Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
Со среќа нека ни ја новава тема.
И као шо ја започнавме со победа така и да ја завршиме тамо негде во Мај. :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
пошто не можев да го гледав второто полувреме ,само прво го гледав може некој да пише кое полувреме го изиграа подобро ?чисто ме интересира на кое ниво останале до крај на утакмицата ,дали ко прво или подобро го изиграле второ?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ај нека ни е честита новата тема и само победи и успеси да редиме во неа! :vozbud: Што се однесува до синоќешниот натпревар повторно се покажа одбраната најранлива точка но за тоа го имаме најдобриот напад во лигата и сме само на 3 бода од 1та позиција а тоа може да се стигне со победа над Интер во следното коло :) :vozbud: Красиќ :zver:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито нова тема , како ја започнувате ... само со убави , победи , нерешени , одлични игри да ја крунисувате се до крајот!
И ајде честитки за добиениот нов Недвед како што го нарекуваа синоќа вашите навивачи на фан клубов :]
Па со негово предводење , да одите се до позициите кои водат до лига на шампиони... а за повеќе ќе видиме никој не игра сјајно сезонава ни Интер ни Милан а ни Рома така да...
ПС: Трезегол синоќа стрелец на двата погодока на тимот на Херкулес.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Ајде и од мене ЧЕСТИТО ПОБЕД И НОВА ТЕМА.Одлична партија на Јуве,посебно на Красиќ.Човекот е пресреќен.Ем хет трик,ем ќерка :).

F

FuckYouAll

Гостин
Ај честито нова тема, да ја полниме со голови, победи и трофеи. :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Амаури според првите проценки ќе отсуствува 3 недели. линк

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Еве време и ја да си пишем за утакмицава на новава тема :) ... Супер задоволен сум од средината на вчерашниот натпревар, Аквилани ми делуеше многу стабилно нешто што е потребно покрај еден Мело и се надевам дека ќе биде и стартер на мечот со интер , крилата играа добро особено Красиќ се разбира :) Пепе некако пробуе ама со дриблинзиве како да не му иде најдобро ама ќе биде подобро се надевам .
Нападот не разочара ама не покажаја и ништо посебно така да може да бидеме среќни што имавме добра реализација без гол од напаѓачите што мора да се поправи во наредните утакмици посебно во дербито во милано затоа што нема да биде воопшто лесно и нема ваљда се надевамо дека секоја утакмица КрасиЌ ќе биде мен оф да меч .
Одбраната како што и свите видовме повторно не покажа некое перформанси и мислим дека Дел Нери ќе треба да ја стегне МНОГУ повеќе за наредниот меч доколку сакаме да извлечеме добар резултат . Ринаудо не е ништо посебно колку што видов , среќа што игравме со Каљари па и немаше кој да го малтретира по таа страна и мислим дека ако беше некој посилен тим ќе го напраеја попара , едноставно делуе многу наивно и имаше неколку непромислени стартови во стилот на Сисоко за што и доби жолт картон ми се чини во прво полувреме. Григера , Киелини и Бонучи според мене беа солидни на вчерашниот натпревар . Е сеа примањето на евтини голови не ми се допаѓа воопшто , па мораше ли да му дозвоља на матри повторно да ни даде гол или па да биде двоен стрелец ? победивмо и дадовмо 4 гола али несмеемо да примамо голови од тој тип односно многу евтини поготово во меч во кој ја имаме доминацијата на теренот и највише затоа што каљари имаше само 2,3,4 шанси цел меч а даде 2 гола . Али оК само нека продолжа момците со добри резултати па се надевам дека зимава ќе имаме засилувања токму на тие бековски позиции и дека све ќе биде во најдобар ред ... Толку од мене уште еднаш честито нова тема и Forza Juve ...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
фала брате шо си тука значи можи да се дог сепак да знам до среда да ми кажите шо е како е
Искрено и јас би дошол али се договорив со 2ца другари кои се за Шинтер и колегата исто така кој е за Шинтер да гледаме заедно ...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со среќа новава тема и новава победа Јувенташи... многу ми е мило што тепавте иако сум навивач на Милан ви посакувам враќање на старите патеки,а во четврток да го здробите Сити.Поздрав.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еве време и ја да си пишем за утакмицава на новава тема :) ... Супер задоволен сум од средината на вчерашниот натпревар, Аквилани ми делуеше многу стабилно нешто што е потребно покрај еден Мело и се надевам дека ќе биде и стартер на мечот со интер , крилата играа добро особено Красиќ се разбира :) Пепе некако пробуе ама со дриблинзиве како да не му иде најдобро ама ќе биде подобро се надевам .
Нападот не разочара ама не покажаја и ништо посебно така да може да бидеме среќни што имавме добра реализација без гол од напаѓачите што мора да се поправи во наредните утакмици посебно во дербито во милано затоа што нема да биде воопшто лесно и нема ваљда се надевамо дека секоја утакмица КрасиЌ ќе биде мен оф да меч .
Одбраната како што и свите видовме повторно не покажа некое перформанси и мислим дека Дел Нери ќе треба да ја стегне МНОГУ повеќе за наредниот меч доколку сакаме да извлечеме добар резултат . Ринаудо не е ништо посебно колку што видов , среќа што игравме со Каљари па и немаше кој да го малтретира по таа страна и мислим дека ако беше некој посилен тим ќе го напраеја попара , едноставно делуе многу наивно и имаше неколку непромислени стартови во стилот на Сисоко за што и доби жолт картон ми се чини во прво полувреме. Григера , Киелини и Бонучи според мене беа солидни на вчерашниот натпревар . Е сеа примањето на евтини голови не ми се допаѓа воопшто , па мораше ли да му дозвоља на матри повторно да ни даде гол или па да биде двоен стрелец ? победивмо и дадовмо 4 гола али несмеемо да примамо голови од тој тип односно многу евтини поготово во меч во кој ја имаме доминацијата на теренот и највише затоа што каљари имаше само 2,3,4 шанси цел меч а даде 2 гола . Али оК само нека продолжа момците со добри резултати па се надевам дека зимава ќе имаме засилувања токму на тие бековски позиции и дека све ќе биде во најдобар ред ... Толку од мене уште еднаш честито нова тема и Forza Juve ...
Дел Нери мора повеќе да работи со одбраната.Вчера имаше анализи на скај од синиќешниот меч и оној со палермо каде добро се гледаат грешките што ги прават.Нека ги прегледа утакмиците дел нери за да ги увиди грешките.Премногу одат напред Киелини и Бонучи ради тоа примивме гол вчера два пати и од палермо.При центаршутот на Лазари,бонучи стоеше околу 16 метра а требаше да стои околу 5,6 метри како би ја избацил топката во аут или корнер.Со палермо беа далеку отидени околу 20 метра доволно за да палермо играчите ја протнат топката како на тренинг.Значи треба многу поназад да стојат бонучи и киелини.Киелини ако го претрчаат неможе да стигне и прави фаул за слободен зошто е одиден малце подалеку.И бековите исто многу се летаат затоа немаат душа за 90 минути.На ситни детали ако се поработи ќе имаме подобра одбрана.И да Но33 може да игра само во купот вчера само што влезе примија гол зошо стоеше покрај матри не реагираше воопшто

