Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.756
Поени од реакции
3.793
Коп не беше нешто сјаен денес на дебито така да не отскокнал сеуште во наш дрес. Но сепак денес беше прво деби.

Иначе кога сме кај Душан

Не мора да биде сјаен за да видиш дека се работи за квалитетен играч.
Имаше повреда и поради тоа го пропушти европското, плус последните 2 недели на тренираше у аталанта.

На крај од сезона Коп ќе биде еден од нашите најдобри играчи ако не и најдобар.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.587
Поени од реакции
17.430
Не мора да биде сјаен за да видиш дека се работи за квалитетен играч.
Имаше повреда и поради тоа го пропушти европското, плус последните 2 недели на тренираше у аталанта.

На крај од сезона Коп ќе биде еден од нашите најдобри играчи ако не и најдобар.
Јас мислам дека Луиз, Кепрем и Куп ќе се триото кое ќе двои пособено првиот е магионичар во своја улога.

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.435
Поени од реакции
4.178
Prv pat igraat zaedno teun daglas i ostali novajlii.. zatoa igravme loso.. Mene pak me impresionirase consisao, prgavo i brzo igračule..

Член од
16 август 2018
Мислења
391
Поени од реакции
511
Треба време да се уиграат. Многу нови играчи, башка теун, консисао и нико пропуштија и pre-season.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.176
Од Андромеда се гледаше дека вчера не им се ризикуваше на двете екипи да одат со пораз пред репрезентативната пауза, за Рома би било катастрофа, а за Јуве лош моментум по фуриозните први два меча, нерешениот исход беше најбезболен избор за двата тима. Сега имаат пауза на кое се очекува да се доуклопат последниве засилувања (Коп нема да биде со репрезентацијата, Влаховиќ истотака, останува за другите да видиме), таман до тогаш ќе се вратат Турам и Веа од повредите, па најверојатно ќе треба да го има Мота цел тим на располагање за со Емполи.

Синоќа најголем впечаток ми остави Консисао, како прво што ептен борбен ми се виде, како второ постојано трчаше и кога топката не беше кај него, трето го има дриблингот, само ќе треба да се навикне на поробустна игра дека е миџет како Џовинко/Џакерини на времето. Али бел бумбар за него, се издвои синоќа од другите (y)

Влаховиќ тапа (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom