Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито победа!
Нека ги постира головите некој..

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
NEWCASTLE target Javier Saviola is eyeing the exit door at Real Madrid.

The Argentine striker, 27, was linked with a move to both the Toon and Portsmouth during the January transfer window after struggling to crack the first team in Spain.
And now agent Alfredo Cabrera Brizuela claims his client would consider a move to England to escape his Berbabeu hell.
He said: "Javier has a deal with Real Madrid until 2010 but he has decided to leave as he has not had many opportunities this season.
"It is true that some clubs have asked about Saviola, but we will attend a meeting at the beginning of June to resolve the issue.
"Saviola is still young and still offers much to the game. Clubs from England and Italy have contacted us."

Савиола би бил добро решение за нашиот напад за идната сезона, по се поизвесното заминување на преплатениот Овен. Савиола многу пати докажа дека он е играч за тим како Њукасл, каде што може да игра со помал притисок и да експлодира, но, прво треба да го обезбедиме опстанокот.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
А ако во последен момент остане Овен,,јас сум за останување на Овен,А добро би било и Савиола

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Браво браво . Опстанок . Повеќе сакав Њукасл да остане него Мидлсборо . Некој мораше да испадне . :toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Браво браво . Опстанок . Повеќе сакав Њукасл да остане него Мидлсборо . Некој мораше да испадне . :toe:

Исто...Њукасл ми е втор омилен клуб во Англија..Се разбира после шампионот Ман Јунајтед..

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Следниот натпревар на Њукасл е против Фулам на домашен терен. Со евентуална победа многу ќе си ги зголемат шансите за опстанок.
Исто така Марк Видука изјави дека сака да остане во Њукасл.
He told the Sydney Morning Herald: "I'd love to spend more time at this club.
"I have been here for two years and we've had five managers. I would say to whoever is in charge, keep Alan for as long as he needs."
Viduka added: "The fans love him, he is Newcastle through and through, he is a big personality, people respect him and the players respect him."

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Баш ми е мило ако остане Њукасл во ПЛ стварно е супер клуб со одлични навивачи.Само тој Ешли да го сменат пошто мнг ме нервира многу е дебел и го расипува клубот.Мислам дека не заслужуваат да бидат на тоа место на табелата и дефинитивно им треба малце повеќе среќа со повредите

V

Viktorijabt

Гостин
Баш ми е мило ако остане Њукасл во ПЛ стварно е супер клуб со одлични навивачи.Само тој Ешли да го сменат пошто мнг ме нервира многу е дебел и го расипува клубот.Мислам дека не заслужуваат да бидат на тоа место на табелата и дефинитивно им треба малце повеќе среќа со повредите
Не е многу омилен и меѓу луѓето од Њукасл:

Ова е после заминувањето на Киган.
Леле колку си ја сакам маскотата!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не е многу омилен и меѓу луѓето од Њукасл:

Ова е после заминувањето на Киган.
Леле колку си ја сакам маскотата!
да да знам дека не е омилен па го расипа клубот со некој глупави потези посебно на тренерското место.Ај се надевам следната сезона со Ширер на клупата ке се борите барем за во куп УЕФА

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Денес е пуштен во продажба дресот за идната сезона. Нема поголеми промени, освен делот каде што стои бројот и името кој што е целосно бел.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Па кажи речи ,дресот е ист секоја год. само со минимални промени, 1-ва цел за Њукасл е да остане во ПЛ,а потоа ке се зборува и ке се слави за се,Ај со среќа ,мора да останете во ПЛ,А што се однесува до Овен сакам во Њукасл да ја заврши кариерата и нека му се множат головите,Но Ширер изјави дека верува во Овен

V

Viktorijabt

Гостин
Денес е пуштен во продажба дресот за идната сезона. Нема поголеми промени, освен делот каде што стои бројот и името кој што е целосно бел.

Mногу се убави! Мене искрено некако пофаца ми беа со црно назад ама се разбира и овие се убави! :icon_mrgr

Најдов на официјалната страна една преубава статија со слики со Аланче како тренира со момците:

http://www.nufc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10278~1658727,00.html#continue

HANDS UP IF YOU LOVE THE TOON!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
ако тепите утре,а хул изгубе се спасувите 100%

Kajgana Shop

На врв Bottom