Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Да не заборавиме дека тимовите кој играат во ЛШ треба да имаат јака клупа и добра постава ...играчите се заморуваат ( доказ јувентус 2010 и Лиро Ферара) паѓа форма и нема кој да ги замени ....Наполи нема клупа доволно е да се повреди Лавези и ојде се јабана бар јас така мислам :)
Ostavi toa potseti se minatata godina na inter ,ne prodade nikoj a padna mnogu ,t.e ne mozea site da ja imaat od minatata godina formata koga osvoia se .miliot samo kolku padna .Taka i Napoli ke padne ne moze da ja povtorat formata od minatata godina
p.s edna barselona koja e vbr gi kupi sancez i fabregas za 80 miliona evra ,znaci epak treba da se investira.
p.s izvinete za latinicata mi zafrkava nesto .
--- надополнето: Aug 17, 2011 9:52 AM ---
Лихтштајнер--------Барѕаљи----------Киелини-----------Циглер
----------------------------Пирло-------------------------------------------

--------Красич---------------------------------------------------------------
---------------------------------------Маркизио-----------------------------

-------------Кваљарела---------------Вучинич--------------------------

------------------------------Матри-------------------------------------------
Mislam deka pirlo ne e na toa mesto zameni gi so markisio .

G

grande-juve

Гостин
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=515:tuttosport-------&catid=38:2011-04-27-00-41-35&Itemid=80 Конте мн почнува да ме нервира не го сакал Бастос не го сакат Варгас е кој го сакат дедоми Ангеле слушнетеми го зборов и сезонава ке имаме лоша сезона
А зошто тогаш преговараа и трошеа време за Варгас ако Конте не го сака, чудни работи, претпоставувам Конте им кажал кој играчи ги сака, уште две недели има, лета времето, да не останеме пак со Пепе како лево крило

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
А зошто тогаш преговараа и трошеа време за Варгас ако Конте не го сака, чудни работи, претпоставувам Конте им кажал кој играчи ги сака, уште две недели има, лета времето, да не останеме пак со Пепе како лево крило
Му кажа дека го сака пероти .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.692
Лихтштајнер--------Барѕаљи----------Киелини-----------Циглер
----------------------------Пирло-------------------------------------------

--------Красич---------------------------------------------------------------
---------------------------------------Маркизио-----------------------------

-------------Кваљарела---------------Вучинич--------------------------

------------------------------Матри-------------------------------------------
Красич неможи да игра CM или RM дефанзивно е чотка лол ....џабе немаме замени немаме ништо ....треба упте 2 CM ...
--- надополнето: Aug 17, 2011 3:18 PM ---
Ostavi toa potseti se minatata godina na inter ,ne prodade nikoj a padna mnogu ,t.e ne mozea site da ja imaat od minatata godina formata koga osvoia se .miliot samo kolku padna .Taka i Napoli ke padne ne moze da ja povtorat formata od minatata godina
p.s edna barselona koja e vbr gi kupi sancez i fabregas za 80 miliona evra ,znaci epak treba da se investira.
p.s izvinete za latinicata mi zafrkava nesto .

--- надополнето: Aug 17, 2011 9:52 AM ---

Mislam deka pirlo ne e na toa mesto zameni gi so markisio .
Pirlo e deep lying playmaker така да на добра позиција е затоа во милан до него беше гатузо и уште еден box to box midfielder...

Inter е интер , наполи прв пат игра ЛШ,Серија А и купот ...интер што направи ова година ? ништо ...оти ? Поведите ги докрајчија ...Мурињо има др филозифија игра др фудбал а немаши ни повреди ...но сепак ке видиме што ке биди

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Красич неможи да игра CM или RM дефанзивно е чотка лол ....џабе немаме замени немаме ништо ....треба упте 2 CM ...
--- надополнето: Aug 17, 2011 3:18 PM ---

Pirlo e deep lying playmaker така да на добра позиција е затоа во милан до него беше гатузо и уште еден box to box midfielder...

Inter е интер , наполи прв пат игра ЛШ,Серија А и купот ...интер што направи ова година ? ништо ...оти ? Поведите ги докрајчија ...Мурињо има др филозифија игра др фудбал а немаши ни повреди ...но сепак ке видиме што ке биди
Да се кладиме на ладно пиво (Heiniken ) и 10 кебапи дека ке биде Јувентус пред интер оваа година во сериа А ?
А значи интер повењдите а јувентус кога има повредени пола состав тоа не е ништо .
Да те потсетам јувентус на полу сезоната беше само 6 бода под милан (напомена без кваљарела и де чељи кој изигра супер ) се секавш ли дека на некој натпревари земавме малдинци оти имавме многу повредени или тоа не хахаха .

