Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
1-0 на полувреме Марти стрелец. Многу остра игра, Де Чеље се повреди, Лусио 2 пати се пожали на повреда но продолжи, засега солиден е, Видал и Лихт најдобри, Сторари 2 добри интервенции. Се чека Красиќ да влезе второто.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Видал топка давање до Матри лудило,слаби се у одбрана германциве неколку пати направија неуспешни офсајд стапици..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
Како Херта? Не се лоши нели? како второлигаши :P ;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
Красиќ цело полувреме незнаеше топка да води, а во последните секунди од натпреварот даде Еврогол :icon_lol:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Па нема официјална утакмица одиграно пола година и повеќе му требаше време. Иначе јас само Конте не го сватив зашто Красиќ толку го игнорираше ... иначе сакам да остане , за следнава сезона ќе ни треба :)

F

FuckYouAll

Гостин
хаха Красич гол им закачи:pos::pos:

Со Бенфика кога играме ?

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Во среда со Бенфика.
А Красиќ чим си ја земал 17-та од Ква ква не е со намера да си заминува :).Башка и голов му оди во прилог на таа одлука :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
До пред некој ден готов беше да замини турција,сега ќе останва. Абе не се знај ни кој пие ни кој плаќа. И јас ако би се прашвал би го задржал него,ама па ако морам да бирам меѓу него и Матри,поарно Матри нека остани. И нека не се прат ѓупци,нека го одврзат ќесето и нека земат некој скап играч

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Де Чеље и Лусио повредени, Лусио полесно а Де Чеље не се знај дали ќе игра на супер купот. Време е и лев бек да се земи, на тутуспорт пишат Армеро или Коларов.

G

grande-juve

Гостин
Маси ми се свиѓа, Асамоа мотор во средината, Мароне со неговата ладнокрвност ќе биде одличен играч.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
враќањето на Красич може да биде едно од најголемите добри вести и засилувања што можат да се случат летово

ми недостига Красич од првата негова полусезона во Јуве,дечкото може ако сака.....останува на него и никој друг

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.793
Џабе ве фаќа носталгија. Јасно е ко ден, дека Красич не ја разбира играта на Конте и веројатноста да ја разбере во иднина е многу мала.

Красич, Пациенца и Мело ке бидат продадени при првата можност.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
враќањето на Красич може да биде едно од најголемите добри вести и засилувања што можат да се случат летово

ми недостига Красич од првата негова полусезона во Јуве,дечкото може ако сака.....останува на него и никој друг
Чоек освен јакиот гол шо го даде Красич ја водеше топката како јас да се гледам на терен. Неговото во Јуве мислам дека е минато.
Ова можи да е мачкање очи и пумпање малку цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom