- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
Абе лани имавте 3ца дм играчи а оваа сезона ни еден ке зимате некој ?
Нема потреба од Caps Lock ....се чита и со малиНЕ ПОСТИРАЈТЕ МНОГУ И ОГРОМНИ СЛИКИ. КЛАВАЈТЕ ЛИНКОЈ. ЕДЕН СААТ СЕ ЧИТА СТРАНАТА.
Мислам дека малце го прецени Вучинич.Си има свои квалитети ама сите овие зборови што ги изнакажа ги нема оправдано иако важел од секогаш за голем талент.Нека му се посреќи трансферов па нека блесне кај нас.Ке му биде предизвик сигурно затоа што изгледа сепак е планиран како напаѓач да игра а покрај Матри и Кваљарела ке треба и те како да се покаже за да се пробие во прв тим.Вучиниќ пристигна во Торино. Утре ќе ги мине лекарските прегледи. Според мене ова е најдобриот потег на Марота од неговото доаѓање. Вучиниќ е еден од најдобрите напаѓачи во Италија и еден од подобрите во светот ... комплетен шпиц, феноменален фудбалер. Потребен ни се уште Варгас и Лугано и подготвени сме.
По ангажманот на Вучиниќ сигурно е дека Амаури и Јакинта ќе бидат продадени. За мене Вучиниќ е едно ниво погоре од преостанатите напаѓачи кои ги имаме (не мислам и на Дел Пиеро зошто секоја компарација би била погрешна). Со Кваљарела, Матри и Вучиниќ, потпомогнати од Дел Пиеро и Тони го имаме еден од најдобриот напад во Италија, ако не е најдобриот. Потребно е едно лево крило и централен дефанзивец. Бонучи нека иде на продажба, ако му извлечат 10 милиони на Зенит веднаш нека го продадат, со тие пари Варгас ќе го купиме, кој е идеално решение за левата страна.Што ќе ни се напаѓачи бреее .. Што го земале Вуле бре ц ц ц ... Уште 3 такви ко него имаме ( Тони,Амаури,Јакинта) ..... Дај бре Марота купи некое асално ЛЕВО КРИЛО а не напаѓач
Па остануваат Пепе и Мартинез, ако не го продадат Уругваецов. Исто така според мене тенки сме и во централниот среден ред. Покрај Пирло и Маркисио тука се само уште Видал и Пациенца, незнам дали тоа би било доволно. Незнам што ќе се случи со Екдал и Алмирон, но мислам дека мали се шансите еден од нив да остане. Алмирон не е лош за резерва.Абе ние ке го купиме Варгас а измени за крилата кои ке бидат? Само Пепе?
Pa umoren e od preglediteИ нормално на првиот тренинг ќе се излежава