Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430

Супер избор е Нотс Каунти. Очекувам преполн стадион. :)
И после ова некој ке кара по тој што го одбрал Notts ? Ако не беа notts немаше Bianconeri да бидиме ....ни дадоа мн во минатото време е да им вратиме и ние ...алал да му е на тој што ја договорил утакмицата и за покажувањето почиТ. Forza Juve , Forza NOtts

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Тутоспорт пишува дека Јуве и Фиорентина постинале договор за Варгас трампа Варгас и Амаури но Амаури е тој кој што не сака да оди во Фиорентина наводно сакал да оди во Галатарасај

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.181
Тутоспорт пишува дека Јуве и Фиорентина постинале договор за Варгас трампа Варгас и Амаури но Амаури е тој кој што не сака да оди во Фиорентина наводно сакал да оди во Галатарасај
Во Силекс да го пратиме пак ќе незнае да се снајде :eek:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Точно се на место кажано ми се допадна ...нас ни треба лево крило јако кое ке се ротира со Пасквато .....И Алекс или Лугано ништо др ....се останато ке си дојде само по себе

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Точно се на место кажано ми се допадна ...нас ни треба лево крило јако кое ке се ротира со Пасквато .....И Алекс или Лугано ништо др ....се останато ке си дојде само по себе
LB - ако бега Гросо, оти воопшто не сум уверен во Ештон и Рето. Ештон имаше блесок само неколку утакмици пред да се повреди (исто колку и Мартинез), а Рето ... гоолем прашалник.
CM - Маркизио, Пирло, Видал, Пациенца. Ако играме 4-3-3 (а ептен мислам дека то ќе играме на крај ) ова е премалку. Една повреда (недајбоже) и една суспензија поради жолти ќе значи дека ќе крпиме со Џандонато или слично. Ако Конте смета дека Џандонато е на ниво и го задржи тогаш ок (добро е да се форсира детето), арно ама то е ризик прво за клубот а второ за самиот Џандонато кој според мене е подобро да биди позајмен и да собира искуство, а ние да си земиме некој како Пациенца за да ја крпи сезонава.

G

grande-juve

Гостин
Само што Конте не мисли да игра 4-3-3, барем за сега, мисли да игра со двајца во средина, а ние имаме четворица плус Џандонато и Мароне, а за лев бек веќе сме пополнети, и тоа се знае откако го земавме Зиглер, а според мене Гросо е чист вишок, трета опција. Него дај ние да земеме лево крило, дај тоа да завршиме и така едвај купуваме играчи, да ја изиграме барем таа со Милан пријателската “комплетни“, за ТИМ купот не верувам до тогаш да земеме лево крило.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Само што Конте не мисли да игра 4-3-3, барем за сега, мисли да игра со двајца во средина, а ние имаме четворица плус Џандонато и Мароне, а за лев бек веќе сме пополнети, и тоа се знае откако го земавме Зиглер, а според мене Гросо е чист вишок, трета опција. Него дај ние да земеме лево крило, дај тоа да завршиме и така едвај купуваме играчи, да ја изиграме барем таа со Милан пријателската “комплетни“, за ТИМ купот не верувам до тогаш да земеме лево крило.
424 е насекаде по жолтава штампа ама ... си кажав мое мислење е дека ќе завршиме на 433
Шо ќе биди, ќе збораме за некој месец.

G

grande-juve

Гостин
424 е насекаде по жолтава штампа ама ... си кажав мое мислење е дека ќе завршиме на 433
Шо ќе биди, ќе збораме за некој месец.
Не викам ништо, само викам дека планот за сега е двајца во средина, и според моменталнава формација се бараат играчи. И не е само штампа, сите пријателски ги игравме така.
Инаку Агуеро растура, не знам дали не сакал да дојде или нашиве прмногу се ценкале, ама со него ќе завршевме огромна работа.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
LB - ако бега Гросо, оти воопшто не сум уверен во Ештон и Рето. Ештон имаше блесок само неколку утакмици пред да се повреди (исто колку и Мартинез), а Рето ... гоолем прашалник.
CM - Маркизио, Пирло, Видал, Пациенца. Ако играме 4-3-3 (а ептен мислам дека то ќе играме на крај ) ова е премалку. Една повреда (недајбоже) и една суспензија поради жолти ќе значи дека ќе крпиме со Џандонато или слично. Ако Конте смета дека Џандонато е на ниво и го задржи тогаш ок (добро е да се форсира детето), арно ама то е ризик прво за клубот а второ за самиот Џандонато кој според мене е подобро да биди позајмен и да собира искуство, а ние да си земиме некој како Пациенца за да ја крпи сезонава.
Немаме доволно за 4-3-3 ...мн ни фалат играчи... Ештон (xaxaxa) и Зиглер се добри за ротирање плус еден од примавера...Тимот кој го градиме е граден на 4-2-4 ...доста беше јас мислам заебанции со експерименти ...да му дадеме на конте како што досеа прави марота еднаш да му дадеме на менаџер тоа што бара да видиме дали ке успее

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Не знам како не сте уште уверени во Рето, а уште полошо да го споредуваат со Ештон :pos: ...до сега прикажаното е повеќе од солиден, постигнат гол од слободен,одбранбено добар, некни со Бетис не играше прва постава поради заморот од репрезентациите а ако не е така тогаш Конте прави голема грешка ако не е Циглер во стартните 11 според мене. Уште е рано за предвремени заклучоци сеуште го немаме видено ЈУВЕНТУС на терен со најсилната 11-ка

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
На Јувентус му треба крило ,видовме дека красич знае да падне многу во формата .Треба и еден дефанцзивец како алекс на пример и се ке биде супер .
Малку треба да се стрпиме имаме тим кој има 7 нови фудбалери и од минатата година 8 + матри и тони кој се исто така ноби ,треба малку и да се уиграат и се ке биде супер .
п.с мислм дека оваа година интер ке го лапа ,рома може да биде подобра ,наполи ке падне т.е нема да биде толку јак како минатаата година , а мегу милан и јуветус ке се води борбата за титулата .

Kajgana Shop

На врв Bottom