Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Si go urnavme rekordot od 8 nereseni ccc znaci ova ne e na arno.Sosema 2 razlicni ekipi sme prejaki vo Serie a a zanikade vo Ls da se cudi coek (n). Mora nesto da se napravi po nekoja zauska da leta !
 

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.304
Suma Sumarum - DA I EBAM SE ZHIVO I DIVO na toj golmanot na Nordsjaelland ( bil i golem navivac nash )

Bez Asamoah ili pa Lichsteiner SLABO!!! SHTO KUR GI OSTAVIJA DOMA SAMO NE ZNAM!!!

E KOLKU NERVOZA ME FAKJA , A NA TOJ dvojkata na domashnite CRNECOT , KOPILOT , MAMICATA DA I GO IZNAEBAM ! KLOSHAR
 

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.032
не знам дали со Џовинко и Матри поќе се изнервирав или со стримојте... Ко слајд шоу да гледав ебаго. И Ањели и Марота нека си го клат малце прсто на чело. Со глувците од серија А ќе си играме било како ама за во ЛШ овие не се напаѓачи
И Исла слаб,ме разочара. Требаше Касерес да игра,а можи и играше ама не успеав да видам.
и то,не мом сеа друго да пишам се изнервирав
 

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.145
Поени од реакции
18.173
Пак е лошо за вас. Ајде овие дома ќе ги тепате. Ама дома со Челзи и гости со Шахтјор :eek:
Ај овие и Челзи, ама Шахтјор ми се позаебани :unsure: И општо тие екипи од Русија/Украина... и Белорусија последно време :icon_lol:
 

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.493
Поени од реакции
4.338
Линк од 400кб кочи ли кочии беее Сопкаст нема тв нема ништо нема 100000 линкови пуштија сите кочеааа си скратив 5 години од животот денеска.
 

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Шашави стримови, шашава игра, шашав резултат.Тој голманот нивни со нокт му одбрани на Видал, некогаш значи несака да влезе и несака, тоа е тоа.
.
Овај Атомскава Мравка нека го пратат пинг-понг да игра, Матри во Милан правец, напред треба Вучинич и Бентнер да играат со ротирање на Кваљарела.

Де Кејња не го бива само како коњ трча и ако помине еден одма набаци со главата в'земја.Џакерини од што беа матни стримовите не го видов, за другиве немам некој коментар посебен, се на се ги потценивме во првото и како бумеранг ни го свирнаа во второ, па потоа брканици во стилот "каде е топката".

Шанси постојат сеуште само сега треба да го испотат газот т.е. дресот и да испотепаме се до крај.Овие Шахтјор изгледа ќе прават зулуми годинава во ЛШ.
 
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мислам дека Бентнер треба да добива повеќе шанса а Матри и Џовинко појке со очи да не ги видам ! скапаници
 
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
И челзи го посраа џабе се палеа
Добри познавачи на фудбалот типуваа на 1.Коефициентот му падна од 2,50 на 2,10 за Шахтар......Шахтар не пага дома и плус игра одлично во лигата а и со Јувентус покажа дека ке кутне еден фаворит .
Можеме да се молеме на Норцеланд дека ке му земе некој бод на Челзи нагости и на Шахтар дома за евентуално ние да влеземе со некоја математика !
 
Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Вака,така, нашава група испадна една од најзаебаните. Како што ми стојат работиве, тешко дека ќе се пласираме понатаму, освен ако имаме многу среќа и освоиме добри поени.
За играта, се гледаше колкава беше желбата да се победи, меѓутоа напаѓачите(Матри,Џовинко) беа дрва невидени(ништо ново). Повеќе среќа другиот пат и јануари без добар напаѓач, ништо не правиме.
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.169
Поени од реакции
85.630
Ова ти е класичен пример колку фали КЛАСА НАПАЃАЧ во нападот. Видете статистика
Па греота е на сите вакви шанси само еден гол да се даде. Пирло на тацна им ги даваше напред топките, оној Матри ни на клупа не заслужува да биде, Бендтнер за тие 15 минути што ги одигра на терен повеќе покажа од дрвово. Мислам дека полека се одкажуваме од ЛШ, иако имаме уште шанси за понатаму. Нека си се насочат кон Серија А, а за Европа ќе правиме муабет наредната година, и така сезонава ми изгледа пропадната. Марота нека си ги присобере очите, и нека носи КЛАСА напаѓач. Неможе тимот да игра со 9 играчи на терен, се заради неспособноста на напаѓачите, буквално секој меч тие од средината или одбраната го спасуваат тимот. Не ми е важно каков напаѓач ќе биде 40 годишен, 16 годишен, црн, бел, без нозе,важно да биде КЛАСА НАПАЃАЧ, кои ќе знае како да ги користи топките од Пирло.
 

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.493
Поени од реакции
4.338
Изгледа ќе бидат одлучувачки против челзи и против нордсјеланд утакмиците.За пласман на второто место на групата пошто као што ја гледам Шахтар ќе има убедливо највеќе бодови во групата :)
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.223
Поени од реакции
8.091
Не можам да коментирам многу за играта затоа што линковите беа подоле од гомно. Можам само да кажам дека смрдлививе данци дадоа гол од непостоечки фаул. Таа топка беше на Киелини и гомното никако не можеше да дојде до неа а не па фаул да изнуди. Инаку треба да им биде срам на играчите на Јуве што после тоа не можеа да го свртат мечот. Ќе одиграат нерешено ако треба со Барса на гости ама и дома со Свирипичино ќе одиграат нерешено. Што толку се заљубиле во нерешениве јас не знам!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom