Чекај малце, ти збориш за тој Игуаин кој што после мечот со Лион го пцуевте, го бркавте, го правевте од гомно подоле? Или грешка сум јас?
И сеа кажуваш тука дека очигледен бил изборот на Марадона?
Колку сте вие контрадикторни....
Неам намера да се карам кој е боље ама ова коментариве ви се како на дете од второ оделение кое го гледало само меси како дрибла...
Не, зборувам за Гонзало Игуаин, две сезони по ред најдобар стрлец на Реал Мадрид (не знам кој пат го повторувам ова), ако еден натпревар (во кој патем кажано цел тим на Реал потфрли) од 50+ изиграни е клучен за одлуката дали некој ќе игра за национална селекција или не, тогаш не знам, поставени се нови граници на некава си фубалска логика.
И најди мое мислење кај шо сум го пцуел па после користи го како аргумент против мене, не си врти муабет како шо ти одговара.
И стварно преку полов орган со дискусијава, реплицирав оти имаше стварно ретардирани мислења, ама факт е, и Милито да игра нема да биде грешка, за жал или не Марадона е тој кој го прави изборот, може го игра Игуаин оти гледа иднина во него, тој, Меси и Кун можат да играат заедно во врвна форма барем уште на две СП-а, си прави партнерство што ќе трае, никој не може да му замери, а и добро делува за сеа.