Фан Клуб: Јувентус

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
^ после тоа и Дешамп рече дека згрешил што си отишол и дека еден ден би сакал да се врати
Да го вратиме сега итекако би помогнал :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
како со гледам е на 1 бод разлика мн солидно со првиот ...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Го прашуваат Рампула(поранешен голман на јуве) дали грешките на судиите се заговор или се само грешки на судиите ,а овој одговара:"Кажете ми ,зашто пред неколку сезони кога се збореше за Јуве беше заговор а сега кога Милан се фаворити се само грешки на судиите?"

Значи тогаш немаа докази а ни денес немаа докази дека Моџи местел утакмици или пак повици телефонски никакви дека средувал на кого Јуве да му се суди,нели делегирал судии но нема никакви докази за тоа,да ги прашам интерашите ќе кажат само дека Јуве местеше а врска немаат за Фарсополи.. да ги прашам за докази дека Јуве местеле ќе ќутат сите..

п.с. Влатче стај го ова на сајтот

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2010/04/19-64719/Juve,+50+stelle+da+onorare

и за новиот стадион - http://www.ilnuovostadiodellajuventus.com/Pages/Default.aspx

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Баш планирав да направам статија за стадиончето :)

--- надополнето ---

Еве ја :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Момци, ме интересира колку од прилика пари се потрошени по овој стадион ако не знаете точно, отприлика целосно ?

Поздрав, фала.

С

сашенко

Гостин
Момци, ме интересира колку од прилика пари се потрошени по овој стадион ако не знаете точно, отприлика целосно ?

Поздрав, фала.
Преку 200 милиона ако не се лажам

--- надополнето ---
Изгледа грешка сум бил.Е добро де 100 милиони разлика (што е тоа:vozbud:)...

--- надополнето ---

Абе нешто околу стадионот ме интересираше.Како тоа ние си го срушивме Деле Алпи и изградивме нов кога тој не беше наш?Овој сега што никна е првиот стадион во серија а во сопственост на клуб така? Ние плативме некому нешто па да си рушиме и нов да си градиме таму или?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
после тоа и Дешамп рече дека згрешил што си отишол и дека еден ден би сакал да се врати
Прв избор на Јуве треба да биде искусен тренер кој има освоено многу трофеи,тренер кој знае да го искористува максимумот од тимот на секој натпревар,и да ги мотивира играчите на секој натпревар. Фабио Капело е одлично решение за клупата на Јувентус,но многу мали се шансите да се ангажира.Дешамп исто така е добро решение за клупата на Јувентус.Има успеси со тимовите кај што ги води,можеби го нема искуството на Капело и Липи,но има огромен потенцијал.

Дешамп е тренер само 7 години а има освоено многу, што е доказ за потенцијалот што го поседува:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Глувците од милано се плашат хахахаххахах
Галиани: Подобро ке беше за нас јуве да не беше во ваква форма хахаххахахаххахах

--- надополнето ---

41 000 capacity :/ malce be ocekuvav jas 60 000 da ima
па од кога беше најавено дека ке имат 41 000 ама до новиот стадион ке има воз кој ке ги носи навивачите од торино ... така беше најавено

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
41 000 capacity :/ malce be ocekuvav jas 60 000 da ima
Според мене не е нешто лошо што ќе има 41 илјада барем вака стадионот ќе биде секога пун и помалце ќе има за одржавање...е сеа за дерби натпревари ќе има недостаток на карти односно места...

С

сашенко

Гостин
Според мене не е нешто лошо што ќе има 41 илјада барем вака стадионот ќе биде секога пун и помалце ќе има за одржавање...е сеа за дерби натпревари ќе има недостаток на карти односно места...
Колку собира олимпискиот во торино?30 и нешто илијади така?Секогаш е полн за дерби мечеви? Епа на нашиот нов ке име место за уште 11 000 отприлика така да немај гајле..

Kajgana Shop

На врв Bottom