- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
За сега се добри се и тие многу пари се исфрлија во минатото и само одиме во минус а пари немаме земено од нигдеБастос и Бек не се ништо посебно. На овој тим му треба нешто повеке
За сега се добри се и тие многу пари се исфрлија во минатото и само одиме во минус а пари немаме земено од нигдеБастос и Бек не се ништо посебно. На овој тим му треба нешто повеке
И што ке добиеме ние од тоа?Да беше поинаква малце состојбата за нас ке беше и те како добро ама вака?Милан го тепа Удине на крај за услуга на јуве Ќе видите
Ако победиме вечер ќе сме 3 бода зад Удинезе. Ако изгубат тие од Милан ќе имаме исто бода и бидејќи ги тепавме во Удине 4:0 ние ќе сме четврти.И што ке добиеме ние од тоа?Да беше поинаква малце состојбата за нас ке беше и те како добро ама вака?
A РОма и ЛАцио што ќе прават додека вие го стигате Удине?:baeh:Ако победиме вечер ќе сме 3 бода зад Удинезе. Ако изгубат тие од Милан ќе имаме исто бода и бидејќи ги тепавме во Удине 4:0 ние ќе сме четврти.
Легротаље џабе ли го ви го дадовме.Се зависи од вашата утакмица па вие одлучувате кој ќе оди мада мислам дека ќе ја пуштите на удине!Милан го тепа Удине на крај за услуга на јуве Ќе видите
Abe gledame deka se se "mesti" zasto da ne bide Juve na 4 mesto na krajotСпоред мене Рома би се изборила за таа 4та позиција, али ке видиме, јас имам уште надеж !
A РОма и ЛАцио што ќе прават додека вие го стигате Удине?:baeh:
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1610Дел Нери останува и наредната сезона.. омфг