Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :cuc:

Деновиве треба да потпишиме со Армеро. Цената за трансверот е 10 милиони

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
Изгледа Конте ќе ја прифати казната од 3 месеци.Казната важи само за во Италија :) Тој ќе може да го води клубот во ЛШ како тренер.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
ako eventualno bonuci dobie zabrana 2-3 godini ke moze li da igra nadvor od italija da go pustat na pozajmica barem neka trca

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
http://supersport.com.mk/images/sliki/darko-2/chelsea-ac milan goal.jpg

Почнаа и на пријателски да бараат помош од судиите ... :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Навика си е навика... :pos:
види ја линијата како е само подвлечена и се ќе ти стане јасно. ако не побарај очила од некој постар куќен роднина, можда ќе ти се погоди диоперот и ќе сфатиш какви глупости си изнапишал ;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
види ја линијата како е само подвлечена и се ќе ти стане јасно. ако не побарај очила од некој постар куќен роднина, можда ќе ти се погоди диоперот и ќе сфатиш какви глупости си изнапишал ;)
Линијата нечини шо нечини ама незнам каков агол и дефектна леќа на камерата треба да има за она да е регуларно.
Енивеј на некој да не му е гајле колку беше реуларен голот

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Линијата нечини шо нечини ама незнам каков агол и дефектна леќа на камерата треба да има за она да е регуларно.
Енивеј на некој да не му е гајле колку беше реуларен голот
изглеа му е на energieMKD! :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене па појак ми беше наслово на фудбал италија
Милан го потопи Челзи. Гледам 1-0
уште посмешно и потрагично е тоа што натпреварот беше приајтелска утакмица:pos:..небаре ЛШ осминафинале играа па дотолку да ги фалат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Koga nema gol nema neznam so se bunat eve i fifa 12 si znae:D

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Вака ви одговара ли ? :pos::pos::pos::pos:

да се разбереме ИГРАЧОТ НЕ Е ВО ОФСАЈД ! :pos::pos::pos::pos:

Абе тргни ја линијата ајде ... и види убаво дали е дали не е :pos::pos::pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Вака ви одговара ли ? :pos::pos::pos::pos:

да се разбереме ИГРАЧОТ НЕ Е ВО ОФСАЈД ! :pos::pos::pos::pos:

Абе тргни ја линијата ајде ... и види убаво дали е дали не е :pos::pos::pos:
a Што се замараш ти со милан и тоа во фан клуб на јувентус...до толку си искомплексиран?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Донегде и во право е Vody,нема шо да се замарате со Милан.Остајте ги нека се порадват ,не глеате дека имаја забораено како е да се добие дерби утакмица макар била и пријателска.Дури и жал ме фаќа ко ќе ги глеам со каков жар ги анализират секој играч посебно,ко тие да не се појдени таму да си ги ладат во Мајами туку стварно фудбал да играт

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
Situacija je najosjetljivija kod Leonarda Bonuccia, rizik zabrane igranja je vrlo visok, a zabrana bi se mogla odužiti i na tri godine. Zato se nagodba čini dobrim načinom za smanjivanjem kazne. Za obranu Bonuccia bi najbolja opcija bila zabrana igranja na godinu dana, ali njegova je pozicija složena, a naznake negativne. Sudeći po optužnici, godina zabrane igranja bi bila uspjeh, tome se nadaju i Juventusovi pravnici.
Mnogo manje riskira Pepe, koji bi nakon dva mjeseca mogao opet igrati. Obojica bi pak bila novčano kažnjena, što
vrijedi i za Antonia Contea. Na saslušanju 1. kolovoza, Conteova obrana i tužitelj Palazzi će pred komisijom priložiti dogovorenu nagodbu. Za Contea se nagađa o tri mjeseca diskvalifikacije + novčana kazna. Mjesec dana manje će dobiti Angelo Alessio. Conte tako neće sjesti na klupu sve do studenog, pratit će 14 utakmica s tribina, što Superkupa, što Serie A, što Lige Prvaka. Na njegovo će mjesto doći trener Juventusove primavere, Marco Baroni.

Само за Бонучи е сериозно, другите мали казни би добиле
Инаку гледам Марота пола од парите ги даде во Удинезе. Исла и Азамоа ги донесовме, сега и Армеро е пред потпис (y). Ако го донесат осеќам ќе се "колат" со Де Чеље за прв тим :)

Kajgana Shop

На врв Bottom