Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
:tapp:Педеро судија чист гол не ви призна:tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Ауууууу..КОја пичка од судија е овој Хауард Веб..Еба му педерот..Прво чист гол поништи,сеа даде без веза црвен..:tapp::tapp::tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
оти бе господе вака ми правиш....ја чекам Њукасел последна 1 и кај оние моине ми го уништија денов сеа па и Њукасел да ме докрајчат......

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Поништениот гол не го видов, али ако Басонг беше последен човек од обраната, т.е. ако немаше никој пред играчот на Фулам, тогаш црвениот е оправдан .
Добро е што Мидлсбро во моментов има нерешен резултат со Вила .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Поништениот гол не го видов, али ако Басонг беше последен човек од обраната, т.е. ако немаше никој пред играчот на Фулам, тогаш црвениот е оправдан .
Добро е што Мидлсбро во моментов има нерешен резултат со Вила .
Сам беше,ама мислам дека престрого беше доделен..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Сам беше,ама мислам дека престрого беше доделен..
Правила другар, имаше доволно причини за црвен зашто Басонг беше последниот човек во одбраната . Спореди го истото со црвениот на Абидал против Челзи, кој не беше повлечен од УЕФА, башка тука пред стартот претходеше и намерно влечење .
Како и да е, се надевам дека Њукасл ке успее да обезбеди опстанок оваа сезона иако играат третолигашки фудбал .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Ако изгубгат денес готови се..Бидејќи Хал ќе игра дома со Јунајтед,а Јунајтед ќе ги чуви сите првотимци за Барса,па може да слави Хал..

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако изгубгат денес готови се..Бидејќи Хал ќе игра дома со Јунајтед,а Јунајтед ќе ги чуви сите првотимци за Барса,па може да слави Хал..
Манчестер секако нема да дозволи пораз од Хул.

V

Viktorijabt

Гостин
Леле 0-1!! :nesvest:

Никогаш ме нема судија толку изнервирано како оној Веб денес. Нека оди да се прегледа на очно смрдлето никакво! :nerv: Ем голот најубав не ни го призна ем црвен онака од ќеф си даде! Знаев јас од порано не' мрази тој!
А нашите си играа чесно и супер беа цело време! Рака на срце Шварцер опасен беше ама да не беше педерската акција на Веб сега ќе беше најмалку 1-1 ама неее мораше да ги демотивира луѓето!
И после тој бил најдобриот судија во Англија!

А сега како ќе се спасуваме? Ако не можеме Фулам дома да го тепаме за Вила во гости шансите се минимални! Оф леле тешко нас! :tapp:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Само Јунајтед да не киксне против Хал...глуп судија, чист гол поништи:tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Не само тоа, Њукасел прашање е дали ќе ја победи Астон Вила.
Скоро сигурно се селаат во втора лига.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ми е криво за Newcastle,тим со голема традиција ќе се сели у втора лига,а да остане екипа како Стоук или Мидлсброу ако се спасат.:toe:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Можам да кажам дека тотално сте уништени,непризнаен гол на Видука кој немаше врска од фаул,Црвен картон без никаква причина најмногу жолт требаше:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom