прекрасно е таму горе !
ко прво да ве поздравам сите - малце бев оправдано отсутен
Тоооо ЅВЕРОВИ!
Капитенот во негов стил!
1 - 1 во студениот ко мраз киев - таа прогнозата за времето не излага
- со оглед дека се изнапромашивме првото - аде аде .. РвП на неколку пати .. пенал - ... потоа капитенот ( за оние кои се бунат оти да бил капитен - ВИДОВТЕ ? )
ajde braka utre po nova pobeda ....moj tip 1-3 ....profesorot so pofalni zborovi za Denilson..."Denilson moze kompletno da go zameni Flamini"--pozz GUNNERS forever
Deka dal gol Denilson ?? I sega odma ke pocnes da go falis a?Treba uste mnogu da pokaze za da go falis.
заслужува малиот - со најголемо срце игра на теренот - сета таа хармонија во тимот се рефлектира на најпрогресивниот играч во европа !
Зашто штета?
Победа без нив,одмор малце,тоа е супер!
:smir:
- да видат дека тимот е .. а не е до поединци :wink:
гостинска публика - ова ти се вика - да ти е кеиф да си таму - посебно кога прават парче :wink:
0-3 , 1-5 , Али и Интер беа првите што на Хајбери после две години им одржаа добра лекција ,нешто што сезона ипол во Англија никој неможеше да го направи , дури ни на Олд Трафорд .
Било поминало,и оваа година Арсенал почнува слично како минатата ке видиме дали е научена лекцијата од минатата Сезона ,се надевам дека е .
точно интер изненади тогаш ( не е случај за другиот милански или италијански тим/ови )
почнаа да ја прават играта на арсенал и дури се освестија оп - 0 : 3 :wink: но одјде мигот на освета и .... бидна што бидна
Росицки пред Нова Година некаде...
..
Да ти е*бам поврдата,првин 2/3 месеци...станаа 9 месеци...
Ај да се надеваме кога ке се врати,пак ке биде оној стариот
Росицки(ама мислам дека ке му биде потребно некое време за тоа).
Поздрав.
И доколку, би се вратил Росицки, најпрвин ке го ротира Насри со него, пошто ја знаеш на Росицки позицијата..
во дортмунд кога им фалеше напаѓач играше ко таков
игра зад напаѓачите - офанзивен халф - лево крило , десно крило - по потреба напаѓач :wink:
се сеќавам денот кога потпиша за арсенал - денот после она загубено финале од парца - “... искрено навивав сношти да победи арсенал ... ама денес сум игрч на арсенал - денес јас ќе помагам не тимот да победува ...“ - од секогаш сум му бил фен - верувам во него и неговите квалитети , само да се врати на терените , формата сама по себе ќе си дојде !
сега малце оффф ...
бевме сведоци на две против нас и една за нас - судииски одлуки
пенал во киев - судијата да имаше како ќе ги отепаше играчите во жолт дрес ...
жолт место црвен картон ! ццц ццц цц цц ц до кога хулиганите на теренот ! оној треба со еден стап и по ушите по главата !!!!
оф сајд на ебу - леле колку јако започна да игра ... овој и напаѓач да не планира да станува
? десен бек , лево , десно крило .. по потреби и лево - ајде ...
покажаа тимска игра , без дилема се на врвот !