е јак спрема постигнатите голови стварно немате врска од фудбал...тој не е за да дава голови
Тотално се согласувам со сето воа он нека спречува противнички акциi а други играчи има кои треба да постигнуваат голови :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Тулалан убао го иам глеано за Франција и Секој кикс доаѓа од него... и Не Не и со сите сили би се борел да Не доаѓа во Арсенал ако тоа треба да се деси... ама за среќа Венгер го нема посочено сеуште него... си знае он дека и у Франција има некои шо не заслужиле да играат а таков е овој и не му понудува нишо засега:pipi:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Да ве прашам нешто? Има ли Арсенал транспарент Always outgunned? Или нешто слично? Ај ако знае некој и ако има слика нека ставе на форумот (ми треба) позз:smir:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Тулалан е одличен фудбалер. Високо е вреднуван во француската селекција и е подобар моментално од Дени и од Сонг.

Сепак нема шпекулации за негов трансфер во Арсенал, така да нема потреба да се дискутира за него.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.571
Се гледа дека не си гледал европско првенство доста добро како прво Тулалан ги изигра сите натпревари од прва до последна минута, како второ негова задача не е да даде гол туку да спрече противничка акција и како трето онака колку да знаиш играчот кој го внесоа во игра и одма испадна беше Насри кој влезе поради повредата на рибери а излези поради црвениот картон на Абидал на утакмицата против италија ако добро се сеќавам:smir:
U pravo si za Nasri, a ako bila rabotata na Tulalan da spreci protivnicka akcija togas zosto Francija primi 6-7 gola:):)
Moj vpecatok e deka bese katastrofa a takvi igraci NE NI TREBAAT

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
U pravo si za Nasri, a ako bila rabotata na Tulalan da spreci protivnicka akcija togas zosto Francija primi 6-7 gola:):)
Moj vpecatok e deka bese katastrofa a takvi igraci NE NI TREBAAT
па примија 6-7 гола но кои беа во одбраната Турам и Абидал централни дефанзивци така да не е се у негова вина како што викате , и патем многу ми е криво што венгер го испушту мело треба побрзо да најде проблем за дм :smir:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Van Persie is the Player of the Season :eek:jea:
сосема заслужено :)

и да прашам нешто,пак ќе ни остане првиот дрес од ланската сезона или ќе има нов ?
Првите дресови се мењат на две сезони, така да во истиот ќе играат нашите и следната сезона. :)

Почнува...

Започнаа преговорите за трансфер на Аде во Сити, замена за него Чамах. :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Yeah,right.
Епа 2 дена немаа напишано ништо за Арсенал...мора нешто да има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom