Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Бастос и Бек не се ништо посебно. На овој тим му треба нешто повеке
За сега се добри се и тие многу пари се исфрлија во минатото и само одиме во минус а пари немаме земено од нигде

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
^ Тие се добри за замена, а не за прв тим.

Треба некој кој ке работи многу кој ке се труди са Јувентус.
Бастош моментално ми изгледа не сигурна опција за Јувентус, човекот ке игра колку за кејф, одвратен ми е некако го нејкам во Јувентус. Ако дојде тоа е друга приказна ке мора да го сакаме ако остава срце на терен !!!

Утре ако не ги победеме на Киево, ке се обесам со конец.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Уште се надевате на 4-то место? Дај разбудете се, Удине патува во ЛШ ..

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Милан го тепа Удине на крај за услуга на јуве :) Ќе видите :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
И што ке добиеме ние од тоа?Да беше поинаква малце состојбата за нас ке беше и те како добро ама вака?
Ако победиме вечер ќе сме 3 бода зад Удинезе. Ако изгубат тие од Милан ќе имаме исто бода и бидејќи ги тепавме во Удине 4:0 ние ќе сме четврти.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ако победиме вечер ќе сме 3 бода зад Удинезе. Ако изгубат тие од Милан ќе имаме исто бода и бидејќи ги тепавме во Удине 4:0 ние ќе сме четврти.
A РОма и ЛАцио што ќе прават додека вие го стигате Удине?:baeh:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Милан го тепа Удине на крај за услуга на јуве :) Ќе видите :)
Легротаље џабе ли го ви го дадовме.Се зависи од вашата утакмица па вие одлучувате кој ќе оди мада мислам дека ќе ја пуштите на удине!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Според мене Рома би се изборила за таа 4та позиција, али ке видиме, јас имам уште надеж !

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Според мене Рома би се изборила за таа 4та позиција, али ке видиме, јас имам уште надеж !
Abe gledame deka se se "mesti" zasto da ne bide Juve na 4 mesto na krajot :toe:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Секој што пред Јувентус треба да киксне минимум по еднаш, а Јувентус да ги тепа преостанатите 3, вклучувајќи го и вечерашниот со Киево.
Дури и да се случи сите 4 екипи да имаат исто бодови, Јувентус би бил 1, односно 4 место на табела. Ама за да се деси било што од ова треба повеќе среќа и надеж за Јувентус, и ништо од претходно споменатото за Рома, Удине и Лацио.

С

сашенко

Гостин
A РОма и ЛАцио што ќе прават додека вие го стигате Удине?:baeh:

Пајдушка ке играат :vozbud:.Тоа и јас викам држе нема шанси.Дури и да ги стигнеме Удинезе тука се и рома и лацио а тие незнам дали имаат некој посериозен противник

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Сме виделе аир до Милан...да сакаа да им направат услуга на Јуве ќе ја тепаа Рома :smir:

С

сашенко

Гостин
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1610Дел Нери останува и наредната сезона.. омфг

Ако нема шанси да се донесе некој добар тренер тогаш е најдобро Дел Нери да остане.Тоа е далеку подобра опција од онаа да дојде некој си нов утепан тренер и све од старт.А ако Дел Нери не успее за 2 години да состави тим што ке се се квалификува во лига на шампиони нека се фрли од највисокоиот мост.Ама бекови да донесме и уште едно крило подобро така...и да се откупат ква-ква и матри и мислам дека сме топ за следната година.Сепак да не се креваме во облаци не ни можеме нешто повеќе да очекуваме...

Kajgana Shop

На врв Bottom