Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Де Чеље е сигурно најглупиот играч во Јувентус.
Па кој прави црвен и пенал на 10 мин пред крај, кога има 4:0?
Боље пушти го нека даде гол...
Нне беа 10 што е најглупо, туку баш во 90-та го направи :)
Али следно коло и така Јуве игра со својата втора екипа па нема многу простор за стравови:icon_lol:
Феноменална игра денеска. Презадоволен сум од сите. Мора да признаам дека сум посебно изненаден од Пирло, пошто не очекував дека ќе има толку добро деби, и бев голем скептик по неговото купување. Мило ми е и што Лихштајнер кој го сметам за најголемо засилување го постигна голот првенец, а криво ми е што Вучиниќ не успеа да ја затресе мрежата при неговата шанса.
Највеќе ме воодушеви Видал. Голем борец, и одличен погодок:vozbud:
Убаво изгледаше составот на Јуве денеска. Само да се продолжи вака. Плус атмосферата беше чиста 10-ка:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па не беа баш 10, 2-3 беа некаде.
Ама тоа ќе се дешава кога е со глава за украс...
Колку време имаше до крај е најмалку битно. 4:0 беше резултатот :)
Иначе добра игра на Јувентус, одамна ги немам видено да изиграат волку добра утакмица.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
И сега лев бек за наредната утакмица????Абе Марота(празноглав)Јуве:cuc:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ова веќе е друга приказна, МОЌЕН ЈУВЕНТУС!!! Уште да не беше коњот де Чеље ќе бевме комплетна екипа и ќе бевме први фаворити за Скудетото. Вака ќе си ја чекаме нашата шанса од сенка ама секако сме подобри за неколку класи од лани и верувам дека сериозно ќе атакуваме на титулата оваа година.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
тоа со Матри не го видов

Маркизио за брзо ќе го изгуби местото од Видал
Те демантира Маркизио... свати маркизио игра како ДМ позиција која ни пирло ни видал нема да ја играат .... А како што гледам Конте полека полека секоја утакмица оди на 4-2-3-1 кога ке го стави Видал

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Де Чеље:mad: Поглуп играч од него здравје. Дефинитивно беше најслабиот поединец на натпреварот без сомнение за најдобар неможам да кажам кои беа сите одиграа фантастично ама Де Чеље едноставно нема глава :tapp:...Како и да е ај нека ни е честита првата победа прекрасна игра на целиот тим Видал ѕвер а за Пирло мислам не треба да се коментира:cuc:

A

apidrone

Гостин
Супер, прекрасно! Ми се допаѓа што играа 90 минути, напаѓаа, борбени беа, мотивирани, едноставно очекувам многу оваа сезона. Нема да биде катастрофа ако не освоиме титула, ама ќе биде огромна ако не се пласираме меѓу првите 3. Не се секирам толку за црвениот на Де Чеље, знам дека ќе се изнајде некое решение.

G

grande-juve

Гостин
Подобар старт не можеше, посебно за темпото, цел натпревар таков пресинг, такво трчање... значи кондиционо сме одлични. А со пресинг, топката беше кај нас, и што е најважно знаевме да ја задржиме и знаевме што да правиме со неа. Очигледно е дека овој Јуве има друг менталитет од Јуве од последните години, победнички менталитет, иако е ептен рано за да се констатира тоа, ама мислам дека се гледа. Ај сега кој ќе чека до идната недела, ФОРЦА ЈУВЕ!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Имате го Гросо,а што му фали и на Марко Мота :pos:
Првиот е катастрофа, а вториот е играч мање
Со евентуално играње на Мота, Јувентус ќе добие повторно црвен, само што тоа нема да биде на крај како сега, туку некаде околу 20-30мин.

Овие двајца требаше да бидат надвор од Јуве, Гросо продаден или меѓусебен договор за раскин, а другиот да не се откупи туку да се врати од каде што дојде.

Нека играат сите како денес и супер ќе биде.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Боље отварање на новиот стадион амин,фантастична утакмица,најмногу ме радува одбраната,која ни е најслаба карика ,за нападот нема многу проблеми,и лани дававме многу голови. To be continued...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.238
Редно беше да им вратите со иста мера. ;)
Честито победа ;)

С

сашенко

Гостин
Ајде може ке не изненадат зимово со некој лев бек и со отпусна карта за Де Чеље и Гросо :)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Де Чеље:mad: Поглуп играч од него здравје. Дефинитивно беше најслабиот поединец на натпреварот без сомнение за најдобар неможам да кажам кои беа сите одиграа фантастично ама Де Чеље едноставно нема глава :tapp:...Како и да е ај нека ни е честита првата победа прекрасна игра на целиот тим Видал ѕвер а за Пирло мислам не треба да се коментира:cuc:
џакерини беше најслаб ,не го пушти елија незнам стварно зошто .

Kajgana Shop

На врв Bottom