Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ПОдобро е што загубивме овој трофеј има гадна клетва веќе 20 години :)...инаку да искоментирам за играта мислам дека 2рото полувреме изигравме маестрално милан незнаеја кај се наоѓаат смао што не ги искористивме шансите а и на судијата изгледа не му се трчаше уште па не досуди пенал у 95та минута кога јасно се виде играње со рака :)

Матри вчера заработил повреда на мечот против Милан и можно е да го пропушти првиот меч од сезоната.линк

За вчерашниот меч.Во прво полувреме бевме распашана команда,крилата беа тотално отсечени,Красич на пријателскиве не покажаува ни 10% од тоа минатата сезона.Во второ полувреме игравме далеку подобро,особено со влегувањето на Пасквато.

До крајот на трансфер пазарот има уште некои 9 дена,кај што треба да се купат бар уште 2 крила и 1 дефанзивец.

Нема пари бре што да се купат крила и бекови кога пресметав 72 милиони сме потрошиле до сега за засилувања ...

Нема пари бре што да се купат крила и бекови кога пресметав 72 милиони сме потрошиле до сега за засилувања ...
Од тие 72 10 имат дадено сега другите сите се на рати :pos:

Има пари за Лугано и Афелаи кој ке костаат двата 12 милиона евра .
Без крило видовте дека од на Красич страната само работе од другата не одат ниту една топка ,Пасквато има талент ама не е за прва постава .

Има пари за Лугано и Афелаи кој ке костаат двата 12 милиона евра .
Без крило видовте дека од на Красич страната само работе од другата не одат ниту една топка ,Пасквато има талент ама не е за прва постава .

Барса не го дава Афелај за 8 милиони ....Марота проба позајмица да плати 3 милиони и 8 после наредната сезона ама ...после понуда прати од 8 милиони нема шанса да прифатат

Барса не го дава Афелај за 8 милиони ....Марота проба позајмица да плати 3 милиони и 8 после наредната сезона ама ...после понуда прати од 8 милиони нема шанса да прифатат
Афелај го зема пред 8 месеци за 3 милиона евра не гледам да не го дадат за 8 милиона евра + ке му зима плата а е трета постава .
--- надополнето: Aug 22, 2011 4:38 PM ---
Најнвоите вести говорат дека Бонучи ке замине за Зенит за 12 милиона евра а ке дојдат Алекс и Лугано .

Бонучи наместо да напредува почна да ми се губи некако,лани имаше одличен почеток,дали пролетта ги фаќа некој вирус некои играчи или ?! Алекс и Лугано вредат доста и секако се добредојдени

и доста зборувања за Красо - кога е потребно човекот одлично си ја врши работата на официјалните натпревари !!!

Не треба да ве загрижува Красич, ке си дојде он на место.Ова за Алекс и Лугано ептен ме израдува.Ако е точно тогаш одбраната многу ке ни се засили.И само еден од нив да дојде ке биде голема промена на подобро а со двајцата ке биде феноменално.

Лично Јас очекувам премногу од Маркисио оваа сезона..:)

Јас мн го сакам Маркизио вистински лидер на теренот и мн потценет е ... Читав лани дека ја играл најтешката позиција во денешнио фудбал покривајќе LW/CM/DM/LB ....Срцето му е црно-бело и секогаш е лидер кога тимот не покажува ништо тој качи гол или прави некој потег :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom