Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
дури сеа гледам дека биле во право сеа има секакви работи шо кажви моџи за јуве но се виде дека работел против интересите на клуботи потоа ќе се чудиме зошто моџи не добивал никаква подршка од Ањели и компанијата во 2006...
epa da brat ... toa e no somojme jas ti rajko petko ? da naprajme mojme ne taka da ke si tprime ...Чиста политика е ова. Не бил Јуве крив, а титулите и штетата ја оставија на страна, како да не постои тоа.
И на крај краева мораа така да реагират, фудбалот во Италија се повеќе тонеше, а и уште тони. Но тука сме да го спасиме![]()
Зошто капчето ме потсеќа малку на Виола ?Buon compleanno Capitano!!!
![]()
НЕ , јас мислам дека е на ПАДОВА хахаЗошто капчето ме потсеќа малку на Виола ?
Подобар од овај здравје:Дечки, има некој посигурен извор за информацијава за судењево? Некој доооообар линк?
Судењето не ее завршено уште нели? Ако беше ке имаше и официјални изјави, а штом нема и штом само толкувања има значи сеуште трае и ке има деновиве некоја официјална вест...Подобар од овај здравје:„
Ова е само толкување на Јувентус на настаните од судењето.
Судењето Е ЗАВРШЕНО, А ТОЛКУВАЊЕТО НА ЈУВЕНТУС Е ДЕКА ПО НИЕДНА ТОЧКА НА ЦИВИЛНОТО СУДЕЊЕ ЈУВЕНТУС НЕ Е ОСУДЕН ! ЗНАЧИ НЕВИН/ОШТЕТЕН.Судењето не ее завршено уште нели? Ако беше ке имаше и официјални изјави, а штом нема и штом само толкувања има значи сеуште трае и ке има деновиве некоја официјална вест...
Чекај, и сеа толку? Не сме криви, и што сега? ОШТЕТЕНИ СМЕ ЗНАЧИ.Што ке се деси со тоа? Ако е завшено и не сме виновни зошто никаде на интернет неможам да најдам официјална вест, туку баш како ти што рече толкувања? Ке си останеме така оштетени и никому ништо?Судењето Е ЗАВРШЕНО, А ТОЛКУВАЊЕТО НА ЈУВЕНТУС Е ДЕКА ПО НИЕДНА ТОЧКА НА ЦИВИЛНОТО СУДЕЊЕ ЈУВЕНТУС НЕ Е ОСУДЕН ! ЗНАЧИ НЕВИН/ОШТЕТЕН.
---
Сега се чека жалба на Моџи до втор степен ...
Која црна официјална вест? Кажи ми кој суд објавва пресуди. Арно новинарите досадваат таму да слушниме и ние по нештоЧекај, и сеа толку? Не сме криви, и што сега? ОШТЕТЕНИ СМЕ ЗНАЧИ.Што ке се деси со тоа? Ако е завшено и не сме виновни зошто никаде на интернет неможам да најдам официјална вест, туку баш како ти што рече толкувања? Ке си останеме така оштетени и никому ништо?
Се што прочитав се толкувања на судењето.Никој медиум не пиша нешто за кое вели ова е официјално од судот.За Моџи рекоа а за Јуве не најдов ништо.Само толкувања некоиКоја црна официјална вест? Кажи ми кој суд објавва пресуди. Арно новинарите досадваат таму да слушниме и ние по нешто