Фан Клуб: Јувентус

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Алеее Алеее Алеее Алееее ЈУВЕЕЕЕЕ ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЧЕСТИТО ПОБЕДА!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Пирло најзаслужен за натпреварот, сериозно.

Се надевам ќе најдат замена догодина...

... како и да е, честито победа Бјанконери!

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Добро е го скршивме малерот со малите екипи.Добра игра на целиот тим,од коло во коло се подобра игра.Незнам за вас но за мене човек на натпреварот е Барзаљи-ја изигра најдобрата утакмица од кога е во Јуве,чиста десетка има од мене за тоа како изигра во одбраната.Сега следни пациенти Наполи.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Мизерија се Интер,не се радувајте на рутинирана победа.Реализација слабо,требаше Индијанецов,Дел Пиеро и Маркизио да дадат гол кога излегуваа 1 на 1 со голман.Пенал врз Маркизио недосуден,офсајдот на Матри немаше врска.

Јувентус на утакмицава можеше да даде гол кога ќе посака Интер е тиња од тим,дури послаб и пред Фарсополи.

Член од
28 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
3
Утре навивам за Болоња и Новара од чиста солидарност :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Имам само една реакција за вечерва, исто како легендарниот Мајк

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Добро е го скршивме малерот со малите екипи.Добра игра на целиот тим,од коло во коло се подобра игра.Незнам за вас но за мене човек на натпреварот е Барзаљи-ја изигра најдобрата утакмица од кога е во Јуве,чиста десетка има од мене за тоа како изигра во одбраната.Сега следни пациенти Наполи.
ахахахахахахахахахахах ЛЕГЕНДА :LOL:

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
ја мислам дека треба да се изберат двајца играчи на мечот,Барзаљи и Бонучи. Освен грешката на вториов за примениот гол,ја изигра утакмицава на светско ниво,барем според мене

Kajgana Shop

На врв Bottom