Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Паааа, до осмо се осигурував преку школо, ама ја немав таа среќа да се повредам, сеа не се осигурувам.siguren sum
ti osiguran ?
Поздрав4е:helou:
Паааа, до осмо се осигурував преку школо, ама ја немав таа среќа да се повредам, сеа не се осигурувам.siguren sum
ti osiguran ?
Не те мразам, душо.:back:epa ko so velis ti jas uste sum 8 odd pa uste sum osiguran a i siguren sum me civaat mama tato baba dedo site :pos2:
mnogu me mrazis zaradi so ve nadvikafme a ?
jas mnogu te mrazam pak zaradi ova inter-shit:baeh:
Секогаш е било така.Мите и лани кога играше во Работнички не изигра ни една добра утакмица против Тимба.Секогаш Тимба го победува.:baeh::baeh:Богоев е ѕверче:devil2: Мираковски може да му го дудла
Дечко,не ви се смеам јас на то шо ве истепале,се деси шо се деси, истово на МЗТ му го викавме завчера,и да ти објаснам,немат да разбериш, некој од рибариве нека ти објаснит.Браво за тебе, ногу е смешно
А море аландраци едни, дете у болница леже бе они се смеат, ебаве тикварите недоделкани.
Иначе честитки за победата, имаше неколку сомнителни одлуки од судиите ама сепак мислам дека АМАК подобро изигра, особено во одбрана каде тотално го неутрализираа нашиот напад, иако мислам дека за тоа придонесе и лошиот ден на нашите играчи, сигурен сум дека имаме подобар тим од вашиот и било кој друг ден ќе ве тепаме, ама едноставно денес вашите повеќе ја сакаа победата.
Со среќа утре во финалето, ама сакам Пелистер да тепа.
Ни еден, сите тргнавме од Кавадарци заедно, имаше само 2 застанувања(физиолоски потреби), и закаснавме оти имаше запален камион на автопатот Прилеп-Битола па затоа одевме по еден стар пат кој е дупла подолг и неможе повеќе од 50km/h да се возе. Кога стигнавме, сите заедно влеговме во салата, немаше ниту еден од Битола. Може да ги прашаш џандарите кои беа задолжени за тоа.ami so si gi stalj ova kopilinjava na slika
so znacit ova io sono interista? muabetot mi bese ne deka te mrazam (sinkir si mi zgresil skraja da e) tuku timojve inter i milan ne mozam da gi podnesam prosto !
btw : kolku ckembari imase vo vasite ?
Тоа е минато, вчераа покажа карактер на психички стабилен играч а вечерва очекувам да потврди дека тие две важни тројки и неколку слободни фрлања на крајот не беа случајни :wink:amak go ima prokletstvoto da ne go osvoi kupot-Timce Bogoev Timbata ,pikavecot,lubenicatot....pa ostanuva da vidime.
Оф мори мајко...Nemase ckembari be, imase dete ili dvajca sto nosea sal ckembari... Ednoto od niv padna vo nesvest... Vecer ke bide dobro na finaleto, sakam ckembari da go urnat ohrid...
Dznadari dzandari,
vi ste cudna bagra
poano bevte gomna
A sega ste lajna...
a zs jas vidof 3 so zeleni saloj ili i tie se vasi boi?Ни еден, сите тргнавме од Кавадарци заедно, имаше само 2 застанувања(физиолоски потреби), и закаснавме оти имаше запален камион на автопатот Прилеп-Битола па затоа одевме по еден стар пат кој е дупла подолг и неможе повеќе од 50km/h да се возе. Кога стигнавме, сите заедно влеговме во салата, немаше ниту еден од Битола. Може да ги прашаш џандарите кои беа задолжени за тоа.