Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ilumious Што играч е Џошуа Кинг? Гледам нашиве го бараат како замена за Ба, ако овој случајно си отиде во јануари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ilumious Што играч е Џошуа Кинг? Гледам нашиве го бараат како замена за Ба, ако овој случајно си отиде во јануари.
Напаѓач кој може да игра и како десно крило, го имаше дебито за Норвешка годинава и одигра неколку утакмици со репрезентацијата, дал гол ама му го поништиле непотребно. Добар е, супер се снаоѓа и на двеве позиции, не е некој prolific striker како Сисе, меѓутоа знае да повлече еден-двајца фудбалери бидејќи има добра физичка градба. Баш кога ги надрасна U18 почна да оди по позајмици , меѓутоа се повреди, имаше операција па беше во Менхенгладбах но не му даваа толку шанси, нормално дека беше во процес на заздравување, па после во Хал Сити отиде.

Не е Демба Ба сега одма да го замени, ама би можел да стане со правилен развој, кај нас во U21 каде што е сега почна да го губи местото од Џеси Лингард кој прикажува малце подобри партии од него. Со оглед на тоа дека го повикаа за Норвешка, би сакал да се докажува и ако го земете ако ништо друго барем би се трудел да изигра на ниво. А за споредба со Обертан, да, Кинг е многу подобар иако е помлад едно 5 години :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.735
Поени од реакции
43.837
Oти бе да си оди Ба? Кои екипи се заинтересирани за него?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ви текнува на фацата на Азпи од сликата на сите шпанци во тимов?

е па еве што би се случило кога сите би ја имале оваа фаца на таа слика :D

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Oти бе да си оди Ба? Кои екипи се заинтересирани за него?
Нема некој посебно заинтересиран, ама Пардју изјави дека уште му важи таа клаузула за 7 милиони да може да си оди. Е сега ако некој му понуди повеќе плата ќе си оди, во Њукасл зема 40.000 неделно, ама искрено не ми се верува да оди некаде, летово неговиот агент се утепа од барање нов клуб за него, ама никој не сака да ризикуа со оглед на неговите години и лошите колена.

Ви текнува на фацата на Азпи од сликата на сите шпанци во тимов?

е па еве што би се случило кога сите би ја имале оваа фаца на таа слика :D
Да не си ја згрешил темата случајно? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Нема некој посебно заинтересиран, ама Пардју изјави дека уште му важи таа клаузула за 7 милиони да може да си оди. Е сега ако некој му понуди повеќе плата ќе си оди, во Њукасл зема 40.000 неделно, ама искрено не ми се верува да оди некаде, летово неговиот агент се утепа од барање нов клуб за него, ама никој не сака да ризикуа со оглед на неговите години и лошите колена.

Да не си ја згрешил темата случајно? :D
Не бе што ти е :D :pos:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Wonga.com нов официјален спонзор во следните 4 години, почнувајќи од сезоната 2013/14.

Newcastle Agree Four-Year Wonga Deal
http://www.nufc.co.uk/articles/20121009/newcastle-agree-four-year-wonga-deal_2281670_2944166

Исто така, како дел од договорот за спонзорство е и враќањето на името Ст. Џејмс Парк на стадионот на местото на Sports Direct Arena. :vozbud::vozbud::cuc:

http://www.chroniclelive.co.uk/newcastle-united/nufc-news/2012/10/09/wonga-revert-stadium-name-back-to-st-james-park-72703-31998111/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
The look

The hand

The snab

Фацата на Колочини! :pos:

За утакмицата не сакам да зборувам, Тиоте и судијата ја ебаа, инаку педериве имаше да го јадат сред Сандерленд!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Синоќа добра игра пружија играчите на Њукасл, Обертан тоа го искористи и ја затресе мрежата на Клуб Бриж. Сега се први во група со 7 бодови, Бордо има 4, Клуб Бриж има 3 и Маритимо има 2.

Една од најнеизвесните групи, од моја гледана точка Њукасл и Клуб Бриж одат понатака.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хеј, оставете ми меилови ваши во пп, да ви пратам една фотографија од СЏП од еден мој познаник што е профи фотограф. Сликата е голема за хостирање да ја прикачам тука, за десктоп/постер да си имате е 10ка.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566

Kajgana Shop

На врв Bottom