Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Слабо... Доста агресивно играат Киево што ни ствара проблеми. Вучинич изолиран сам напред, Красич изгубен во просторот... Мора промени. Џакерини или Естигарибија место Красич за почеток, подоцна и Алекс или Матри место Маркисио/Видал.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Jа би ги турил Џакерини место Красич и Матри место Вучко .. Така ќе бидеме поконкретни ... Овие Киево очај се али целава утакмица некако на средина се игра т.е борба за средината на теренот, место да има борба за да се даде гол ...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.608
Поени од реакции
17.441
То го играме ...нз зошто излезе со 1 CM и 4-3-3 во која Пепе и Красич се MR и ML ... A Mаркизио и Видал SS

---Krasic--------------Pirlo-----------Pepe-----
---------------Marchisio-----Vidal------
-----------------------vucinic------------

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.394
Значи стварно сум изреволтиран од екипава КИЕВО ги мразам до дно на душата... на 0-0 се радуваат ко да освоиле Лига на Шампиони ебатее антифудбалот ебате...

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.608
Поени од реакции
17.441
Да полежеа овие Киево уште малце по терен па вкупно 15 мин од утакмицата на лежење го поминаја господе боже ....

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
ЦЦЦ. Разочаран сум многу !

Секогаш вака сме напраиле , тепаме со Милан , Интер , а со Киево , Катанија , Болоња ОЧАЈНО!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ништо од порничот, слабо одигравме, јалови напади, Киево врска немаа и тоа е тоа.
Тоа што тие немаа врска е оправдано, боса екипа се и бодов е како победа за нив ама тоа што ние цел меч имавме само 2-3 полушанси и една шанса не можам никако да го оправдам.

И да, да не заборавам,
Ќе почне ли Конте и на гостувањата да игра со формација 4-2-4? Ако не секој меч барем со ваквите боси екипи.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
реален резултат и исход........на почетокот на сезоната сите бевме сложни дека требаат лево крило и лев бека,а сега Красич ја изгуби својата форма и ги руши сите концепции во нападот,секоја чест за Пепе очигледно тимот остана само на едно крило во досегашниот тек на првенството

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Па како да тепаш кога сите 11 души им се копачи играат прљаво и агресивно плус допри ги и ќе лежат пола саат на терен небаре на пикник се ..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
За лежењето не би коментирал затоа што постот ќе содржи премногу пцовки. Сигурно 60% од тренингот им е посветен на тоа како да задржат 25-30 минути од мечот. Со оглед на тоа дека активно се игра околу 55-60 минути, тоа значи дека магарињава успеале да задржат едно полувреме.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Стварно и јас КОЛКУ ГИ МРАЗАМ ОВИЕ ПИЧКИ на Киево !!

многу агресивно играат , не спортски , да им го ебам стадионот , Мандели , Пелисиер , Сорентино , БРАДЛЕИ :mad:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Се да им ебам на Киево. Посмрдена екипа од нив нема, копачи невидени. Јес да Калчото е познато по цврстата и група игра, но ова е претеризам. Страшно ме нервира кога губиме бодови против вакви екипи. Џабе го тепавме Милан, кога играме Х со Киево.

Имавме неколку шанси, ама ете не сакаше да влезе. Ме радува што одбрана е бетон и Барцаљи ќе биде нашиот нов Канаваро ако продолжи вака. Едино нешто што мислам дека Конте треба да смени против вакви екипи е формацијата т.е да убаци уште еден шпиц, зашто очигледно беше дека Мирко се тепа со противниците, цело време игра свртен со грб а.к.а Амаури стил и нема со кој да проигра.

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Јасно е ... ако успееш во Италија да ги победиш малите гнасни екипи ќе бидеш и шампион ... па денес со сите 11 играа одбрана ... тешко катанаџо секоја чест ... :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom