Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Meне стварно ми се допага чамак...човекоти игра извонредно...побрз е од адебајор има подобра техника,втрчува исто како него и игра со глава како него. Што сакате повеќе јас незнам:toe:
зошто прави се подобро од адебајор а има послаб статистика на голови кои што треба најмногу да ги има а од друга страна и не заборавај има голема разлика во лигите во кои што играат и двајцата премиер лигата е доста поквалитетна лига

Мело готово , официално предаден на обврски во Јувентус
а Цана не е сигурно уште ништо , но ако не мрдне Венгер готово и тој ќе пропадне и исто како и Јаја , Мело ќе е и Цана па што следно Банега? Не жити све :helou:
Може сеуште да се донесе Цана ајде Венгер :pipi:
Или замислете да му ТЕКНЕ да го земе Најџел Рио Кокер... хмм мислам одличен играч за нашата позиција
добар е рио кокер но мислам дека имаме сличен играч мислам на сонг а иначе за дм мислам дека треба нешто како што велиш цана но иста така мн добар играч e i hitzlsperger кој располага со доста добар шут и е доста добар во одбраната но незнам се е во раце на венгер и не ме би ни изненадил ако го потпише матуиди а никој друг од овие

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Матуиди ми е последен атуд зашто е .... под левелот на Арсенал:toe:
а и Банега е исто така можда подобар од Матуиди но .... не е тоа тоа...

Цана или Кокер сакам да дојдат а за Хитцл незнам до сега дека имало нешто понуди , исто ко за Кокер ама добро би дошол и тој :smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Anyhoo… like I said, there isn’t much going on today. L’Equipe has some kerfuffle about Manchester City talking to Arsenal about buying Alex Song. L’Equipe is usually very relaible so I have to wonder if there isn’t something going on here? Possibly a swap deal for Micah Richards, if he survives his Swine Flu?
As for the transfer, I’d wager that no one saw that coming. Alex Song isn’t exactly the most respected player on the squad and so the idea that someone else might want him is probably a bit mind-boggling to many of you. But L’Equipe is reporting it, and they are rarely wrong. I’d like to think of this transfer speculation as vindication for my undying support of Alex Song.*
And of course, I link Richards back to Arsenal because, well, because it’s not officially a transfer period unless “Arsenal Fan” Micah Richards is linked to the Gunners. Also, it makes a bit of sense.
Of course, Toure could be in there too… whatever, it’s all a non-story really.

Mnogu ke bide dobro da se zeme Richards mislam deka covekot jade u odbrana a + moze da igra DM ......Toj bi bil vistinski izborzasto odbranata ke bide mn pojaka.....Senderos,Silvestre i Song out......Richards,Diarra in........Pogrebnyak ke se zeme u zima togas mu istekuva dogvorot a Arsene Wenger izjavi deka ke ceka do togas i ke go zeme bez pari......FREE

Toa mi e sonot za ova letooooo..........Diarra e zver.....Ili Cana po moznost eden od ovie dvajca ......A Richards mn e jak cvrst toj vo kombinacija so Toure ke bide pojaka odbrana od Ferdinand-Vidic i Toure i Richards se cvrsti,umiraat na teren se borat krvno............a za senderos nema mesto vo arsenal vekje,silvestre vekje e star i tesko da stigne do prv tim a song ako treba da biram da ostane u arsenal ili da ide u City za Richards da dojde mislam deka ke odberam da si odi.......Richards moze i DC i DM.........

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Топ 5 конкуренти за Дм
1.Тулалан
2.Диара
3.Кана

4.Матуиди
5.М'бами

се надевам дека барем некој од овие ке не засили.

п.с и се надевам со отварањето на нова тема се ќе тргне напред како што треба.:vozbud::vozbud: :)
1. Тулалан е еден од НАЈлошите играчи што Франција ги извадила на тлото и дај боже да го тргнат што поското Доменех од Функција и Тулалан ќе ЛЕТА со него од Репрезентацијата ... само тој НЕ
2. Добар играч , играч кој би можел нешто да направи
3. Не мора да зборам веќе
4. Незнам , не сум многу голем фан за негово доаѓање ќе видиме што како искочи
5.М бами пишува потпишал со Портсмут :helou:

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Топ 5 конкуренти за Дм
1.Тулалан
2.Диара
3.Кана
4.Матуиди
5.М'бами

