A
apidrone
Гостин
Ќе го видиме утре.
дечките не се ѕвезди,но се измислени за Серија А........е сега ако не стига буџетот и ако МОРА да се дадат тоа е друго....juve1897.com вика дека можно е да ги продајме Пепе и Матри,за првио пошто цената му е многу рипната и ќе биди заменет од Исла,а вторио ќе бил жртвован за некоја голема ѕвезда.
Мене искрено не ми се дават и двајцата,поготово ако сакат да го сменат Матри за Кавани и плус доплата то па ич не ме бендисва. Можи не е Матри суперстар ама сепак прв стрелец беше а Кавани од кај знајме дали ќе успеј да се уигра.Башка и Пепе убо играше на средина а богами имаше и јаки голчиња постигнато.Поарно нека седи на клупа,ќе се најди за некој такмици,ваљда не се парите проблем.
За 2 години ова време , загарантирано, проверено, докажаноUfficiale:non ci saranno stelle sulla prossime maglie ma sotto il logo la scritta "30 vinti sul campo". La seconda maglia completamente nera.
Нишо од третата звезда на дресот.![]()
Само некој попојќе шо промаршуваХах, ако гледаш вакви работи ке најдеш и од Кавани и од Игуаин па и од Недвед и Дел Пиеро, РВП е класа над сите кои ни се желби за трансфер летово