- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.842
- Поени од реакции
- 499
зошто прави се подобро од адебајор а има послаб статистика на голови кои што треба најмногу да ги има а од друга страна и не заборавај има голема разлика во лигите во кои што играат и двајцата премиер лигата е доста поквалитетна лигаMeне стварно ми се допага чамак...човекоти игра извонредно...побрз е од адебајор има подобра техника,втрчува исто како него и игра со глава како него. Што сакате повеќе јас незнам
добар е рио кокер но мислам дека имаме сличен играч мислам на сонг а иначе за дм мислам дека треба нешто како што велиш цана но иста така мн добар играч e i hitzlsperger кој располага со доста добар шут и е доста добар во одбраната но незнам се е во раце на венгер и не ме би ни изненадил ако го потпише матуиди а никој друг од овиеМело готово , официално предаден на обврски во Јувентус
а Цана не е сигурно уште ништо , но ако не мрдне Венгер готово и тој ќе пропадне и исто како и Јаја , Мело ќе е и Цана па што следно Банега? Не жити све :helou:
Може сеуште да се донесе Цана ајде Венгер
Или замислете да му ТЕКНЕ да го земе Најџел Рио Кокер... хмм мислам одличен играч за нашата позиција