Фан Клуб: Јувентус

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.824
Поени од реакции
7.044
Како што ми изгледа Конте во новава сезона ќе ја тера 3-5-2 формацијата.Исла,Лихтштајнер,Де Чеље,Касерес и Естигарибија можат да играат како WindBack-ови
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 06:46 ---
Toчно е ова,не само што можат туку и баш цело време играат напред назад и многу е исцрпувачки тоа.

F

FuckYouAll

Гостин
Ако дојт Исла(а ке дојт :D) Естигарибија излеа немат да го купиме.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не ни требаТ Естигарибиа...доста му беше една година ,доста искуство собра кое ке му помогне за натамошната кариера .
Ни требаТ еден напаѓач (Игураин или Ван Перси )Верати Асамоа ,Исла и Коларов
п.с да не се откупува Бориело црепот....ни треба Верати повеке од него плус тоа е надежен талент .

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Не ни требаТ Естигарибиа...доста му беше една година ,доста искуство собра кое ке му помогне за натамошната кариера .
Ни требаТ еден напаѓач (Игураин или Ван Перси )Верати Асамоа ,Исла и Коларов
п.с да не се откупува Бориело црепот....ни треба Верати повеке од него плус тоа е надежен талент .
Освен Јуве,за Верати се заинтересирани и Сити и ПСЖ...Моментално се преговара со Пескара,последната понуда од Јуве е 3.5 мил евра плус Џандонато,мора да се земе што побргу.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ако дојт Исла(а ке дојт :D) Естигарибија излеа немат да го купиме.
Оти?Естигарибиа игра лево овој е десњак,десен бек и крило исто може и во средина да игра,Конте сака универзални играчи,Видал,Маркизио,Касерес...За ЛШ ќе ни требаат и квалитетни замени али десната страна ни е ебење,Лихтштајнер,Касерес,Исла,па па па...

Сега кога ги цедиме веќе Удинезе дај и Армеро нека го пратат навака:D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Оти?Естигарибиа игра лево овој е десњак,десен бек и крило исто може и во средина да игра,Конте сака универзални играчи,Видал,Маркизио,Касерес...За ЛШ ќе ни требаат и квалитетни замени али десната страна ни е ебење,Лихтштајнер,Касерес,Исла,па па па...

Сега кога ги цедиме веќе Удинезе дај и Армеро нека го пратат навака:D
Армеро е на масата за потпис.....уживај .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Meне повеќе ми се свиѓа Ѕунига, али и Армеро не е лош.. Ѕунига корне лево, цело време напред-назад и мнооооооогу е брз маме му ебам ко црно вовче е ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.811
Поени од реакции
89.381
Ако веќе ги цедиме удинезе, би било добро да го земиме Душан Баста. Оваа сезона играше солидно.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.266
Поени од реакции
8.219
Абе што ви е? Ако Удине се црно-бели не значи дека ни се втор тим па се од таму да земеме. Доста се овие двајца од таму. Сега е време да се сконцентрираат на некој врвен напаѓач да не му ја мислиме следната сезона за реализацијата. Во Удинезе сигурно нема да најдеме таков (само не ми го спомнувајте Ди Натале).

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Meне повеќе ми се свиѓа Ѕунига, али и Армеро не е лош.. Ѕунига корне лево, цело време напред-назад и мнооооооогу е брз маме му ебам ко црно вовче е ..
Од Наполи ако некој му вреде од одбраната тоа сигурно е Маџо....играчот партал праве .
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:48 ---
http://fcjuventus.info/vijesti/56-nezvanino/2019-del-pierovi-zastupnici-na-pregovorima-u-meksiku-
Иако се зборува за трансфер на Кралот во Америка или Мексико добри познавачи на фудбалот велат дека тој чекал конкретна понуда од Енглеска
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/2011-04-27-00-49-07/1172-2012-06-05-22-48-04
Марота одлично го почна летото

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Corriere dello Sport danas piše:

JUVE KUPUJE SVE!!!

• Nakon Pogbe, Asamoaha i Isle, i transfer Boakyea je pri kraju.
• Pregovori za El Kaddourija.
• Krenuo odlučujući napad na Van Persija.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.824
Поени од реакции
7.044
juve1897.com вика дека можно е да ги продајме Пепе и Матри,за првио пошто цената му е многу рипната и ќе биди заменет од Исла,а вторио ќе бил жртвован за некоја голема ѕвезда.
Мене искрено не ми се дават и двајцата,поготово ако сакат да го сменат Матри за Кавани и плус доплата то па ич не ме бендисва. Можи не е Матри суперстар ама сепак прв стрелец беше а Кавани од кај знајме дали ќе успеј да се уигра.Башка и Пепе убо играше на средина а богами имаше и јаки голчиња постигнато.Поарно нека седи на клупа,ќе се најди за некој такмици,ваљда не се парите проблем.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо мислите за Левандовски?
Веснициве почнаја да шпекулираат за него сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom