Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Колку собира олимпискиот во торино?30 и нешто илијади така?Секогаш е полн за дерби мечеви? Епа на нашиот нов ке име место за уште 11 000 отприлика така да немај гајле..
олимпискиот стадион во торино мислам собира 28 000

С

сашенко

Гостин
олимпискиот стадион во торино мислам собира 28 000
Одлично, значи со тие 41 000 на новиот стадион ке бидеме супер и нема да има недостаток од карти и седишта како што рече ацер.Ке бидат многу повеќе навивачи од оние на комунале што ги има сега.Тип топ

A

apidrone

Гостин
Според мене, стадион испод 60 000 не е стадион на голем клуб. Не знам сеа какви се приликите во Италија, али мислам дека клуб како Јувентус заслужува голем стадион.

С

сашенко

Гостин
Според мене, стадион испод 60 000 не е стадион на голем клуб. Не знам сеа какви се приликите во Италија, али мислам дека клуб како Јувентус заслужува голем стадион.
Епа џабе бараме сега, стадионот е скоро завршен, значи трибините мислам дека веќе се готови а ако не тогаш 90% сигурно се заврпени.Се мести кровот сега на некои делови еве ке ставам слики за 5-10 минути.ке беше добро да имаше 60 000 ама не е лошо ни ова...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
во Италија едвај 20 000 можеш да собериш,стадион од 60 е претеран луксуз.....според нечии пресметки на Јувентус му било потребен ваков стадион и не треба ние да се сомневаме во тоа,туку да се изгради веќе еднаш и да останат повеќе пари за доведување на квалитетен играчки кадар.....Моџи истакна дека тоа му е потребно на Јуве но не истакнува дека изградил стадион во негово време....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Подобро стадиот кој ќе биде цело време полн него ли полупразен стадион.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јас ќе ги играм нашиве кец у кец за илјадарче .. За вас не знам ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Одлично, значи со тие 41 000 на новиот стадион ке бидеме супер и нема да има недостаток од карти и седишта како што рече ацер.Ке бидат многу повеќе навивачи од оние на комунале што ги има сега.Тип топ
ипак како шо читам некој сака 60000 ама ипак мислам дека е ризик за во италија ....

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Kako so slusam citam ova ona Inter ke go jade vo maj a i mozebi da go ksne so ispaganje od seria A site ja znaeme pricinata :) Taka da ako Inter osvoi 2-3 mesto i padne so Seria B ili Seria C
ke moze i 5-ot da lapne mesto u Ls namestoto na inter :) taka da samo pazlivo i smireno mozeme da si lapneme mesto u Ls :)
Pa konecno i nie da imame korist od toa calciopoli :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
^ Дечки дај барем некој линк вака што ме израдува неочекувано :$ прочита некаде нешто или само се наши желби дека конечно правдата ќе излезе на виделина?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Kako so slusam citam ova ona Inter ke go jade vo maj a i mozebi da go ksne so ispaganje od seria A site ja znaeme pricinata :) Taka da ako Inter osvoi 2-3 mesto i padne so Seria B ili Seria C
ke moze i 5-ot da lapne mesto u Ls namestoto na inter :) taka da samo pazlivo i smireno mozeme da si lapneme mesto u Ls :)
Pa konecno i nie da imame korist od toa calciopoli :)

Кај прочита дај линк :smir:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Kopav po google i go najdov vo momentov tesko ali stom go najdam odma go stavam :)
uspat procitav i edno intervju na Vieri koj kazuva deka imalo golemi mucku dodeka igral vo inter neso okolu platite ne mi teknuva so use pisuvase ......

Kajgana Shop

На врв Bottom