- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 10
Фанови на Јувентус ! Летото сите ме критикувавте за моите напади и коментари,демек јас не сум вил фан на Јувентус и сум пишувал само лоши работи.Па драги мои сезоната оди надолу и надолу,успесите се периодичнии на моменти на среќа или некој со индивидуален потег ни ги носи.Кажав уште летото Марота е кловн тој нема појма од фудбал.А што е уште поинтересно напрафи трансфери со смешни суми,продаде за смешни суми а купи анонимци за смешни суми.Цел костур на тимот е од позајмици па догодина ако сакаме да имаме тим и тоа иститот беден тим мораме да ги откупиме ѕвездите и да одвоиме некој си најмалце 30 000 000 евра.И што ке добиеме иста сезона како оваа.Летото се палевте на Марота на Дел Нери на Мота како добар бил на Мартинез па на Пепе ишто гледаме сега? Дел Нери па ловекот колку е крив толку и не е, фудбалот не е индивидуален спорт еден да ја превзема вината,тука имаме цел тим кој е крив па Дел Нери па управата.Дел Нери не е крив што не е за тим како Јувентус тој си имаше успеси со нископрофилни тимови а не со гиганти, и згора на тоа со тој фонд на играчи ни Мурињо не би бил нешто сјаен, можеби ке сме во првите 3 или 4.Треба некој промени да се реагира брзо и да се мисли на следната сезона од оваа сезона фајде нема.Ањели нека му ја мисли што прави со клубот а не е ни чудо што вчера се скандираше МОЏИ.Се надевам нема да привлечам гнев ама ме боли кога го гледам Јувентус како прима 2 гола од Болоња и тоа на домашен терен,ваков Јувентус не бил никогаш. FORZA JUVENTUS