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Дел Нери мора повеќе да работи со одбраната.Вчера имаше анализи на скај од синиќешниот меч и оној со палермо каде добро се гледаат грешките што ги прават.Нека ги прегледа утакмиците дел нери за да ги увиди грешките.Премногу одат напред Киелини и Бонучи ради тоа примивме гол вчера два пати и од палермо.При центаршутот на Лазари,бонучи стоеше околу 16 метра а требаше да стои околу 5,6 метри како би ја избацил топката во аут или корнер.Со палермо беа далеку отидени околу 20 метра доволно за да палермо играчите ја протнат топката како на тренинг.Значи треба многу поназад да стојат бонучи и киелини.Киелини ако го претрчаат неможе да стигне и прави фаул за слободен зошто е одиден малце подалеку.И бековите исто многу се летаат затоа немаат душа за 90 минути.На ситни детали ако се поработи ќе имаме подобра одбрана.И да Но33 може да игра само во купот вчера само што влезе примија гол зошо стоеше покрај матри не реагираше воопшто
Затоа и напоменав , Дел Нери ќе треба да ја склопи одбраната каква таква да издржи во дербито ... Ја искрено како и свите овде најверојатно сме навикнале да го гледамо Јувентус помалку ефективен во нападот додека одбраната секогаш била на ниво и најчестно мечевите завршувале со победа за Јуве од 1 гол разлика и без примен гол што не е случај последните сезони. Затоа мора да престане ова натпреварување "Да дадеме повеќе голови одколку што ќе примиме". Значи мора да се врати Јувентус на стариот стил со силна одбрана ( да се уиграат Киелини и Бонучи и да си земеме квалитетни бекови ) , од друга страна пак сега сме далеку попродуктивни во нападот и би можело да излезе интересна работа од овој тим ако се зачуваат позајмените играчи кој вредат да го носат овој дрес и да се доземе нешто ново наместо чкартот кој остана во тимот ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
за натпреваров со интер има собиранка во кафичот ало на кеј кој е за нека дојде таму ... јас ке бидам нека ми пиши некој приватна порака за да знам

Kajgana Shop

На врв Bottom