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
нека игра Красич во тришилката,играчите ги наместив произволно,сепак треба уште некое време да се остават да се докажат за првотимскиот статус,тука е енигмата Видал,работникот Пациенца,Пепе е подзаборавен - не сум сигурен кај ќе му биди местото,во нападот не се знае како ќе иом тргне - сигурно ќе има и тука претумбации......СЕ ќе се знае одприлика по 6тото коло
--- надополнето: Aug 17, 2011 3:35 PM ---
Имаш кладба :)
сакаш да си дајш ?? нека важи и со мене :LOL:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.692
Да се кладиме на ладно пиво (Heiniken ) и 10 кебапи дека ке биде Јувентус пред интер оваа година во сериа А ?
А значи интер повењдите а јувентус кога има повредени пола состав тоа не е ништо .
Да те потсетам јувентус на полу сезоната беше само 6 бода под милан (напомена без кваљарела и де чељи кој изигра супер ) се секавш ли дека на некој натпревари земавме малдинци оти имавме многу повредени или тоа не хахаха .
Си се збркал тука малце =) Јас сум навивач на Јуве умирам за Јуве и мислам дека ке бидеме пред интер тоа беше само мислење нека не те буни потписот го поштовам балотели само али не Интер .... FIno alla fine Forza Juventus ! ...Јувентус овие 2 сезони страда од Виново и од Одбраната ништо др
--- надополнето: Aug 17, 2011 4:05 PM ---
нека игра Красич во тришилката,играчите ги наместив произволно,сепак треба уште некое време да се остават да се докажат за првотимскиот статус,тука е енигмата Видал,работникот Пациенца,Пепе е подзаборавен - не сум сигурен кај ќе му биди местото,во нападот не се знае како ќе иом тргне - сигурно ќе има и тука претумбации......СЕ ќе се знае одприлика по 6тото коло
--- надополнето: Aug 17, 2011 3:35 PM ---

сакаш да си дајш ?? нека важи и со мене :LOL:
Јас оваа сезона имам чуство дека Котне е она што ни требаше и фалеше и дека ова е тоа што го чекавме ...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Си се збркал тука малце =) Јас сум навивач на Јуве умирам за Јуве и мислам дека ке бидеме пред интер тоа беше само мислење нека не те буни потписот го поштовам балотели само али не Интер .... FIno alla fine Forza Juventus ! ...Јувентус овие 2 сезони страда од Виново и од Одбраната ништо др
--- надополнето: Aug 17, 2011 4:05 PM ---

Јас оваа сезона имам чуство дека Котне е она што ни требаше и фалеше и дека ова е тоа што го чекавме ...
Jas sum navivac na Juventus I ZIVEAM ZA JUVENTUS za razlika od tebe hahah .
izvinete na laticinata me ebka kom .

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.692
Jas sum navivac na Juventus I ZIVEAM ZA JUVENTUS za razlika od tebe hahah .
izvinete na laticinata me ebka kom .
ахахахха =) Значи двата сме навивачи на Јуве и сме спремни се да дадеме за Јуве ..супер ко така :) ....си реков дека мислиш дека сум на интер поради балотели ...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.660
Поени од реакции
88.506
ахахахха =) Значи двата сме навивачи на Јуве и сме спремни се да дадеме за Јуве ..супер ко така :) ....си реков дека мислиш дека сум на интер поради балотели ...
Си нашол кој фудбалер да поштуваш :pos:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
хахахаахах .
Можеби го поштува поради контроверзноста ,не е мала работа на сред тренинг да ги гагас соиграчите со стрелки за пикадо и ред други глупости .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.660
Поени од реакции
88.506
хахахаахах .
Можеби го поштува поради контроверзноста ,не е мала работа на сред тренинг да ги гагас соиграчите со стрелки за пикадо и ред други глупости .
И тоа ги гаѓал од што немал што да прави, му било досадно :ROFLMAO:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.692
Го поштовам поради талентот и самодовербата која ја има....

хахахаахах .
Не поштовам арогантност ......полнење на сопствено его со наштетување и вреѓање на други

Kajgana Shop

На врв Bottom