Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
On this day in 1996 Alan Shearer came home.
Newcastle United bought Alan Shearer from Blackburn Rovers for a record signing of £15,000,000.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Geordie Boy најдовте нешто локалче?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во Irish Pub гледавме сега, на тапа слика и на SportKlub.
God, I miss Ager... :(
Вие?
Денес ќе гледаат у мсм, екс шенклис па ќе видиме. Јас нема да можам да гледам ама за со Фулам ќе појдам, па ќе ви кажам како е :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој Обертан е најизгубениот човек во фудбалот, истото му го кажав на Тод кога го земавте лани, од толку добри трансфери што имаше тимов ме изненади што потегна за главучов o_O

Таверние и Амеоби (младиот) (y)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Овој Обертан е најизгубениот човек во фудбалот, истото му го кажав на Тод кога го земавте лани, од толку добри трансфери што имаше тимов ме изненади што потегна за главучов o_O

Таверние и Амеоби (младиот) (y)
Не ја гледав вчера утакмицата, ми дојдоа луѓе дома, баш кога игра Њукасл најдоа! :tapp:
Нејсе, читав денес дека глаучот пак бил најслаб. Ниту јас не можам да го смислам, џабе таа брзина кога не знае да ја искористи, едвај еден ако прелаже во цела утакмциа со неговион „лажњак виден 1.000.000 пати“ на десно и после никаков центаршут. Џабе фрлени пари е дечкото.
Таверниер е екстра за во офанзива, само мора малку да поработи на дефанзивата и во иднина ќе биде одличен бек. Семи и Шејн Фергусон Пардју ги потенцира како иднината на Њукасл, Семи има одлична техника, ама нема да му наштети некое тегче да крене, да ги ојача тие чечкалиците.
Плус, го имаме и Адам Кембел, кого го демнат вашите и скаутите на Сити.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Баш би било убаво ЊуКасл да се врати на старите патеки и да се обноват некои ривалства :)

Kajgana Shop

На врв Bottom