С
сашенко
Гостин
Јас и ти пешки ако сакаш.Ама спремај се одма треба да појдеме за да стигнеме на време...Невработен сум сега за сега, ако напрам кеш летово идам.
Јас и ти пешки ако сакаш.Ама спремај се одма треба да појдеме за да стигнеме на време...Невработен сум сега за сега, ако напрам кеш летово идам.
Ај со велосипеди....Јас и ти пешки ако сакаш.Ама спремај се одма треба да појдеме за да стигнеме на време...
Поаѓаме сабајле од 5.....Ај со велосипеди....
Од 1 Октомври и во недела имаш лет (http://wizzair.com/flights/Skopje/Venice-Marco-Polo/ 25,99 евра/правец ако резервираш отсега,ако резервираш 2-3 дена пред одење можат и 80 евра да ти земат).Сметај уште 5 евра/еден правец за резервација,уште 5 за багаж,па превоз аеродром/Венеција уште 7 евра итн.Нема потреба од агенција. Од септември Wizz Air почнува со летови Скопје- Венеција кои ќе чинат 20 евра во еден правец (значи 40 евра повратен билет). Со воз од Венеција до Торино има околу 4 саата само за цената не сум сигурен. Единствен проблем е тоа што летовите се исклучиво во сабота и вторник па ќе мора да се платат 3 ноќевања во Торино.
Добра и подробна информација. Цело време си во пат авион, воз, ваму таму ама за да го гледаме Јуве се исплати. Јас на есен сигурно ќе одам, а ако се договориме да одиме поголема група секако дека е уште подобро.Од 1 Октомври и во недела имаш лет (http://wizzair.com/flights/Skopje/Venice-Marco-Polo/ 25,99 евра/правец ако резервираш отсега,ако резервираш 2-3 дена пред одење можат и 80 евра да ти земат).Сметај уште 5 евра/еден правец за резервација,уште 5 за багаж,па превоз аеродром/Венеција уште 7 евра итн.
Најдобра опција - ако е на пример утакмица во сабота навечер во 20:45 :
Сабота во 9:55 од Скопје за Венеција со авион слетуваш негде 11:30.После имаш воз од Венеција за Торино во 12:50,13:50(со префрлање во Милано) и во 14:20 директен стигаш негде 18.50 (18 евра).
После утакмица мафтање низ Торино или дремење на Железничка до 6:05.Во 10:40 си во Венеција и во 13:45 на авион за Скопје.
Епа спремајте се за октомври !
брат барса мислам нуди ... незнам ако е точно ова лошо ни се пишува уште сега ти кажувам..
Ќе го купиме Меси бе.Уште полошо е што и Агуеро има неколку пати кажано дека сака да игра заедно со Меси
Знам исто како Пирло.Ќе има 34 години и ќе му е преку глава од Барса.
Не верувам во тоа дека Барса ќе тргне по Агуеро од проста причина што имаат воиграна тројка во нападот која одлично им функционира. Не гледам зошто би го земале Агуеро, за резерва?Znaci ako Barsa ni go zeme Aguero Ke ja mrzam i kolnam taa ekipa
И јас си дадов чесен пионерски збор дека ќе одам по секоја цена оваа сезона, но од кога ке се вратам од печалба во октомври па натака кога и да се договориме....Добра и подробна информација. Цело време си во пат авион, воз, ваму таму ама за да го гледаме Јуве се исплати. Јас на есен сигурно ќе одам, а ако се договориме да одиме поголема група секако дека е уште подобро.