Za lozari uste mnogu sol treba da izedite pa da bidite kako niv,70 dusi bea na natprevarot feni-amak,ima i poveke koi sto ne dojdoa da navivaat,poradi obvrski,no da ti kazam deka vie zemavte kup,no finale ne mi se veruva,ova ke vi bide posledno,a za shampion kako sto sinoka go narekuvavte amak,tesko do tamu da stignite :salut:Mora da priznam deka uste ne sme dorasnati za Ckembari, ama zato za Lozari sme izmisleni
pozz od Ribari
inace site sme okolu 18-19godini ama sepak se trudime da napravime nesto, ne sme krivi so cel grad e poln so semkari
A da prasas nekoi sto ja gledaa utakmicata Amak-Feni na TV, pa da ti kaze koi navivaci navivaa poglasno, koi navivaci bea 70-80 dusi.Mora da priznam deka uste ne sme dorasnati za Ckembari, ama zato za Lozari sme izmisleni
pozz od Ribari
inace site sme okolu 18-19godini ama sepak se trudime da napravime nesto, ne sme krivi so cel grad e poln so semkari
Браво, сте ги надвикале.A da prasas nekoi sto ja gledaa utakmicata Amak-Feni na TV, pa da ti kaze koi navivaci navivaa poglasno, koi navivaci bea 70-80 dusi.
A i najvaznoto kamerata stoese nad vas, a pak potvrdija deka ve nadvikavme.
i od mene neka vi e cestita titulata vo kupot,dobra igra a zaso ne igrase vojdan stojanovski ili jas sum greska deka ne igrase pozzz i cestitki
Песната нема врска? А сликите? Или не беше во државава викендов?Serpico pesnata sto si ja stavil nema vrska,za sampion da stanite ke treba uste nogu raboti da napravite.ama ke vidime dali i voopsto ke stignite do finale,Na krajot na sezonata ke pravime muabet koj ke bide shampion:salut:
Jas rekov za pesnata,slikite vi se OK. a ako sakas da vidis sto e atmosfera i sto zna4i da si shampion vidi go ova ,a vie ste daleku daleku od ova.i samo vidi kolku publika ima,za razlika od vasata.Песната нема врска? А сликите? Или не беше во државава викендов?
Види принцезо, традицијата се гради. Се сеќавам на едни стари времиња кога атмосферата на стадионите и по салите во Охрид беше пеколна...бев клинец кога ги гледав Охрид во прва лига фудбал со Пелистер, Вардар, Силекс, Слога.... Втора лига со Караорман....ракомет со Струга, кошарка (профитнес)...
Било пеколно добро. А титулата во купот е добар знак за охридската публика која треба да се врати на трибините и да навива.
И да те потсетам уште еднаш, we are the champions годинава Првенството е на ред. Во секој случај, одличен прогрес за младата охридска екипа. Со продолжување на несебичноста од спонзорите и поддршка од градот, кошарката може да стане одлична традиција во градот, да ги стимулира младите да тренираат - нешто што е замрено последниве години - а порано се сеќавам да имаше и по 4-5 кошаркарски школи во Охрид.
На лето има кампови каде охриѓани ќе можат да се осувршуваат (младите нормално)...едноставно, предуслови има. Амак победува. Останува на волјата на охриѓаните.
HAHAHAHAHAHHABidete sigurni deka ke dojme. I vie povtorno ke jajte cotek, a ne NIE
Ribari 4ever