Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Појма немам и јас как е точно..иначе екипата е за тука негде..3-4 место..ке видаме как ке се одвива у сезоната..ако има оште некоо добро засилуване оште по убаво..Иначе второ коло гостуваме на Работнички па после дома ни иде Куманово..:helou:
Оуу 2 тешки утакмици на госте ак може да ги добииме јако ќе е :vozbud: Иначе глеем и Даниел Милановски за АБА игра лани шо играше у Милениум добар играч е тај. И најважно ќее да флезаме у плејоф да играме :) А кој е тај Зоран Стојанов?

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Оуу 2 тешки утакмици на госте ак може да ги добииме јако ќе е :vozbud: Иначе глеем и Даниел Милановски за АБА игра лани шо играше у Милениум добар играч е тај. И најважно ќее да флезаме у плејоф да играме :) А кој е тај Зоран Стојанов?
Од Фени ке загубиме само со колку разлика..а за Работнички нз. ке видеме..мислам дека можеме да потпреме и да направаме нешто повеке..а иначе Зоран Стојанов е од Струмица мора да го знааш..добар бек :]:pipi:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Од Фени ке загубиме само со колку разлика..а за Работнички нз. ке видеме..мислам дека можеме да потпреме и да направаме нешто повеке..а иначе Зоран Стојанов е од Струмица мора да го знааш..добар бек :]:pipi:
Не биј таков песимис за со фени. Иначе оти не ми текнува кој е за тва питах :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Не биј таков песимис за со фени. Иначе оти не ми текнува кој е за тва питах :)
Ех Песимист само е реален човекот :)

Зоран Стојанов играше у Амак се работи за високо крило барем јас колку што го памтам последниве година две незнам каде играл и сеа еве забележувам дека е у Амак сепак се работи за просечен играч бар по мене :smir:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ех Песимист само е реален човекот :)

Зоран Стојанов играше у Амак се работи за високо крило барем јас колку што го памтам последниве година две незнам каде играл и сеа еве забележувам дека е у Амак сепак се работи за просечен играч бар по мене :smir:
Абе ај шо сакат нека праат кој сака нека игра шо см се запалил јас по них ка нема КК СТРУМИЦА се мее исто дали ќе се јаки или слаби АБА само ќе одам да ги гледам да ми мине времето :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Зоран Стојанов не е од Струмица, мислам дека е од Скопје дечкото, а за бекот шо зборите од Струмица, Зоки Делев е он :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Зоран Стојанов не е од Струмица, мислам дека е од Скопје дечкото, а за бекот шо зборите од Струмица, Зоки Делев е он :)
Моја грешка..Зорај Стојанов е од Скопје..дечкото дојде лани од Вардар во АБА..иначе игра 4ка...бтв:лигата е одложена за една недела покасно...:tapp:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Да бе одложии га педере :tapp: Толко неее салам лигата :tapp:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
А Хаџивасилев дека играше минатата и поминатата сезона ?

Kajgana Shop

На врв Bottom