Линиски судија <3Видал. <3
Му рече нешто на судијата ,не знам дали претходно имаше жолт или не.Мене ме интересира зошто беше исклучен Пандев??? Дали некој виде зошто?
Не немаше директен црвен за приговор смешки...Му рече нешто на судијата ,не знам дали претходно имаше жолт или не.
Значи имало жолт,па не е првпат за приговор да се добива жолт така?Не немаше директен црвен за приговор смешки...
Значи имало жолт,па не е првпат за приговор да се добива жолт така?
За обичен приговор никој не дава црвен картон ама за пцовки или недолични гестикулации кон судиите директ црвен колку што видов најверојатно нешто го опцу линискиот..коментар во живо на резултати "Goran Pandev (Napoli) se nesportski ponašao na stadionu ''Nacionalni''. Paolo Silvio Mazzoleni nije imao drugog izbora nego da mu pokaže crveni karton!"...ајде 4-2...Не немаше директен црвен за приговор смешки...
Го прашал линискиот, "И ова ли се суди"?За обичен приговор никој не дава црвен картон ама за пцовки или недолични гестикулации кон судиите директ црвен колку што видов најверојатно нешто го опцу линискиот..коментар во живо на резултати "Goran Pandev (Napoli) se nesportski ponašao na stadionu ''Nacionalni''. Paolo Silvio Mazzoleni nije imao drugog izbora nego da mu pokaže crveni karton!"...ајде 4-2...
Никој не го тера да суди за Јуве,што одма е наместена ако згрешил во корист на Јуве?ET Juventus [4 - 2] Napoli27' [0 - 1] É. Cavani37' [1 - 1] K. Asamoah41' [1 - 2] G. Pandev74' [2 - 2] A. Vidal (pen.)85' G. Pandev90' J.C. Zuniga97' [3 - 2] C. Maggio (o.g.)
Кај гледаш жолт картон за Пандев? Директен црвен за приговор кажете му фала на судијата за оваа титула реално...
http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=italy_supercup&game=615288
Не не ме сфакај грешка несакам да провоцирам но реално судијата го реши овој натпревар... Не реков дека е наместена но дека ви помогна многу тоа треба да го признаеш... Прво сомнителен пенал, потоа безвеза црвен на Пандев па се на се и црвен картон на Цунига кој реално и го заслужи, но имаше и недосуден фаулт врз него пред тоа...Никој не го тера да суди за Јуве,што одма е наместена ако згрешил во корист на Јуве?
Не провоцирам те прашувам... Дали црвениот на Пандев беше оправдан, Дали пред црвениот на Зунига немаше фаулт врз него и дали пеналот за Јуве беше чист т.е. не беше сомнителен??? Јас ни сакам да серам за Јуве ни ништо. Тоа е реалноста а ако тебе реалноста те боли тоа мене не ме занима поздрав и уште еднаш честитки за трофејот...Сите едвај чекаат да се случат вакви моменти и да можат да серат по Јуве така да не ме чудат ваквите небулозни работи што ги пишувате...неофицијално Ван Перси беше во Јуве па не отиде со тоа ако сакаш да да се докажуваш незнам до кај ќе стигнеш...