со пријателски се зборуваше за манчестер јунајтед како во знак на благодарност за то што го повика за гери невил ... па останува да видимеОтворањето на стадионот ќе ви биде со лигашки меч или пријателски?
јас појке знам со манчестер јунајтед^
Колку што знам пријателска. Најверојатно со вас или со Реал.
Гуглав малце откако видов таму, ама никаде не најдов. Решив да ја стаам, макар што шансите да е вистина се 1:1000000000 во овие моменти.За ова со Агуеро освен тука нема на ниедна позната италијанска страница.. Да беше точно ТUTTO SPORT и TUTTO JUVE први ке објавеа
Лоша идеја за отварањето да биди за паузата за репрезентациите. И кој ќе игра тогаш за нас и за Јунајтед? Треба младинци да играат.Инагурација на стадионот - 8. септември
Голем ден за сите навивачи на Јувентус (и нас Македонија): 8. септември, четврток е официјалното отворање на новиот стадион на Јувентус. Противник ќе биде екипа од европски ранг, најверојатно Манчестер Јунајтед. На тој начин Јувентус ќе возврати за посетата на Манчестер на 24. мај кога се одигра ревијалниот натпревар во чест на завршувањето на активното играње на Гери Невил. Предвидена е фестивалска атмосфера која ќе започне во вечерните часови и ќе заврши со огномет.
Ако им веруваш на goal.com далеку ќе стигнеш!Ете додека пишуваше дека додека сите се тепале за Нејмар јуве го земал Данило од Сантос испадна дека Порто го купил играчов, според goal.com (во прозорчето transfer zone каде ги ставаат официјалните трансфери како на пример gervinho во арсенал http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone). Исто и за Роси на juventusmk.com пишува дека ќе потпишел денеска и дека најверојатно немало да игра на пријателската со Абердин а излегува дека натпреварот заврѓува со резлултат 1-0. Погодете кој е стрелец, Роси
Да не се надеваме премногу?
јас goal.com ili shit.com не ни отварамАко им веруваш на goal.com далеку ќе стигнеш!
Ако им веруваш на goal.com далеку ќе стигнеш!
Па во право се Гол, потпиша Данило за Порто..јас goal.com ili shit.com не ни отварам
хехех за то да брат ама муабетот ми беше јас ич не ги отварам за офицални да се во право ама за шпекулации бегај мафниги лани едно време замброта го имаше како играч на јуве а тој во милан смешки сеПа во право се Гол, потпиша Данило за Порто..
Еве и од UEFA, http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1652033.html?rss=1652033 Danilo is latest Porto signing ваљда им верувате на нив