Brao za temava!!!!!!!
Ja mozhe vaka malce kasno se ubacuem,ali kasno ja najdov!
Paaaa vaka,za Arsenal.....ne znam shto da kazham osven edno golemo BRAVO!!!Ekipa koja go igra najkvalitetniot fudbal sho postoi za razlika od Chelzi koj cel zhivot tepaat na baftaana(a i onoj Shevchenko kaj kur u Anglija go donesoa nemozham da go gleam) ili pak od Manchester koj se vide sezonava koj se podobri,pobeda na Arsenal i doma i vo gosti(za razlika od pred 2-3 godini koga im ja prekinaa serijata so glumenje na penal na onoj dibekon Rooney)Me mrzi da gi nabrojuvam site igrachi na Arsenal za da se zamislite site i da poglednete malce kakvi igrachi se toa i so kakvi kvaliteti raspolagaat.Ne sum neshto ogromen fan na fudbal,ali Anglisko i Francusko prvenstvo me fascinira,pogotovo prvoto i stvarno ne znam kako e mozno na saglam chovek(ako voopshto e saglam) omilen tim da mu bide,pochnuvam:JUVENTUS,MILAN,ROMA ili INTER
mozhe da gi pushtime u Holivud ke gi bidne za nesho
Za toj sho spomna deka Arsenal gubele od West Ham,ochigledno ne e zapoznaen dobro so rabotite.Si razmislil nekogash deka taa utakmica beshe pushtena od strana na Arsenal poradi zahvalnost kon West Ham na koj sto ne mu bea potrebni ama bash nikakvi bodovi vo premier liga,a gi zgazija Totenhem vo posledno kolo za da Arsenal odat vo LIGA NA SHAMPIONI!!
Tolku od mene pozdrav do site verni navivachi na Arsenal!