Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
Juve beat PSG 6-1 in Paris & 3-1 in the return leg in Turin. 9-2 on aggregate. The biggest margin of victory in any European final #Supercup

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Гледајки го овој топ10 , мислам дека Бендтнер има потенцијал за да биде одличен шпиц, има корпулентност, прецизност, брзина.. добар е во скок дуелите... млад е..Се што му треба е добра тимска подршка и максимална дисциплина. Ќе биде здрава конкуренција за Матри и Кваљарел а.. Ништо полош не е од ове двајца , ке истркаламе до Јануари , кога Билбао мора да го пуштат Љоренте ....

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Гледајки го овој топ10 , мислам дека Бендтнер има потенцијал за да биде одличен шпиц, има корпулентност, прецизност, брзина.. добар е во скок дуелите... млад е..Се што му треба е добра тимска подршка и максимална дисциплина. Ќе биде здрава конкуренција за Матри и Кваљарел а.. Ништо полош не е од ове двајца , ке истркаламе до Јануари , кога Билбао мора да го пуштат Љоренте ....
една работа,Билбао го има Љоренте до 30 јуни 2013,јуве може да го договори од јануари за следната сезона.ме свати се надевам.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
една работа,Билбао го има Љоренте до 30 јуни 2013,јуве може да го договори од јануари за следната сезона.ме свати се надевам.
Ако чека Јуве до Јули, Љоренте ќе има 100 понуди од разноразни клубови, пошто ќе биде слободен агент, и секој би го посакал. Затоа мислам дека во Јануари Јуве мора повторно да оди со понудата 18м+ бонуси , Билбао мора да прифати... Љоренте да биде наш уште Јануари...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ако чека Јуве до Јули, Љоренте ќе има 100 понуди од разноразни клубови, пошто ќе биде слободен агент, и секој би го посакал. Затоа мислам дека во Јануари Јуве мора повторно да оди со понудата 18м+ бонуси , Билбао мора да прифати... Љоренте да биде наш уште Јануари...
Пола година од договорот и мислиш дека 18 милиони ќе понуди Марота ! Хаха Не се надевај на такво нешто, пошто ќе излезе со понуда од 5 милиони на 3 рати + бонуси ....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Пола година од договорот и мислиш дека 18 милиони ќе понуди Марота ! Хаха Не се надевај на такво нешто, пошто ќе излезе со понуда од 5 милиони на 3 рати + бонуси ....
Јебига , знам дека нема шанси... но што ни останува? да се надамо и да сањамо...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
и јас сакам ламборџини да возам арно ама буџетот ми дозволува само југо на плин......па види сега
Aбе па и со Југо се стигнува до посакуваната цел ........ кога тогаш некогаш ќе стигнеш :icon_lol:

П.с Е ај не давај после 60 милини за Фалкао ? Човекот вреди 100мил моментално...

A

apidrone

Гостин
Aбе па и со Југо се стигнува до посакуваната цел ........ кога тогаш некогаш ќе стигнеш :icon_lol:

П.с Е ај не давај после 60 милини за Фалкао ? Човекот вреди 100мил моментално...
Ама после јадеме трици за екипи ко ПСЖ и Сити што фрлаат многу пари. Да, у форма е, али 60 милиони? Ма да ја не му го сфатив потегот од Порто у Атлетико Мадрид али ај..

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Ех мамата... си разговарам со еден тип од Венеција , официјален член на Јувентус фанклуб Италија, му велам кога ќе дојдам во Италија да гледаме заедно Јуве, дечкото ми вели мноооогу тешко, минатата година цела сезона неможел да дојде до билет , иако официјален член... Па се мислам како ќе дојдеме пак ние од фан клуб Македонија до билети, нели сега со официјалниот фанклуб....

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Абе Бендтнер е трансфер откритие на Венгер така да треба да му се верува кај него нема промашување :))

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Јуве може да преговара со Љоренте во Јануари без дозвола за тоа од Билбао. Тоа го дозволуваат законите на ФИФА и УЕФА. Но, трансферот ќе се реализира дури во Јуни, а тоа е дека се работи за последна година од договорот. А, ако сака Јуве да го ангажира во Јануари тогаш ќе треба да им се исплати компензација на Билбао, а таа сигурно ќе биде далеку помала од 18 милиони (максимум 7-8 мил). Врз тоа дали Јуве ќе се одлучи да го земи во Јануари Љоренте, зависи од настапите на Јуве пред се во Лигата на Шампионите.

А за Бенднер дали е погоден или промашен трансфер ќе се види после неговото прилагодување во Јувентус.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
“Bendtner isn’t a bad player per se, but he won’t allow the team to make that step up in quality,” argued Tacchinardi on Sky Sport Italia.
“He’s certainly a decent striker, but as a fan I’d have preferred to see a different forward join Juventus.”
His former teammate Vialli was more generous towards the ex-Gunner.
“I’d give Juve eight out of ten for their transfer strategy, as really top players were too expensive to buy. The Bianconeri got Kwadwo Asamoah and Mauricio Isla, who in terms of quality compared to cost are the bargains of the summer.
“At times Bendtner can seem like a phenomenon, as he has great self-belief and tries very difficult moves. In Italy he can make the most of his courage and physicality, but if he wants to stand out for his quality, then he’s chosen the wrong League.
“I believe Antonio Conte will know how to use him best. Besides, even without a top player in attack, Juve can still win the Scudetto again.
“This will be a Champions League year for them to gain experience ahead of next season.”

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама после јадеме трици за екипи ко ПСЖ и Сити што фрлаат многу пари. Да, у форма е, али 60 милиони? Ма да ја не му го сфатив потегот од Порто у Атлетико Мадрид али ај..
Многу јак потег направи тогаш Атлетико, го продаде за 40 мил Агуеро , а за истите пари го зема Фалкао, според мене најдобриот шпиц моментално во светот !!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Има ли некој од здружението да ми одговори дали ќе добиваме нешто од клубот со тоа што сме членови на официјален фан клуб?

Kajgana Shop

На врв Bottom