Фан Клуб: Аргентина

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
i so e kriv be maradona ??? koga ne znaat da igraat ?? toj dobro si gi povikuva igracite aman :tapp:
:tapp::tapp:Па како сакаш да играат играчи ако тренерот не знае да ги постави добро?Голманот го знаеш кој е и 2цата централни дефанзивци што им играат?И со Верон ако планира да му организира игра до тука,Рикелме што не го вика?Безвезе тренер е врска нема,ирач можеби бил добар не сум го гледал ама за тренер не е сигурно.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
:tapp::tapp:Па како сакаш да играат играчи ако тренерот не знае да ги постави добро?Голманот го знаеш кој е и 2цата централни дефанзивци што им играат?И со Верон ако планира да му организира игра до тука,Рикелме што не го вика?Безвезе тренер е врска нема,ирач можеби бил добар не сум го гледал ама за тренер не е сигурно.
Бурдисо играше вчера??

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Don't you cry for me "Argentina" ....

Браво Диего , врв на твојата кариера ....да успееш да НЕ ги пласираш Аргентина на СП

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Don't you cry for me "Argentina" ....

Браво Диего , врв на твојата кариера ....да успееш да НЕ ги пласираш Аргентина на СП
за Меси ми е највеќе криво, замисли светско првенство без најдобриот играч во светот, гледам и на Португалија и е лоша положбата, па така во Јужна Африка нема да ги видиме Меси и Роналдо:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Глупак, го направи невозможното ... не успеа после 50 години да ја пласира Аргентина на СП, нема Меси, Тевез, Милито, Агуеро, Маскерано, Камбијасо. Умри наркоману !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.933
Поени од реакции
23.393
Чекај бе уште едно коло има. Аргетина уште има шанси да иде на светско :smir:

Oвие од гол.ком се надминаа себеси у глупавоста.

Покрај играчи како Рикелме, Игуаин, Д Милито и ред други, според нив Зарате ке ги спасувал Аргентина и Марадона :pos: :pos: :pos:

http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/09/10/1491913/goal-lazio-is-mauro-zarate-the-man-to-save-diego-maradona

Лисандро Лопез е две класи бољи од овега за другиве горе нејќем ни да размислуем

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
Голманите што бранат само господ знае од кј се, каде е Абоданзиери, Лео Франко, Устари, Карицо, после во одбраната каде e Самуел па и Бурдисо... Забалета, Ибагаза, Ди Мариа, Аимар, Рикелме, Лучо... многу фалат, мора некој од овие да се врати во составот.

B

Beck's

Гостин
ja ne znam sto si unistuva rejting ovaj Maradona,ikona na argentincite e,a sea bezveza paga do ova nivo.Daj trgni se od trenerskata klupa,gledas deka ne te biva za toa.Zal ke mi e,ako Argentina ne se plasirat,iako toa ke se sluci valjda:tapp:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Чекај бе уште едно коло има. Аргетина уште има шанси да иде на светско :smir:

Oвие од гол.ком се надминаа себеси у глупавоста.

Покрај играчи како Рикелме, Игуаин, Д Милито и ред други, според нив Зарате ке ги спасувал Аргентина и Марадона :pos: :pos: :pos:

http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/09/10/1491913/goal-lazio-is-mauro-zarate-the-man-to-save-diego-maradona

Лисандро Лопез е две класи бољи од овега за другиве горе нејќем ни да размислуем
Две кола се до крајот.Сепак мислам ќе се пласираат или барем до бараж ќе стигнат.Наредното играат дома со последниот Перу,а Еквадор и Уругвај играат меѓусебно...И да се пласираат,треба многу подобра игра на СП,тоа е сигурно.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Vo ovie kvalifikacii Argentina na golemo potfrli i mislam deka duri i ako se plasiraat na Svetskoto prvenstvo, so vakva igra nema da stignat daleku. Mozebi problemot e vo Maradona, mozebi e do igracite, ne se znae, no kako i da e nesto mora da se promeni od koren zatoa sto ovaa reprezentacija voopsto ne nalikuva na onaa Argentina koja site ja poznavame, so tecna i ubava igra za oko.

I

IBIZA SOUND

Гостин
duri i na 5 mesto ako zavrsat argentina imaat sansi da odat na SP samo ke igraat kvalifikacii,a na SP kolku ke uspeat so vakva igra toa e znak ??????
gledam nekoj od vas gi baraat aimar i rikelme koi sto se nad 30 godini i tesko deka i tie mozat da pomognat mnogu vo igrata na argentina,a di maria neznam zs ne e vo timot

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
duri i na 5 mesto ako zavrsat argentina imaat sansi da odat na SP samo ke igraat kvalifikacii,a na SP kolku ke uspeat so vakva igra toa e znak ??????
gledam nekoj od vas gi baraat aimar i rikelme koi sto se nad 30 godini i tesko deka i tie mozat da pomognat mnogu vo igrata na argentina,a di maria neznam zs ne e vo timot
А верон колку помага со неговите 36 години а ?
Јас сум сигурен дека ке се пласираат на СП и ке прикажат одлична игра а овие резултати покажуваат дека се во мала криза а и психолошки се паднати по поразот од Бразил (барем јас така мислам).Какво би било тоа СП без нив.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom