Многу добра утакмица.Делев,Караманолев изиграа супер.Потпомогнати од Цветков,Николов.Аууу каква завршница вчера на Аба.:pos2::pos2::pos2:
3 минути пред крајот на натпреварот Аба губеше 11 разлика, но се случи невозможно нешто. Вардар почна да ги губи топката како маалска кошарка да играт, и Аба успеа да намали на 6 разлика, па потоа со двете тројки по ред на Делев дојде до израмнување на резултатот.:pos2::pos2::pos2:
Најсмешно беше коментаторот вика "И сеа публиката во салата е на нозе" А имаше најмногу 50 души.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Иначе супер победа против фаворитот Вардар. Караманолев се растури над 20 коша имаше, и Цветков многу борбено изигра.
Ај некој што ја следи Аба така подолго да ми каже дали имат шанси за 1 лига?
Знам, и јас бев во почетокот таму почнаа сите да го провоцират, и почна да пцуе.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Многу добра утакмица.Делев,Караманолев изиграа супер.Потпомогнати од Цветков,Николов.
Педерчето Мац Илиевски (тренерот на Киндер во младинска лига)го убивме ејНа Горани нека ти каже брат ти што им направиле,а зборел и ако одиме ние таму со нив да играме ќе ни пуштил шипаци да не тепаат,еј во младински лиги се заканува педерчето селско...Лом го направивме од загревањето до крајот,дури дојде и да не тепа :pos2::pos2::pos2:
Што тепа младинска жити се?КК Милениум и КК Горани се меѓу најдобрите 4 во Македонија,94та година.Зашто го мрзите Мац?
Дека ве тепа младинска со децата или има некоја причина?
Се случува некогаш не викам не,ама никогаш нема да има тепање,закани и слично.Па не знам за која утакмица било,ама у Струмица многу често судиите заебаваат,знам по лично искуство
Изгубија ама не играа главните играчи.(на работа биле)Гледам АБА многу изгубиле од Плејмејкер,а најдобар стрелец во АБА е Заев со 26 поена,Зоран Заев е или син му?
Изгубија ама не играа главните играчи.(на работа биле)
Аха Зоран Заев е
Ване Заев е тој,Зоки му е чичко !
Е ај ќе се заебавамеАбе вие Струмичани се сте зафатени со некоја работа,кога бевме во Секирник (струмичко) да играме фудбал...гледаме никој нема,и ете ти еден по еден идат...еден со трактор,кал до колена од нива што бил,само носи копачки у рака и едно дете вика еве го беко,друг со коњска кола иде и детето вика еве го напаѓачо