Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
A да собереме пари да ги откупиме акциите негови?
Па што се бе 21м(толку мислам вредеа) Евра за нашиов народ? Една плата...:kesa:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Денеска на 12 март е роденденот на нашиот сакам Претседател.Вечна му слава.

gianni_agnelli-003.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Od Dresovite so bea NAJAK E PRVIOT toj e dres za osvojuvanje LIga Sampioni , Seria A , Seria A cup !!!!!!!!!!!!!! Dres za Sampioni :)
Inace vecer ocekuvam X-2 ( ne deka jas ja izigrav taka u kladilnica ) tuku Cesena igraat prvo poluvreme jako i posle pagaat :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Изјави на Ањели l'avvocato:

-"Јувентус претставува,за оној кој што го сака Јувентус,пасија,една забава..и нешто во неделата.Се обидувавме на навивачите да им го дадем најдобриот можен спектакл и многу сатисфакции."

-"За мене Јуве е една доживотна љубов,повод за радост и гордост,но и за разочарувања и фрустрации,како и да е,силни емоции,како што може да ти даде една вистинска и бескрајна љубовна приказна."

-"Навика е за Јуве да се вели или да се верува дека кога работите одат на добро дека тоа е заслуга на играчите но кога работите не одат така добро тоа е одговорност на управата."

-Одговорајќи на едно новинарско прашање:'Победа на Јуве или нека победи подобриот?имам среќа што тие две работи честопати се случуваат."

-"Зашто Јувентус,после веќе еден век историја,стана легендарен клуб?Легенда која што е еден вид на средношколец од Торино кој што на крај заврши со освојување на 9,10 милиони навивачи во Италија и,секако,безброј други во странство со име,дрес и бои препознатливи во целиот свет."

-"Во тешките моменти,во мојата потсвест има секогаш нешто на што се повикувам,и тоа е причината за која што Јувентус победува и денес."

-"Бушета(некој шупак
:) кажал дека сум обсесивен навивач на Јуве?ако го сретнете кажете му дека е единствената работа за којашто не можам да се покајам."

Влатче стај го ова на сајт сместа!:)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мора да се победи вечер, пошо не ја бива работава ..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
:pos: автентика брат - автентика!

викаш болд а...? :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Секој предлог е добредојден, сите сме газди :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Прв пат во животот ЈУвентус да има натпревар за саат време а јас да не бидан возбуден или пак спремен.Значи стварно до кај стигнавмее се чудам дали ќе се врати таа еуфорија што секогаш беше кога играше нашиот ЈУВЕ.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Се прашувам дали ќе ја победиме Чезена и тоа време дојде да прашам дали Дел Нери ја промени формацијата или уште тера комунистички?

DIK

Член од
1 март 2011
Мислења
66
Поени од реакции
5
juventus 2-2 i 3+
7.5koef
vredi da se rokni i za pojce pari !

Kajgana Shop

На врв Bottom