Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
А нас демек ни свирна кога ваш играч ја фати топката со рака ?

Сепак игравте против Шампионот.

Е аман де не сте непобедливи! :smir: Ќе ве средиме друг пат. :P

Ако продолжиме со ваквата игра ќе станеме поим - Њукаслска одбрана хахаха :pos2:

Бод си е бод, ама веќе сме трети одоздола и страшно ме фаќа страв!
Чудо ќе биде ако останеме во прва лига. Идните две кола ќе играме со Челзи и Арсенал дома, а треба да играме и со Ливерпул, Тотенхем и Астон Вила во гости!:vozbud::vozbud:

Следните натпревари ви се многу тешки :jaj:

Бод си е бод, ама веќе сме трети одоздола и страшно ме фаќа страв!
Чудо ќе биде ако останеме во прва лига. Идните две кола ќе играме со Челзи и Арсенал дома, а треба да играме и со Ливерпул, Тотенхем и Астон Вила во гости!:vozbud::vozbud:

Верувам дека ќе останете во премиер Лигата...Овој состав може да се справи со проблемите.:helou:

Верувам дека ќе останете во премиер Лигата...Овој состав може да се справи со проблемите.:helou:

Дај Боже да останеме, не знам што ќе правам со Њукасл во втора лига!:nesvest:

Каква втора лига, не доаѓа во предвид!

Зошто толку песимизам? И ти и другар ми туку сте запнале испаѓаме па испаѓаме. :nenene:
Одиме само напред! :icon_cool:pehar:

...се надевам...:raz:...:/

Ајде следно коло со Арсенал, да ви одржиме една лекција :))
Се шалам, добар натпревар вие се борите за опстанок во лигата ние за пласман во лига на шампиони . . . ипак нема потценување, иако сте меѓу послабите годинава со големите екипи Њукасл знае да изигра добро, па подобриот нека победи :smir:

пс. Мило ми е што има фанови за овој клуб, секоја чест за вас! поштувам.

а може ли да ме обавестите кога се врака овен без него мислам дека не ми се гледа њукасл со арсенал може да искарете нешто бод..ама со челзи тешко многу тешко а мартинс играа ли оти њукасл не сум ги гледал многу време:smir::smir::smir: ви пожелувам срека и успех за опстанок во првата лига во втора нема да ви е интересно таков голем клуб со ѕвезди да оде во втора лига мислам нема врска

Мартинс игра, а Овен се враќа за Арсенал, читав изјава на в.д. тренерот дека очекува со головите на Овен да останеме во лига!
Ајде да му скубнеме некој бод на Арсенал, не се ништо посебно, имаат многу слаби точки, па после ќе мислиме на следните утакмици. Добро е што со директните конкуренти за опстанок, Мидлзборо, Портсмаут и Фулам играме дома!

абе какво испаѓање на њукасл ... од лига АУТ идат : СТОУК ! ВБА ! и најверојатно БОРО... евентуално портсмут али не веруем ..нема шанси њукасл

ај згазејте ги на челзи и на арсенал и останувате!тешко ке е ама њукасл е њукасл!

абе какво испаѓање на њукасл ... од лига АУТ идат : СТОУК ! ВБА ! и најверојатно БОРО... евентуално портсмут али не веруем ..нема шанси њукасл
Може да се кладам дека Стоук нема да испадне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom