HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.897
- Поени од реакции
- 1.212
Да го вратиме сега итекако би помогнал^ после тоа и Дешамп рече дека згрешил што си отишол и дека еден ден би сакал да се врати
Да го вратиме сега итекако би помогнал^ после тоа и Дешамп рече дека згрешил што си отишол и дека еден ден би сакал да се врати
Преку 200 милиона ако не се лажамМомци, ме интересира колку од прилика пари се потрошени по овој стадион ако не знаете точно, отприлика целосно ?
Поздрав, фала.
Прв избор на Јуве треба да биде искусен тренер кој има освоено многу трофеи,тренер кој знае да го искористува максимумот од тимот на секој натпревар,и да ги мотивира играчите на секој натпревар. Фабио Капело е одлично решение за клупата на Јувентус,но многу мали се шансите да се ангажира.Дешамп исто така е добро решение за клупата на Јувентус.Има успеси со тимовите кај што ги води,можеби го нема искуството на Капело и Липи,но има огромен потенцијал.после тоа и Дешамп рече дека згрешил што си отишол и дека еден ден би сакал да се врати
Преку 200 милиона ако не се лажам
--- надополнето ---
Изгледа грешка сум бил.Е добро де 100 милиони разлика (што е тоа)...
па од кога беше најавено дека ке имат 41 000 ама до новиот стадион ке има воз кој ке ги носи навивачите од торино ... така беше најавено41 000 capacity :/ malce be ocekuvav jas 60 000 da ima
Ова е дербито колење со брат ми
:pos2::pos2:Глувците од милано се плашат хахахаххахах
Галиани: Подобро ке беше за нас јуве да не беше во ваква форма хахаххахахаххахах
Според мене не е нешто лошо што ќе има 41 илјада барем вака стадионот ќе биде секога пун и помалце ќе има за одржавање...е сеа за дерби натпревари ќе има недостаток на карти односно места...41 000 capacity :/ malce be ocekuvav jas 60 000 da ima
Колку собира олимпискиот во торино?30 и нешто илијади така?Секогаш е полн за дерби мечеви? Епа на нашиот нов ке име место за уште 11 000 отприлика така да немај гајле..Според мене не е нешто лошо што ќе има 41 илјада барем вака стадионот ќе биде секога пун и помалце ќе има за одржавање...е сеа за дерби натпревари ќе има недостаток на карти односно места...