Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
На оние од Телма уште умот им немат дојдено.
Катаниа-Лацио наместо Фиорентина-Јуве:pos:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Ај бе што се губиш и ти па...Овој е среќен што се слика со Надал. :)
Така е затоа и изјави Дел пиеро дека животна желба му била да се наслика со Надал еднашка и потоа спокојно да умре :tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.013
Интервју,во кое Лучијано Моџи зборува за Буфон,Дел Пиеро и Матри.

За Матри изјави дека е добар играч,но дека не можи да се споредува со напаѓачи како Ибрахимович,Инзаги и Трезеге.

За Буфон, изјави дека неговата продажба ќе значи дополнителна загуба за Јувентус, и иако Сторари брани добро,сепак не е на нивото на Буфон.Моџи изјави дека самото присуство на Буфон на теренот е од огромно значење за Јувентус.

За Дел Пиеро изјави дека доколку тој би бил во Управата на Јуве ќе потпишел едногодишен договор со Дел Пиеро, а потоа ќе го поставел во Управата.

линк

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Ако добро се сеќавам Бастос играше лев бек за Бразил на СП и доста добро се покажа. Не гледам причина да не може да игра бек во Јуве, мислам дека супер ќе се снајде.

Се погласно се зборува за купување на Нејмар, со притисок на Најк и Фиат. Не знам зашто ама ич не ми прави мерак оваа вест. Не сакам некој „циркузант“ кој ја дрибла цела одбрана(ако може да се нарече така) во бразилската лига, каде немаат о од одбрана и т од тактика. Недокажан во големите лиги, 20 и кусур милиони, башка бразилците имаат краток рок на траење.

Моја желба е да се донесе Дешамп, во кого го гледам нашиот Ферги, како и неколку квалитетни играчи од француската лига- Бастос, Хазард, Валбуена. Сите добро знаеме каква традиција имаат французите во Јуве.

Стилот на Јуве не е да купува ѕвезди, Јуве создава ѕвезди. From zero to hero :pipi:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Гледам почнавте со Желби па имам и ја имам едно две три желби :P.

Како прво Дел Нери треба да се смени на негово место Дешамп.
Потоа Јакинта,Амаури,Мота,Григера,Траоре,Ринаудо,Мартинез да се продадат под итно.Матри,Кваљарела и Пепе да се откупат,и Аквилани ако го зимаат за 10мил.Е сега десен бек сакам или Ван дер Вил или Андреас Бек,додека за лев Де Челе е добар за на клупа и јас лично за малце пари би сакал Сантон да дојде.Срединот ред Е добар но јас би го додал Уште Монтоливо за да не се "шетаат" на терен Аквилани и Маркисио туку да имаат супер конкуренција.

Крила Красич е топ,Пепе супер за резерва е сега ако Бастос е готов како што пишуваат тогаш треба уште еден за да му конкурира на Красич јас би сакал или Џовинко да го вратиме или Џуџак дечкото растура.

Нападот добри се Матри и Кваљарела , Дел Пиеро Тони за Клупа но треба уште еден.Нејмар не би сакал да дојде попрво би дал големи пари за Агуеро (готов производ) одколку за Нејмар,но реално Џузепе Росси излгеда како роден за во Јуве, дај боже како мене да размислува и управата :)

p.s Не е потребен "AMF" играч во тимот но моја лична најголема желба е да се доведе Axel Witsel од Standard.Kој следи Белгиско првенство колку толку знае за каков инзвонреден млад 22 годишен играч станува збор. Сепак ова се само желби и фантазирања ќе не изненади управата летоска со некој мартинез.:) па ќе кинеме живци ние на форумот :)

--- надополнето ---

p.p.s Со кој памет телма ќе ја даваат Катанија - Лацио бреее лелеее:tapp:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
На оние од Телма уште умот им немат дојдено.
Катаниа-Лацио наместо Фиорентина-Јуве:pos:
глупаци се ,знаат дека јувентус има мноу навивачи и е голем тим а и фиорентина е супер екипа кој привлекува внимание иако оваа година е во опсејд .

--- надополнето ---

Гледам почнавте со Желби па имам и ја имам едно две три желби :P.

Како прво Дел Нери треба да се смени на негово место Дешамп.
Потоа Јакинта,Амаури,Мота,Григера,Траоре,Ринаудо,Мартинез да се продадат под итно.Матри,Кваљарела и Пепе да се откупат,и Аквилани ако го зимаат за 10мил.Е сега десен бек сакам или Ван дер Вил или Андреас Бек,додека за лев Де Челе е добар за на клупа и јас лично за малце пари би сакал Сантон да дојде.Срединот ред Е добар но јас би го додал Уште Монтоливо за да не се "шетаат" на терен Аквилани и Маркисио туку да имаат супер конкуренција.

Крила Красич е топ,Пепе супер за резерва е сега ако Бастос е готов како што пишуваат тогаш треба уште еден за да му конкурира на Красич јас би сакал или Џовинко да го вратиме или Џуџак дечкото растура.

Нападот добри се Матри и Кваљарела , Дел Пиеро Тони за Клупа но треба уште еден.Нејмар не би сакал да дојде попрво би дал големи пари за Агуеро (готов производ) одколку за Нејмар,но реално Џузепе Росси излгеда како роден за во Јуве, дај боже како мене да размислува и управата :)

p.s Не е потребен "AMF" играч во тимот но моја лична најголема желба е да се доведе Axel Witsel од Standard.Kој следи Белгиско првенство колку толку знае за каков инзвонреден млад 22 годишен играч станува збор. Сепак ова се само желби и фантазирања ќе не изненади управата летоска со некој мартинез.:) па ќе кинеме живци ние на форумот :)

--- надополнето ---

p.p.s Со кој памет телма ќе ја даваат Катанија - Лацио бреее лелеее:tapp:
проблемот е што нашиве го зимаат за бек бастос .

F

FuckYouAll

Гостин
Ќе му пишам на Бранко на ФБ, да менит и Јуве да го давет за да не прајме проблеми.:icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дај стварно ФБ од Брането да му кажам и јас неколку збора ...

Kajgana Shop

На врв Bottom