п.с и се надевам со отварањето на нова тема се ќе тргне напред како што треба.:vozbud::vozbud: :)
Нема шанси венгер да е заинтересиран за тулалан , 100 % сум сигурен.
Дечкото врска си нема со фудбал и коа е на терен се понаша како да има 40 години а не 25
Другите се ОК али вториот да го земеме.....уфффффффф :pipi:типот е лудило..Едноставно го ора теренот.:vozbud:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
зошто прави се подобро од адебајор а има послаб статистика на голови кои што треба најмногу да ги има а од друга страна и не заборавај има голема разлика во лигите во кои што играат и двајцата премиер лигата е доста поквалитетна лига

добар е рио кокер но мислам дека имаме сличен играч мислам на сонг а иначе за дм мислам дека треба нешто како што велиш цана но иста така мн добар играч e i hitzlsperger кој располага со доста добар шут и е доста добар во одбраната но незнам се е во раце на венгер и не ме би ни изненадил ако го потпише матуиди а никој друг од овие
Брат ај кажи со какви играчи игра адебајор а со какви чамак...и плус чамак повекето од тие натпревари му се влегувајки од клупа:toe:

Топ 5 конкуренти за Дм
1.Тулалан
2.Диара
3.Кана
4.Матуиди
5.М'бами

а инаку не се лоши овие играчи стварно би ме израдувало да дојде барем еден од нив

J

Johnny Stulic

Гостин
Не знам зошто не ви се допаѓа Тулалан,според мене еден корисен играч кој е мотор на екипата и доволно интелегентен за да може да се вклопи во начинот на кој игра Арсенал мислам дека после заминувањето на Виера Арсенал не најде сличен профил на играч кој дава 100 % од себе константно на секоја утакмица.
Јас би рекол дека Тулалан е Гатузо со повеќе интелегенција и елеганција во игра и дека ќе биде огромно засилување зошто Арсенал е тенок на таа позиција после заминувањето на Виера и Силва донекаде се експериментираше со Диаби и Денилсон ама изгледа дека се премногу млади да го понесат товарот на заден везен и разбивач на игра.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа вака . Ако дојде Тулалан ќе се МОЛИМЕ за 4то место повторно зашто тој НЕМА мозок.... тој игра само онака... ко некој старец кој го изгубил бастунот и го бара по терен. е тоа е Играта на Тулалан , и се дур е во тимот на Француската Федерација ... ќе има ФФФ проблеми а за тоа е крив никој друг сем Доменех, затоа Венгер не е прост и нема да го донесе Тулалан:pipi:
Подобро ќе ги гледам Сонг и Дени отколку да игра Тулалан на таа позиција, така да има уште други опции како Цана , Диара и така натаму, ако мисли да земе Венгер ЌЕ земе некој немора ние ништо да збориме и правиме бунтови. Тој ако наумил ќе исполни но ако све се трачеви тогаш Ништо :helou:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Moja zelba se Diarra ili Cana za DM.......Za DC bi go dal Song za da go zemame Richards,+ si odi Silvestre si odi Senderos on vekje nema so da bara u arsenal taka da ni treba uste eden bek a Richards e pojak od dvajcava zaedno.......Hangeland nemoze so Richards da se ramni...............Taka da neka ja naprai trampata Song-Richards.........A za CS Adebayor ke bide mn jak ovaa sezona pa moze da ostane...........A u zima Pogrebnyak mora da se donese zasto togas mu istekuva dogovorot i ke mozeme da go zememe bez pari kako OWEN-MAN UTD so go kupi.........Pogrebnyak-Arshavin i ke bide masina u redovite na Arsenal............

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Венгер не Купува “Без пари“ само ги отпушта така... и после бара играчи кои коштаат 5 6 милиони....
а за Ричардз би ми се исполнила 2рата желба по Насри уште еден од моите омилени играчи да дојде во тимот:pipi:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
според мене еден корисен играч кој е мотор на екипата и доволно интелегентен за да може да се вклопи во начинот на кој игра Арсенал мислам дека после заминувањето на Виера Арсенал не најде сличен профил на играч кој дава 100 % од себе константно на секоја утакмица.
Јас би рекол дека Тулалан е Гатузо со повеќе интелегенција и елеганција во игра и дека ќе биде огромно засилување зошто Арсенал е тенок на таа позиција
апсолутно ме поштеди од повулгарен пост ( овие младиве :) незнаат да „ризаат“ :pos2: )

многу добра компарација тулалан и гатузо - само што тулалан е поинтелегентен и покрива повеќе простор ... се сеќавам еднаш кога некој во лион доби црвен од одбраната тој застана ко централен ...

многу е јак играчов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom